וואי כמה הסחפות..
מאמי, עם כל הכבוד אני לא בגילך ואני לא ילדה בת 14 כדי לבוא ולהיכנס לשטויות האלה.. בואי תורידי טיפה הילוך... אני לא כתבתי את כל זה. צביקה פתח בנושא.. מה שאמרתי לצביקה- אמרתי לו בלבד. זה שהוא החליט מיוזמתו האישית לפתוח בזה כי כנראה זה בער לו והפריע לו, שזה סבבה לגמרי, אז פתח. אל תוציאי דברים מהקשרם וקל וחומר שאל תוציאי אותם עליי! אני לא ילדה וכל מה שזרקת פה מעצבים או לא מעצבים. כעס לא כעס, לא נכנסת לזה בכלל. אבל ההגזמה בשיאה. דאגתי לציין פה עובדות שסילפת וחבל.. לא ציפיתי מאף אחד לתגובה כזאת אבל בטח שלא ממך, לאור ההיכרות שלנו. כל מה שאמרתי זה שכן, דיי נמאס לי מהפורום. לא חדש לאף אחד שאנסטסיה כבר לא ממש מעניינת אותי ובטח שלא מעניין אותי קטעי וידיאו ישנים שלה שכבר ראיתי אלף פעם כל אחד מהם. כששמת קישור בפורום על ההופעה של בריו או מה שזה לא יהיה לא ממש יכולתי להתייחס, אולי בגלל שאני בצבא וגם ככה אני הייתי מפספספת את זה? אין לי טעם. אבל ברגע שקראתי שזה כנראה יופיע ב-VOD אז כן התייחסתי כי עוד היה לי סיכוי לראות את זה. תראי, ברור שהפורום מת בעיקר כי אין חדש עליה. וברור שהוא יתעורר רק בתנאי שיצוץ משהו חדש עליה, אבל כפורום, דברים פה ממש יוצאים מפרופרציות ורק לפי ההודעה הזאת אני רואה איך דברים השתנו פה. תראי, מה שאמרתי לצביקה אתמול, זאת הייתה ערת אגב שלא תוכננה בכלל מראש ובטח שלא לפצוח בשיחה מעמיקה בנושא... חזרתי דיי גמורה אתמול ובאמת לא האמנתי שנדבר שעה. קרה ואולי קרה בטוב, מה אני אגיד לך. את יגאל, אני יכולה לפגוש בלי קשר לפורום הזה. הפורום זה רק חוט מקשר ולא יותר מזה. טלפונים סמסים ופגישות יכולות להעשות בלי הפורום הזה. תאמיני לי. אל תתאמצי בכלל לחשוב שאני נשארתי בגללו. אני לא עושה פה טובה לאף אחד והדגשתי וחבל שלא היה על זה מרקר שאני לא באה לעשות דרמות בתקווה שתתחננו שאשאר. זה שאני לא הרבה כאן בזמן האחרון כל אחד ותיק יכול להעיד פה. אין לי בעיה גם לא להיכנס לכאן שבועות. הפורום נעשה משעמם ואני אגיד את זה הכי "בוטה" שבעולם ואין לי בעיה ואין לי בושה. אני לא מפחדת פה מתגובות של אף אחד. בעיקר אחרי שכבר הנושא עלה. אין לי מה להצטדק פה בכלל... נכנסתי לפורום כי זה כבר הפך הרגל. פעם הייתי יושבת הרבה יותר.. אולי באמת ממלא שעות פנאי שהיו לי. וזה נכון, אני חוזרת מהצבא אני מנצלת כל דקה שיש לי והפורום לא הפך למרכזי... אני לא בבסיס פתוח ואני לא חוזרת מלימודים ואין לי את הזמן שיש לכם. גם אני, שנה שעברה בזמן הזה היה לי ים של זמן... והייתי רבה מלא עם חבר שלי באותה תקופה על כמה זמן אני מקדישה לאנסטסיה וכמה זמן אני מקדישה לו. הייתי ממש גרופית של הבחורה הזאת ובין היתר של הפורום הזה. כיום זה הפך לזה שאני יושבת פה ושם אבל לא יותר מ5-10 דק' ביום ולא תמיד גם ביום.. מן הסתם יש את הימים שאני בצבא וגם בימים שאני בבית אני לא תמיד נכנסת לבדוק את מצב ההודעות. לא בזין שלי (שלחו לי על הביטוי) לשבת ולקרוא מה כל אח ענה באיזו שאלה בבגרות. עברתי את החרא הזה ואני ויגאל בתקופת הבגויות לא ידברנו כמעט על בגרויות ושיתפנו על החיים, אבל בגרויות זה לא חיים, עם כל הכבוד! יש חיים גם אחריי ובטח ובטח שבזמן הבגרויות. כמה אפשר לדבר על לימודים? כמה שהחיים שלי לרוב זה צבא החיים האמיתיים שלי זאת האזרחות... וככה זה.. תפסיקו לחשוב שאתם היחידים שעברו בגרויות בחיים שלכם והיחידים שיעברו. דיי. חלאס.. לא התנגדתי כשעדי סיפרה על חוויות שלה. כי אלה דברים שמשתנים.. לא הגבתי רע כשליהי סיפרה על הל"ג בעומר שלה או כל אחד. כי אלה חוויות ובסופו של דבר זה מה שנקרא "חדשות" בגרויות זה לא חדשות ולא כלום. כנסו לפורום בגרויות ותשתפכו עד לב השמיים. בגרויות זה חרא ודיי לדבר על זה כאילו זאת ההצגה הכי טובה שראיתם בימייכם. אי אפשר להוציא פה מילה בלי שיבואו תקיפות. אני לא מאמינה שאני באמת מגיבה לזה. באמת.. ברגע זה הורדתי מכבודי. בשיא הכנות. מה אני בת 5? אני פושעת? חלאס.. פעם היינו פתוחים והיה מותר להגיד הכל, איך זה שפתאום הכל אסור? טוב, תשמעו ובעיקר את, עדי שדאגת להגיד כמה לא איכפת לי מכם, זה שאני אעזוב- זה בטוח. לא חייבת פה דין וחשבון לאף אחד למה, כמה ואיך. כתבתי כאן חלק מהדברים. באמת אל מעניין אותי מה אנשים פה חושבים עליי אם אני כן אוהבת לא אוהבת, זה לא האישו. אני זאת אני, תקבלו את זה. יש דברים שנמאס לי מהם- גם את זה תקבלו. ושלום על ישראל... ולמרות כל מה שעברנו ביחד, עדיין אין לי בושה ואף לו הכי קטנטונת לבוא ולכתוב את כל זה. איך אני איתכם? עכשיו את באמת יכולה לחשוב כל העולה על רוחך. ומצידי שאתם ביחד איתה. להתראות וכל טוב.