יש לי בקשה

Ana Lyn Newkirk

New member
יש לי בקשה

משיחה שלי אתמול עם אחד מחברי הפורום (לא משנה עם מי) הגענו למסקנה שהפורום כבר לא מושלם כמו שהיה פעם. נכון שזה גם בגלל שאנה כבר ירדה לאחרונה מהאופנה, אבל זה גם בגלל כמה דברים לא הוגנים שמתרחשים כאן בין אנשים מסויימים. אנחנו רוצים לשנות את המצב, מכיוון שאותו בן-אדם שדיברתי איתו אתמול, הודיע שהוא מתכוון לפרוש בקרוב, כך שפליז, חבר'ה בואו ננסה לעשות מאמץ ולשפר את המצב בפורום בדרכים הבאות: א. להפסיק עם ריבים שטותיים סטייל "מותר או אסור להגיד שאנה שמנה?" או דברים בסגנון האלה. אני לא רוצה לנקוט בשמות אבל יש לאחרונה כמה אנשים שפשוט בלי לשים לב נגררים לויכוחים האלה. ושאותם אנשים יבינו שאנחנו לא בגנון ויפסיקו עם הויכוחים הקטנוניים האלה. ב. נכון, אנחנו בתקופה של בגרויות ולימודים, ויש הרבה דברים שקשורים לזה שאפשר לדבר עליהם (ואני אישית גם הייתי חלק מהעניין של לדבר כאן על בגרויות וכד') אבל פליז בואו ננסה בכל זאת שהנושא המרכזי כאן יהיה "אנה" ולא "כמה 006 היה קשה השנה?" או "למה דוד קיבל יותר גבוה מניר במתכונת בהסטוריה?" בואו נסכם שננסה לצמצם את ההודעות הללו, ובכל מקרה, לשים אותם בשרשורי
מרוכזים ולא על גבי מלא שרשורים כאן. ג. יש לי בקשה אישית. אני שמתי לב שלפעמים אנשים כאן פותחים שרשורים ומספרים על החיים שלהם, ואז איזה מישהו מנצל"ש על השרשור שלהם איזה דיון אחר שבכלל לא קשור, והנושא של השרשור משתנה לגמרי, כך שאנשים לא מקבלים את ההתייחסות הראויה לשרשורים חדשים שהם פותחים. אז פליז, תשתדלו לנצל"ש בעיקר לשרשורים של תפוז אנשים או שרשורי
ולא לשרשורים אישיים שפתוחים אנשים כאן בהם הם רוצים להשתפך בפנינו. גם לי עשו את זה, ותאמינו לי: זה מעצבן בטירוף. זה מרתיע אנשים מלכתוב כאן ולספר על החיים האישיים שלהם. ד. אפילו שזה לא משהו שאני יכול/צריך לדרוש מכם, תנסו להתייחס לכל מיני מגילות/בקשות שאנשים פותחים כאן. לפעמים באמת אין לנו ממש זמן ואנחנו נכנסים בתקופות מסויימות לפורום ל-5 דקות ביום (ויש לכל אחד תקופות כאלה) אבל בכל זאת בואו ננסה להתייחס לכל מיני הודעות שאנשים כותבים כאן, ולא לתת להם תחושה של חוסר אכפתיות ושל חוסר התייחסות רצינית. ה. כ
עליכם, ואני מקווה שאף אחד לא נפגש באופן אישי מהשרשור הזה. פשוט ממה שהבנתי, אם האווירה בפורום תמשיך להיות כזו, אנחנו הולכים לאבד את אחד הגולשים היותר תורמים ומדהימים שיש כאן. אז פליז, תעשו טובה, ותנסו להחזיר את האווירה כאן למה שהיה פעם.

מי רוצה לפרוש?!?!?

יש רק את ניר, דוד, אתה ויגאל.. אם מישהו מכם הולך אתם מתים..

הלו!? הוא דיבר בזכר!

עכשיו שאני רואה שזאת עדי אני רואה שזאת טעות של צביקה.. לא אשמתי שהוא כתב בזכר.. נוו באמת שאני אשכח אתכן?!

adii1201

New member
כתיבה בזכר לא בהכרח

מתייחסת לזכר... בכל מקום שתראי כותבים בזכר! מה לעשות שאנחנו מקופחות?

../images/Emo45.gif

כשברבים יש גם נשים וגם גברים אז מדברים בלשון זכר. מממ... מספר סתמי מבטאים בנקבה, מספיק טוב

נכון וגם מה עם שרית?

ואנחנו באמת מקופחות...וכל העובדות מצביעות על זה..מהואהאהאהא

../images/Emo6.gif אני מציעה שתעתיקי כל הודעה שלך

ואז תדביקי בהודעה חדשה למקרה שתפוז יחליטו להתחרפןןןןן

adii1201

New member
../images/Emo26.gif

א. מי רב והתווכח אם מותר להגיד שאנה שמנה או לא?!
לכל אחד יש זכות להביע דעה על תמונה או וידאו שהוא ראה ואם היא נראית לו שם שמנה או שהיא השמינה שם זאת זכותו להגיד את זה ואם לדעת מישו אחר היא לא נראית זאת גם זכותו להגיד את זה וזה בטוח לא מה שישנה את האווירה פה בפורום... ב. הפורום, כמו שכבר הסברנו מיליון פעם הוא אומנם פורום אנסטסיה שאנחנו מדברים עליה אבל לא צריך לדבר עליה 24 שעות ביממה. אנחנו כבר מזמן לא הפורום שנכנסים אליו אך ורק בשביל להתעדכן בדברים על אנה ואם אנחנו נשנה את איך השפורום שלנו היום אז הרבה מאיתנו כבר לא יהיה להם כ"כ נחמד להיכנס לכאן. תראה אני אתן לך דוג' של עצמי. אני יודעת שאחרי הבגרות החרא במתמטיקה שהייתה לי הדבר הראשון שרציתי לעשות זה לבוא ולהשתפך כאן כי זה אחרת לעשות את זה כאן. זה אותו דבר כשעדי מספרת פה את הסיפורים שלה או כשכל אחד אחר עושה את זה. אז אם אנחנו בתקופה של בגרויות והלך לנו חרא או הלך לנו טוב שזה הגיוני וטבעי ונחמד שנבוא לספר כאן איך היה או לא היה. אני מבינה שיש כאן הרבה שלא ממש מרגישים שייכים לגבי הבגרויות כי הם לא עשות בגרויות או לא עושים כרגע אבל זה נוגע לגבי כל עניין אחר שהוא לא אנסטסיה לגבי העניין של אם אנחנו צריכים לדבר ר על אנסטסיה או לא כבר כתבתי לך. ג. לא תמיד לאנשים יש על מה להגיב לאותם אנשים שכתבו כאן כל מיני דברים ואף אחד גם לא מחייב אותנו להגיב. אני לא חושבת שאתה תקבע לאן ננצלש ולאן לא. אם אין לי שום שרשור אחר לנצלש אליו ויש שירשור אחד של
שפתוח אז אני אנצלש אליו. זה לא ממש ישנה את מס' התגובות להודעה הראשונה. אם אנשים פה מההתחלה לא הגיבו לשרשור הזה ומס' התגובות אליו מועט אז אם ננצלש את השרשור זה לא מה שיישנה... ד. אני אדבר בשם עצמי: אני מתייחסת לכל שאלה ששואלים פה בפורום וכמעט לכל מגילה שנכתבת כאן במיוחד המגילות המאוד ארוכות של עדי. אני לא מתלוננת אבל אתה לא יכול להשמיץ. אז נכון יצא מצב שבשבוע האחרון אלה שאלה את אותה שאלה 4 או 5 פעמים אבל אף אחד מאיתנו לא ידעה מה גם שהשאלה הופנתה בעיקר לדניאל כשדניאל כמעט ולא נכנס לפורום. אני הבטחתי לכולכם שברגע שאני אדע משהו לגבי ההופעה אני אעדכן אתכם ואם לא עידכנתי זה לא היה מחוסר זמן (שתאמין לי שהיה לי חוסר זמן השבוע) זה היה כי לא היו שום עידכונים וכי אני פשוט מאוד לא יודעת ה. מי שדיבר איתך שמתכנן לעזוב שיבוא ויכתוב על גבי דפי הפורום שהוא מתכנן לעזוב ואת הסיבות שלו. אני לא תוקפת פה אף אחד אבל אני לא חושבת שזה הוגן כלפינו שמישו צריך לעבור דרכך. אתה לא הסניגור של אף אחד. אם מישהו פה רוצה לעזוב שיבוא ויגיד למה. גם אני מרגישה כבר שונה כאן ממה שהיה פעם והרבה פחות כיף אבל זה בטח לא בגלל הסיבות שאתה כתבת.

אני עם עדי. ליהי אנחנו לא הולכים

לשום מקום אבל לפעמים לא תמיד יש זמן או שפשוט אין מה להגיב אבל זה לא אומר שלא קראנו והפורום הזה הוא לא רק על אנה.. אנחנו מספרים אחד לשני על החיים שלנו ואפילו מבקשים עזרה אז לדעתנו הפורום במצב די טוב לא?

טוב כמה דברים

קודם כל אני ממש מבקשת שתפסיקו לכתוב כאן דברים בסגנון של "יש מישהו בפורום שהורס את האווירה" או "מישהו בפורום כתב הודעות מגעילות ואני לא אנקוט בשמות"או "מישהו רוצה לעזוב את הפורום" כי זה פשוט פוגע! המישהו הזה הוא אחד מאיתנו ואם לא מציינים את השם שלו שכולם ידעו אז אל תציינו בכלל! תדברו בהכללה או משהו אבל למה לציין ואח"כ לא לספר? ובאמת גם אם זה פורום של אנה לא אומר שצריך לדבר עליה כל הזמן. וזה לא שאנחנו בכלל לא מדברים כן? אנחנו פשוט לא מדברים עליה כל שרשור שני...ויש לזה סיבה-היא לא מחדשת דברים ואין על מה לדבר אבל אם מישהו שואל משהו או מעלה איזה הופעה תמיד נגיב ונדבר או נעזור. אבל כל הכייף הוא לדבר על החיים הפרטיים גם ולשתף! אני מסכימה שלא צריך כל שרשור לנצל"ש ובאמת תשימו
אם זה שרשור מזל טוב או חג שמח ואל תהרסו אותו עם הודעות מדכאות שלא קשורות אבל אם מישהו שואל שאלה נניח וענו לו אז אפשר תמיד לנצל"ש...=] בסה"כ אני מסכימה עם הדברים שנאמרו,אבל יש משהו שלא מסתדר לי. מה שונה באווירה מלפני כמה חודשים? מה כל כך שונה ורע כאן?

מישהי 111

New member
וואי דברים יצאו לגמרי מפרופרציות

אף אחד לא איים אף אחד לא כלום.. אני מיציתי. לא ידעתי שצביקה יכתוב על זה משהו.. במקרה חזרתי אתמול מיציאה אז דיברנו קצת... אחרי אלפי שנים שלא דיברנו.. כמו עם יתר האנשים הפורום שנאי כבר לא מדברת. בואו נגיד דבר כזה. אני לא מאמיימת ולא מזהירה. רק אמרתי שדברים הפכו משעממים ולא כמו פעם.. האווירה פעם ללא ספק הייתה שונה.. רק אמרתי שאני לא הולכת לצאת מפה באופן רישמי או הודעה רישמית כזאת של "בואו תתחננו בפניי שאני לא אעזוב" ממש לא בקטע של דרמה... אמרתי שכם הבאנדם היחידי שהכי איכפת לי מה איתו ואני הכי מתגעגעת אליו כבר לא ממש כאן ואני לא צריכה פורום כדי ליהות איתו בקשר. תכלס, בחודשים האחרונים נכנסתי רק בשבילכם והצורך שלי בפורום הזה כבר דעך ודעך עם הזמן... זה לא כמו פעם שבאמת הייתי נכנסת בכייף ותענוג. ואלה, פעם הייתה אווירה משפחתית, היום זהבאמת מא מריבות ורק מסביב. לא אמרתי שעדי לא צריכה להשתפך פה. אבל שימו לב ש-90 אחוז מההודעות כאן זה רק בגרויות ואם לא, אז מנצל"שים פה על הודעות שלי. אז כן.. בגרויות זה כבר לא מענין אותי ועם כל הכבוד לא מענין אותי שההוא קיבל 95 ב-06 והשני ב-05. אני שמחה בשביל כולכם אם אתם מצליחים והכל, אבל אותו שירשור כל הזמן? זה מציק... אני גם לא ממש משתפת אתכם על כל מה שקורה לי בצבא.. כי צבא לא מעניין אתכם בטח. טוב. בכל מקרה... אם לא תראו אותי פה הרבה (ואני לא פה כמעט למי שלא שם לב) אז תבינו למה. שום תקיפה, שום פגיעה שום כלום. אני עדיין אוהבת אתכם ... יום טוב.. או לילה טוב.

כנ"ל אלי..

שמתם לב שאני כבר לא הכי פה.. אני נכנסת כל יום קבוע, אבל ההודעות פה די... רדודות בזמן האחרון.. ויגאל לא פה.. והאווירה לא משהו.. ובדיוק כמו שעדי אמרה הקטע של הבגרויות שיגעע אותי ופשוט לא היה לי נעים להגיד לכם לא רציתי שתתעצבנו.. אז אני אכתוב פעם ביום לפחות, כמו שאתם מכירים אותי, אבל משהו פה השתנה.. וגם על אנסטסיה בכלל ולא מדברים יותר.. וכמו עדי, גם אני כבר לא ממש מדברת אתכם במסנג'ר.. ואני לא יודעת למה, האמת.. כי אני עדיין מאוד מתגעגעת אליכם וחולה על כולכם.. אבל אין מה לעשות ככה זה יצא.. אוהבת אתכם, ואני תמיד אהיה פה - למרות שלא כמו פעם.. מקווה שזה יחזור לקדמותו.. אולי ננסה להוריד עם ההודעות ה-OFF האלה של כל אחד והציונים שלו, נחזור קצת לשגרה ולאנסטסיה.. נחזיר את הקשרים שהיה פעם לפורום הזה.. נראה, אולי זה יצליח.. תמיד אוהבת!

adii1201

New member
בפעם המיליון

יגאל לא פה כמעט כי יגאל לומד. אל תפילו את השינוי באווירה פה על יגאל כי זה באמת לא קשור אליו... כאילו זה כן גם אבל אתם מחפשים סיבות לזה ואני לא חושבת שיש סיבות לזה... זה לא שהאנשים פה התשנו אני חושבת שפשוט כל אחד כאן הלך לכיוון אחר. עדי נמצאת בצבא וכבר כמעט ולא משתפת אותנו. יגאל תקוע בלימודים שלו כל היום. אנחנו תקועים בבגרויות שלנו. כבר אין כאן את כל הקטע של הצחוקים וה"ירידות" שהיו פה פעם לא יודעת אם בגלל שלחדשים זה מפריע או כי סתם הפסקנו אחרי כל מה שהיה כאן עם צביקה אבל אין פה מישהו אחד שאשם בזה ואף אחד לא אשם בזה. זה מצב שנוצר... תרצו או לא תרצו. אנחנו יכולים לשנות את זה וזה תלוי רק בנו אבל אם כל אחד מכם יבוא ויגיד טוב אני נכנס לכאן פחות כי כבר לא כיף לי אז בטוח שהבעיה תיפתר- יסגרו לנו ת'פורום כי כבר לא יהיו בו אנשים. עדי אם עד עכשיו היית נכנסת לפה רק בשביל יגאל אז אין לי מה להגיד לך. את לא יכולה להגיד שיגאל הוא היחידי שהיה לך קשר איתו. אז נכון אז נפגשתם ואתם מכירים מעבר לפורום אבל את בעצמך אמרת לא פעם ולא פעמיים שכל הכיף בחברויות האלה זה בגלל שאנחנו לא מכירים פנים אל פנים. אם הבנאדם היחידי שנכנסת לפה בגללו כבר כמעט לא פה אז את בעצם אומרת שמעולם לא נכנסת לכאן בשביל לדבר עם אף אחד אחר חוץ מיגאל ואנסטסיה כנראה לא הייתה הסיבה העיקרית לזה שנכנסת לכאן. תראי אני לא אגיד לך שכל העניינים בצבא שלך מעניינים כמו בדיוק שגם הבגרויות שלנו לא מעניינות אבל זה הרעיון של הפורום שנבוא ונספר. אם לא יעניין אז אנשים ייקראו ואנשים לא ייקראו. תמיד יהיו את אלה שישבו ויקראו גם אם זה לא מעניין רק בשביל להגיב ותמיד יהיו את אלה שיידלגו על ההודעות האלה אבל הפיתרון גם שלך וגם של ליהי זה לתת לאחרים לפתור ת'בעיה. אתן אומרות טוב אם ככה המצב אז אני הולכת. הפורום הזה הוא הפורום שלנו בדיוק כמו שהוא שלכם ועדי אם את לא רוצה להיכנס לכאן ואת נכנסת לכאן רק בגלל יגאל אז באמת אל תיכנסי. אם את רוצה להיכנס לכאן כי טוב לך להיות כאן איתנו (בלי קשר לאנסטסיה עכשיו) אז תיכנסי אבל מדובר בבנאדם אחד, לא צריך להיכנס לפורום של עוד מלא אנשים רק בשבילו. וליהי, אין דבר כזה לא נעים! אנחנו פורום ובדיוק כמו שרבים מאיתנו ידעו להגיד לצביקה על מה שהוא כתב שזה היה מגעיל ולא לעניין את יכולה להגיד שמפריע לך שאנחנו מדברים על הבגרויות ולבקש מאיתנו לדבר על זה פחות... ויש לך משהו להגיד על אנסטסיה?! היא שקועה באיזשהו מקום שאפחד לא יודע ואין עליה שום דבר חדש ואת יודעת את זה. ואת גם יודעת שכשיש משהו חדש או אני או את דואגות לעדכן הבעיה שנהייתה פה בזמן האחרון זה שכבר עד שיש משהו חדש על אנסטסיה אתם כבר כמעט ולא מגיבים כאילו שזה לא מעניין אתכם! אני אמנם לא חושבת שאנסטסיה היא נושא השיחה היומי שלנו וזה גם לא צריך להיות ככה אבל זה בכל זאת הפורום על שמה וכמעט כל מי שנמצא כאן נמצא כאן בגלל שזה הפורום של אנסטסיה. אז זה יהיה לכם כ"כ קשה להגיב לעידכונים? כאילו באמת את מתעצבנים שלא מגיבים להודעות שלכם כשאתם כותבים מגילות על החיים שלכם, שזה בסדר גמור, אבל אתם גם מתעצבנים שאנחנו לא מדברים על אנסטסיה וכשכבר יש משהו על אנסטסיה אתם בקושי טורחים להגיב. ועוד משהו לגבי המסנג'ר- אני לא יודעת מה לגבי האחרים אבל אני כמעט ולא על המחשב בתקופה הזו בגלל הבגרויות ועדי גם את כמעט ולא כאן כי עד שאת כבר חוזרת מהצבא את יוצאת לבלות. שזה בסדר כן? לא הייתה פה ביקורת רק ציון עובדות. איך אתם רוצים נדבר במסנג'ר כשכל אחד עסוק בעניינים שלו? ובלי שום קשר עניין המסנג'ר בכלל לא קשור לעניין הפורום... בכל מקרה קחו לתשומת ליבכם את הדברים ותחשבו טוב טוב אם כשאתן נכנסות לפה פעם ב... זה מה שיישנה את המצב פה בפורום. אם אתם רוצים שהמצב יחזור לאיך שהוא היה תעשו משהו לגבי זה, פשוט להתחמק מזה ולברוח מזה לא ייפתור את הבעיה.

למעלה