יש לי בקשה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

אה. אפילו יום הפסקה אני לא יכולה להרשות לעצמי..XDDD|מכורה| ואמ.
אוקיי..זה מפחיד. התיאור שלך.

Shusho

New member
כן, מחקתי את כל התת שרשור

המיותר הזה. אף אחת לא תבוא ותחוש את צה מעל הפורום ותתבכיין שהיא יותר מסכנה, טוב? במיוחד שלא תבוא ותכתוב לנו ללכת להזדיין. אני לא מקבלת את זה ואני לא חושבת שזה לגיטימי בפורום. תפרקו את העצבים שלכן על כרית ולא כאן, זה בסך הכל פורום.

ותרגום חופשי לעבריתXD../images/Emo96.gif

זו רק שורה פשוטה אני עדיין יכולה לשמוע אותה, כל הזמן אם אני יכולה להחזיק עד הערב, אני אדע ששום דבר שום דבר לא שורד שום דבר לא שורד(זה יותר יפה באנגליתXD) אני חושבת שהתהפכתי, אני מסתכלת למעלה, ולא למטה. וכשאני עומדת still(נו:p) רואה אותך רץ רואה אותך נופל נופל לתוכי האם אני עושה משהו ששוה מאמץ בשבילו במקום הזה האם אני עושה משהו ששוה מאמץ בשבילו במרדף הזה אני לא במקומי אני לא במקומי והיא החברה הכי טובה שלי מכל החברות היא עדיין כאן כשכולם הולכים היא לא חיבת לומר דבר אנחנו פשוט נמשיך לצחוק כל הלילה כל הלילה (פזמון) זו רק שורה פשוטה אני עדיין שומעת אותה, כל הזמן אם אני אחזיק מעמד עד הערב אני אדע שאף אחד אף אחד לא שורד אף אחד לא שורד זהו
. איזה שיר יפה נו:p. יותר באנגליתXD

shmeksit

New member
התקבלתי!

מי שזוכרת שכתבתי באוף שאני עושה מבחן לספיקרס, אז עשיתי והתקבלתי יאיי! זה קצת קשה אבל אני אסתדר! אני כבר שלושה ימים בבית, אני חולה.. יש פה עוד מישהי חוץ ממני?! ^^

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אינגליש ספיקרס? DDD:

אם כן אז גמאניייי אחותי DDDD: ואם לא אז אני עושה לעצמי פאאאאדיחות DD:
P:

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifבקשר להארי פוטר.../images/Emo12.gif

הוא עושה חוזה על 300,000,000 שקל על הסרט החמישי. [300 מיליון "מתורגם" לעברית] הדניאל הזה הגזים עם הכסף.
הגיע האוכל, בהביי ^^

Blue Pencil

New member
האמת,

אני מניחה שככה זה בהרבה סרטים, ושאם סגרו איתו חוזה-זה נחשב לדבר רגיל.

למעלה