יש לי בקשה.

Shusho

New member
יש לי בקשה.../images/Emo32.gif

האוף לרוב מנוצל לפריקת רגשות והכל, בפורום, אבל בננות, יש גבול... הכוונה היא שאם אתן מדברות עלטריגרים, על דברים שמסכנים את החיים שלכן, על בקשת עזרה מסוג זה... אתן חייבות להזהיר בכותרת שזהו טריגר. בנות אחרות יכולות מאוד מאוד להפגע מהודעות שכאלו. לדוגמא אני. הודעות שלא יסומנו ימחקו להבא לטובת הגולשות האחרות. תרגישו טוב

סליחה..../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אני ממש לא התכוונתי לפגוע מישהי...
פשוט יש דברים שאני לא מסוגלת לספר לחברות קרובות כי הן לא יבינו. ובהודעה באוף , פשוט הייתי חייבת לפרוק ולא הכי חשבתי על משזה יכול לעשות לבנות שנפגעות מזה. מצטערת מראש מכולן, אני אנסה להיות בשקט ואשתדל לחזור לשגרה שבה הכנתי דוליז

o0Invisible0o

New member
נמנ. משו שמפעיל אחריו.

גורם לתגובה קיצונית? נניח לבנאדם שיש לו אסטמה, קצת אבק יכול להיות טריגר לאממ..נו. התפרצות של המחלה.
טריגר זה מה שגורם להם להתקף.
אני לא מבינה בדיוק איך מיכל התכוונה לזה בהודעה.
אבל נו, מה אני אעשה שלמדתי את זה במסגרת מד"א.

בהקשר כזה, הכוונה לכך

שמישהו מדבר על נושא שרגיש אצל מישהו אחר. כמו שדיברו פה [דיברו=דיברתי
] על התאבדויות, ויש בנות שהדיבור הזה משפיע עליהן לרעה. הבנת משהו? P:

the queen zohar

New member
דבר העלול לגרום לאי נוחות../images/Emo168.gif

יש נושאים דיי ברורים... נושאים אלימים ומיניים בעיקר...

TEENAGER1

New member
הצילו אע

יש לי מחר מבחן עצום במוסיקה הו התקשרתי למורה שלי מרוב ייאוש והבעל החמוד שלה ענה >< אני לא מרגישה בטוחה בכלל ואוף אני אלחץ כלכך ;[[ ואני רוצה להצליח מה כל המבחנים שלי מתחילת השנה בסביבות ה-70, חוץ מאחד
וזה מבחן שחשוב לי והממ. אני בכלל לא פה, אני לומדת, כן

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifאממ..ספיר?

100? תשאפי ל90+
באמת!! זה גם אופטימי.
סיימתי עם 96 וזה היה קריעת תחת. וחברות שלי עם 97..ואחת עם 98. אבל 100?
סתם, אני לא רוצה להוריד את המצברוח או משו..את יכולה!והוו! בהצלחה!
מה עוד? נמנ. אצלנו תעבורה היה שיעור אחרון ביום הכי ארוך. [טוב, לי כמובן זה לא היה אחרון..כי היו לי שני מוגברים תובענים למדי..והיה לי עוד 3 שעות מעבדה אח"כ..אבל היינו שלושה ילדים מהכיתה שהיו במצב הזה.
] ואממ..כולם הבריזו. אני לא יודעת..לא לקחו את זה אצלנו ברצינות. כאילו החליטו יום אחד לשלוח לכולם מכתבים הביתה..ואח"כ החליטו שאין צורך להכניס את המקצוע הזה לתעודה בכלל.
ולי זה היה אחרי שכבר עברתי תיאוריה..אז היה לי ממש משעמם בשיעורים גם.
בקיצור.:X אה, לאיודעת. אני סתם מברברת פה.

לא באמת התכוונתי 100.

פשוט בלה. לא יודעת. אני רוצה לעשות 5 ולסיים על ציון גבוה מאוד^^ את מקסימה. וחכמה!!! פאק!!!! 96!!!!
!!!!!!11111שלושלוש

למעלה