יש לי בעיה

ר י ג ס

New member
אני חושב שאת מפסידה פרק חשוב

בהנאה מסקס רק בגלל מקרה לא נעים או נורא שקרה לך. באותה מידה את יכולה לוותר על סקס בכלל........ תשאלי נשים אחרות בפורום זה או בפורום השכן ותגלי שהן לא בדיוק סובלות מהעניין. חוץ מזה, מה אכפת לך לענג את הגבר שלך סתם כדי שיהיה לו טוב? בשביל לקבל צריך לדעת לתת. ושלא יעבדו עלייך........

יש מצב

אבל כל עוד אף אחד לא מבקש את זה ממני אני בספק אם אני אזום דבר כזה אם בעקבות הטראומה ועם מסיבות בריאות (קצת מוזר לבקש מגבר שישים קונדום במין אוראלי ואין לי שום כוונה לבוא במגע ישיר עם זרע של בחור שאני לא מכירה...)

טוב תודה על כל המסרים

למרות שאני חייבת להגיד שדיי נבהלתי.... העצה העיקרית היתה לנסות גברים מבוגרים יותר אני לא ממש בעד אבל אולי אני אנסה

גו פשי

New member
חחח....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל החרמנים הזקנים הציעו לך לנסות גברים מבוגרים, אולי את עצמם במקרה ? לא פלא שנבהלת. אין לך מה ללכת עם מבוגרים (בטח לא מכאן), לכי עם מי שעושה לך את וזהו.

כן, ואני אבהיר את זה סופית

אני פוסלת מראש כל קשר (ובטח שקשר מיני) שתחילתו באינטרנט. אני יודעת שזה מאד מיושן , מתנשא והשם יודע מה עוד מצדי אבל הסיבה האמיתית היא שפשוט אין לי שום צורך בזה. תודה על הנדיבות בכל מקרה

אלכוהול...

תשקי אותם טוב טוב וא בטוח בטוח שהם יגמרו יותר לאט... האלכוהול מאט את התגובות גם למטה...

חופ שיה

New member
ועל הדרך גם עושה זיקפה רופסת ../images/Emo31.gif

שלא לדבר על זה שאין להם כוח לפמפם.

hfgh

New member
מה זה "מהר" אצלך?

אולי מהר אצלך לא נחשב מהר אצל החברות ששאלת? זה יחסי, כמה זה מהר?

האחרון שהייתי איתו

גמר אחרי 9 דקות (כן, במר ליבי התחלתי למדוד זמנים) ואז אמר לי שהוא ממש מתנצל והוא לא מבין איך כל כך מהר, ואני הסתכלתי עליו בשוק וחשבתי שהוא עובד עליי, כי זו הפעם הכי ארוכה שהייתה לי בשנה האחרונה... היו בנים שגמרו בערך חצי דקה או דקה אחרי שהם נכנסו והיו בנים שאפילו לא הספיקו להכנס הממוצע הייתי אומרת 3-4 דקות. בפעם השניה בערב זה מגיע לפעמים ל8-9.

cupidi

New member
../images/Emo140.gifאולי מיהרו כי פחדו מהמפקדים או

מיהרו למשמרת

צאוווווווווו מזה

אני חיילת אבל זו לא כל תכלית חיי אני לא שרלילה שמזדיינת עם כל הבסיס אני כולה מתפרקת מדי פעם בסופש

hfgh

New member
תראי

אני מצטרף פה לדעה שכשיש מישהי חדשה אז באמת הגמירה היא יותר מהירה ממישהי קבועה שלאט לאט אתה מתרגל אליה ופחות מתרגש\פחות מתלהב\המשיכה טיפה יורדת. באמת אני חושב שאם היית יכולה למשוך מישהו לקצת יותר מ3-4 פעמים, אז זה היה משתנה. ואגב פעם שנייה 9 דקות זה גם ממש מהיר אני אישית פעם שנייה לוקח לי לפחות חצי שעה. אפשרות נוספת יכולה להיות שאת ממש, אבל ממש נראית פיצוץ ותראי נגד מצב כזה מה כבר אפשר לעשות...
? תנסי להשמין קצת אולי זה ילך...
מה שכן את יכולה לעשות זה אולי לבקש מהבחור שלפני שהוא מתקרב שיודיע לך ולבקש ממנו לפמפם יותר לאט, או להוציא אותו ולהגיד לו שאת רוצה לשנות תנוחה, או שבא לך פתאום שהוא ירד לך כמה דקות ואז יחזור לזיין, או כל מיני דברים כאלו שיעקבו אותו...

חח אולי זה ישמע מוזר.......

אבל אולי המבנה שלך צר מאד והם "לחוצים" מאד שם בפנים..וזה מחרפן אותם כל כך שהם פשוט גומרים מזה במהירות כזאת

cupidi

New member
תנסי אותי אצלי לבנות מתיבש למטה

עד שאני גומר .אניגם עושה מילואים

daniella1980

New member
וואלה, אני לא יודעת מה יותר גרוע

הנכנס-גומר-לא הספקתי לגמור או הנכנס-נשאר-נשאר-נשאר-הצילו שורף לי.

למעלה