יש לי בעיה

יש לי בעיה

אני בת 20 וחיילת שסוגרת הרבה שבתות ולכן קצת קשה לי לנהל קשר רציני ואני נאלצת להסתפק בקשרים בלתי מחייבים וסטוצים... זה לא מצב אידאלי בעיניי, אבל אפשר להגיד שהתרגלתי אליו.... הבעיה שלי היא כזו: כל הגברים שאני שוכבת איתם גומרים ממש מהר, אבל ממש מהר... כולם אומרים לי "אני לא יודע מה יש לי, כשאני איתך אני גומר מהר".. בהתחלה חשבתי שהם צוחקים או מנסים להחמיא לי או סתם מתפדחים או השם יודע מה... אבל אחרי שהשוואתי קצת עם בנות אחרות ששכבו עם אותם בנים ואחרי שניסיתי לשכב איתם יום אחרי יום וגם כמה פעמים בערב והם עדיין גמרו ממש מהר התייאשתי.... אני לא מנסה להשמע מאגניבה או משהו כזה, אני באמת, באמת ובתמים, מתוסכלת לחלוטין מהמצב... כשהם גומרים כל כך מהר אני לא מספיקה להנות בעצמי, והיות ואני יודעת שאני כן יכולה לגמור מחדירה אני מאד רוצה לשנות את המצב... בהתחלה ניסיתי לקצר את הפור פליי, אבל הם עדיין גמרו מהר ואני גם נהניתי פחות... ניסיתי להיות הכי לא פעילה שאני יכולה, והם עדיין גמרו מהר... קיוויתי שבפעם השניה או השלישית יעבור להם אבל זה נמשל עד שלאחד מאיתנו נמאס לנסות, לי בד"כ.... בבקשה, בבקשה בבקשה בבקשה תגידו לי מה אני יכולה (אם בכלל) לעשות כדי להאט את המהלכים? תודה.

ohadz

New member
כשאת אומרת "כל", למה את מתכוונת?

על סמך נסיון עם כמה גברים כתבת את זה? 2-3? נראה לי כמו צירוף מקרים מבאס לאללה.

ואני מבקשת לא להפוך את מספר

הבנים ששכבתי איתם השנה (הרבה מעט או בסדר) לענייו רלוונטי בדיון הזה. אני בוגרת, אינטילגטית ומודעת לחלוטין להשלכות של הבחירות שלי.

ohadz

New member
לא בא חלילה לבקר את מס' הפרטנרים..

רק לנסות ולהבין מהו למעשה המדגם המייצג שלך.. עדיין נראה לי מוזר משהו... הרי לא יתכן שמשהו *בך* גורם לזה, אם זה לא היה שם קודם.

גם לא זה נראה מוזר, זה הקטע

וזה ממש מטריד אותי חוסר מזל? הייתי אומרת שיש סיכוי סביר... אין שום סיכוי שאני עושה משהו לא נכון?

ohadz

New member
ברור.

אני לא מכיר שום דרך שבה את יכולה לשלוט על זה, במיוחד לא לאור הנסיונות השונים שכן עשית ולא עזרו. תהיי רגועה, אין לך שום בעיה :)

כשיש פרטנרית

ממש ממש מושכת וסקסית אז גומרים מהר. כגודל הפנטזיה - מהירות הגמירה. זה צריך רק להחמיא לך. אם תשארי אם מישהו ותשכבי איתו כמה פעמים תראי שזה ישתנה.

אני מניחה שזה אחד החסרונות בבני זוג

מזדמנים למיטה... הדבר היחידי שעולה לי בראש זה לגמור לפני החדירה, במהלך המשחק המקדים, לפחות פעם אחת, ורק אז להמשיך אל החדירה עצמה.

חופ שיה

New member
מכירה גם יתרונות

אבל זה אינדוידואלי. הריגוש הראשוני תמיד גורם להם לגמור מהר, נסי להזדיין איתם קצת יותר מפעם , פעמיים , הריגוש יורד עם הזמן ועם ההתרגלות לפרטנרית- שהרי אין ממש רגש של אהבה בזיונים ייצרים כמו שאתה מדברת עליהם ולכן זה רק עניין של תירגול והתרגלות.

חופ שיה

New member
את ממהרת להסיק מסקנות

את עוד צעירה וניסיונך לא רב , תני לזמן לעשות את שלו עוד יגיע הגבר שיזיין לך את הצורה (נאמר בחיבה) , אני כבר יכולה לומר לך שאין הרבה כאלה אבל קורה שפוגשים יחידי סגולה.

itaystud

New member
רגע רגע אני רוצה להבין

את וחברות שלך שוכבות עם אותם חיילים מהבסיס? למה לעזאזל לא היו כאלה חיילות בתקופה שאני הייתי בצבא..

ר י ג ס

New member
לכי על השיטה 1+1 בחינם.......

על ההתחלה תני לו את המציצה של החיים שלו, אני יכול להבטיח לך שאחרי 20 דקות תקבלי את מה שאת רוצה וגם תצאי גדולה.

למעלה