יש לי בעיה

my music

New member
היי לך... שמעי ....

יש לי אני חושבת בדיוק את אותה הבעיה... רק שלי זה עם החבר הקבוע ואני חושדת שזה בגלל שאני צרה שם למטה... ובגלל זה הוא גומר מהר-כאילו זה אחת מהסיבות... ובאמת אם תמצאי משו שיעזור לך אני אשמח אם תעדכני אותי גם! אני מקווה שיש בשביל שתינו פתרון כי גם לי נמאס לא להנות מזה ולענג אחרים תודה ובהצלחה

כן באחד המסרים היה כתוב משהו על

להיות צרה שם למטה ואני אגיד לך מה? זה נשמע לי הסיבה הכי הגיונית בכל מקרה, אם אני אמצא פתרון יעיל אני רושמת לי לעדכן אותך ראשונה

daniella1980

New member
להרגע?

מה את לוקחת על עצמך את כל ה"קרדיט", כאילו עשית משהו רע, כאילו את אשמה. אולי את רוצה לתת הסבר בעצמך, מדוע זה קורה לך עם "כולם", כי אני לא מבינה למה את בדיוק מנסה לרמוז (ואגב ה"כולם" שלך הוא מושג כלכך זניח וחסר משמעות לעומת באמת כלל הגברים) יהיה בסדר, לא כולם גומרים מהר ובטח שלא לנצח. אני משוכנעת שזה לא "אשמתך", ואת יכולה לגמור מדרכים אחרותבינתייים ולא רק מהחדירה. מה עם מין אוראלי? באופן כללי, תמוה כל מה שכתבת, הוא עוד יבוא, זה שלא יגמור מהר.

אני לא מבינה מה את רוצה ממני

למה נראה לך שאני מנסה לרמוז משהו? בסה"כ רציתי לדעת אם יש לזה איזשהו הסבר הגיוני כמו למשל ההסבר הפיזיולוגי בקשר לרוחב הנרתיק, זה היה בערך סגנון התשובה שחיפשתי, הגיונית, מתאימה ואובייקטיבית לחלוטין. מן הסתם כולם זה מושג ארעי, אבל למה להתחיל להתפלסף? ברור שדיברתי על כל הגברים שאני שכבתי איתם ולא על כל הגברים בעולם, מה? אני אמורה לעשות ? לבדוק את כל הגברים בעולם ולחזור עם מסקנות? אני בסה"כ בחורה צעירה לא מינה צמח של הסקס העולמי... אני לא אוהבת מין אוראלי. ואני ממש לא מבינה מה תמוה במה שכתבתי, שאלה הגיונית וטבעית לחלוטין

cupidi

New member
את נורמאלית לחלוטין אפילו אם

את"צרה למטה"כי אם תינוק יוצא משם אז מה זה לעומת בולבולון מצוי,וההצרות היא רק ברכה(יש נשים שעושות ניתוח פלסטי להצרת הנרתיק)-תמצאי את ההוא ששולט בשפיכה שלו

daniella1980

New member
מה שניסיתי הוא להרגיע אותך.

את אמרת "יש לי בעיה". אני חושבת שאין לך בעיה, אם כבר להם יש. לגבי רוחב הנרתיק, יכול להיות שאת צרה במיוחד, וזה רק יתרון תאמיני לי - אין לך שום סיבה לדאוג. אם את ממש מתעקשת, אולי תנסי לא להתכווץ עליהם, ולהרפות עד תום את השרירים - אם המצב כלכך אקוטי מבחינת חיכוך, זה יכול קצת להרגיע. גם חומרי סיכה יכולים לעזור. אבל אני ממש לא חושבת שזו כזו בעיה. אגב, יש גם תנוחות בהן יש פחות חיכוך, בעיקר כשאת למעלה בתנוחת ישיבה עליו, או במיסיונרית כשאת עם רגליים פסוקות מאוד מאוד, אבל אני לא רוצה להגזים בתיאורים :) עכשיו לשוק שלי - את לא אוהבת מין אוראלי? אני חייבת לומר לך, שאני מאמינה שלא חווית מין אוראלי כמו שצריך או שאינך משוחררת מספיק כדי להנות מאיבר מינך, אבל אולי אני טועה והדגדגן שלך לא מת על מגע לשון (ייתכן.. אבל נדמה לי שזה נדיר). זה אומר שאת גם לא מאוננת?

daniella1980

New member
חשבתי לעצמי

שאולי את לא אוהבת מגע דגדגני, שמעתי על כאלו. ואני מנחשת שאוננות היא בדרך כלל במגע באיזור ולא בחדירה. תקני אותי אם אני טועה.

november76

New member
את עדיין צעירה

קחי את הזמן, אין לך לאן למהר. מה שלא אוהבת היום יכול להשתנות עם השנים. בכל מקרה, תעשי רק מה שנוח לך ונעים לך.

daniella1980

New member
../images/Emo13.gif אחלה. אז השינוי עוד לפנייך

לדעתי את מרגישה לא נוח עם כל הסיטואציה פשוט מחוסר נוחות עם עצמך ועם איברך ועם מיניותך ועם נשיותך. זה דורש התפתחות אישית, התחברות לעצמך, אהבה עצמית, דימוי עצמי, וכמובן.. הגבר הנכון שיודע מה לכל הרוחות הוא עושה שם :)

rhi

New member
אני אשמח לעזור!../images/Emo152.gif

מנוסה מספיק בשביל לא לגמור מהר, ובטח לא לפניך.
שלחי מסר אישי.

fallen84

New member
בתכלס.... בתור מישהו שגם היה

סוגר יחסית די הרבה בצבא ממש לא בעיה להחזיק קשר רציני במיוחד אם את בחורה כל כך מיוחדת כמו שאת טוענת

לא טענתי שאני בחורה מיוחדת

וסיימתי לפני שמונה חודשים קשר של שנה וחצי האמת שמאז אני קצת מתברברת ואולי פשוט נוח לי להאשים את הצבא בכל מקרה, זה לא נראה לי רלוונטי

למעלה