יש לי בעיה

Cruel Girl

New member
יש לי בעיה

אני רוצה שתתיחסו לזה ממש ברצינות אם יש כאן אנשים שלא יאמינו לי אז אל תתחילו לרדת על או משהו אני צריכה את העזרה שלכם שתגידו לי מה אתם חושבים על זה ז ככה יש לי חברה והיא טוענת שהיא פגשה שלושה פעמים רוחות רפאים פעם ראשונה: פעם ראשונה קרתה לי כשעוד הייתי גרה באור עקיבא בקנדי... אני הייתי בת 11 אולי.. בקיצור, ישתי בחדר והייתי בבית עם אימא שלי. ישבתי בחדר ופתאום שמעתי טלוויזיה נדלקת בסלון על פול ווליום!!! חשבתי אימא שלי התגעה או משהו אז הלכתי להגיד לה שתנמיך.. אבל לא היה שם אף אחד.. טוב, כיביתי את הטלוויזיה.. חזרתי לחדר שלי ואני שוב שומתע את הטלוויזיה נדלקת על פול ווליום!!! עכשיו אני בודקת ואני רואה אימא שלי בכלל בשירותים!!! בסדר.. הלכתי עוד פעם וכיביתי אותה שוב! אבל הפעם היה מאאזה מפחיד! כי פתאום, העיתון שהיה על השולחן בסלון עף בצורה ממש חזקה על הריצפה!!!! כאילו, משהו תפס אותו והעיף אותו!!! ולא היה רוח כי לא היה חלון פתוח.. זה פשוט מעצמו!!! פעם שניה: פעם שניה קרתה לי כבר בבית הזה, שלי עכשיו, בחדר שלי. אני ישבתי וראיתי טלוויזיה (סוף שבוע סרטי מל גיבסון) ופתאום אני שמעתי לחישות.. ליחשושים.. טוב, הלכתי לחלון וחשבתי אולי זה השכנים שלי למטה.. לא היה אף אחד.. חזרתי לשבת והגברתי קצת את הטלוויזיה והליחשושים התגרבו יחד עם הווליום... טוב, הלכתי לחלון כי חשבתי אולי השכנים שלי למטה מרכלים.. גם לא היה אף אחד!!! התחלתי לפחד.. הגברתי את הווליום עד הסוף כדי לא לשמוע אבל הלחישות רק התגברו וזה כבר לא היה לחישות!!! זה הייתה ממש שיחה!!! אבל לא שיחה יעני ידידותית.. אלא צעקות!!!! ממש בין שני גברים.. אחד צעק לעזרה או משהו.. לרחמים.. והשני רק גנח.. ואין לי שמץ מאיפה זה בא!!!! אחד עושה לשני "די!! לא לא!! אדון, בבקשה אל תעשה את זה!! אני לא מוכן למות!!! לא בבקשה לאאא.." וכאלה.. והשני רק גנח.. ופתאום זה שתק!! הכל פתאום שתק!!! פעם שלישית: אני ישבתי בחדר וכתבתי ביומן שלי.. פתאום אני מרגישה משהו נוגע בי!!! משהו נוגע לי בכתף!!! ממש מעביר יד או משהו על הכתף שלי!!! ולא היה אף אחד ואני עדיין מרגישה!!! קפאתי כזה.. כדי לא לעשות שום תזוזות חזקות או משהו.. חשבתי זה יעבור מעצמו.. טוב, עבר.. אני ממשיכה לכתוב.. פתאום אני מרגישה משהו בשיער.. עובר כמו אצבעות בין השיערות... ככה.. כאילו מישהו מבריש לי את השיער.. דפקתי צרחה!!! התחלתי להתנער וכאלה!!!! אחרי כמהדקות, את קולטת החולצה שלי זזה.. כאילו מישהו מיישר לי אותה.. מסדר לי אותה שלא תהיה מקומטת או משהו.. נשבעת לך!!! אני כבר בכיתי!!! לא זזתי!!! רק כדי שזה יעבור!!!! וזהו, זה הלך.. עכשיו מה אתם חושבים על זה למה זה קרה? אולי זה קשור בגילגול נשמות משהו מהעבר?

danihell7734

New member
*שלוש פעמים

ולגבי המקרה השלישי,יכול להיות שזה היה המדריך שלך.

ראיתי את ההודעה בדף הראשי של תפוז

שמעי אני רואה רוחות,אבל הן בחיים לא נגעו בי זה נשמע ממש מפחיד אני הייתי כבר משתגעת.. כאילו רק מזה שאני רואה כל מיני רוחות אני מתחרפנת אז אם הן יגעו בי בכלל... יש לי חברה,שגם לה דברים בערך כאלה קורים כאילו הרוחות האלה מזיזות לה את המיטה,וכל מיני דברים כאלה פיתרון,אין לי..אף פעם גם לא הייתי מומחית בנושא אני חושבת שאת צריכה לנסות להתעלם,זה מה שאני עושה וזה עובד

../images/Emo45.gif תראי...

מה שראית או הרגשת - אכן קיים, את יכולה לקרוא לזה באיזה שם שתרצי - לצורך הענין רוחות רפאים. לפחד? אין סיבה לפחד! ברגע שתפני שהן אכן קיימות, לא תהיה לך שום סיבה לפחד. לדעתי (ואני לא מומחה) את צריכה להתנהג כאלו זה טיבעי לחלוטין, כאילו את רגילה לכך וזה קורה לך כל יום, ברגע שתצלחי - תראי שהדברים האלה לא יטרידו אותך יותר, ולא תתעסקי בכך בשגרת ביום שלך - ואפילו לא תשימי לב שהם ממשיכים ומתרחשים סביבך. וחוץ מזה - תחשבי על עצמך לשניה, במקום שאת מקבלת תשומת לב - את נשארת... שבת שלום.

סוף סוף יש אנשים שחושבים כמוני...

טוב, אז אתם באמת מאמינים בעל טבעי? מה אתם יודעים על זה? - למי אני יכולה לפנות כדי לקבל אינפורמציה? קורים לי דברים באמת מוזרים.. ואני מפחדת שאולי אני משתגעת... אם מישהו מכם באמת יודע על הנושא הזה משהו בבקשה תפנו אליי!!!

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif תקראי...

דבר ראשון - תפסיקי לפחד... כי אם משהו יגרום לך להשתגע זה רק הפחד - ולא שום דבר אחר. אני חושב שכל אחד יודע בוודאות רק מה שהוא ראה, הרגיש וחווה... ישנם הרבה מאוד מקורות שמהם תוכלי לשאוב אינפורמציה, רובם ככולם מבוססים על מקרים שקרו לאנשים... ישנם הרבה מאוד אנשים כמוך, שעל ידי כך שהם חוקרים ומחפשים מקרים דומים לאלו שקרו להם, מפחיתים ע"י כך את רמת החרדה מהנושא. יכול להיות שזה מה שאת צריכה... אני, באופן אישי, ממליץ לך, לסמוך על עצמך, על התחושות שלך, על האמת שאת חויית ולהשלים עם הדברים שחויית כדברים הקיימים בעולם שבו אנו חיים, ביוק כמו שאת מקבלת את העובדה שהשמש זורחת בבוקר. אני חושב שהפורום הזה מהווה מקום טוב שבו את יכולה לשתף אחרים בסיפורים שקרו לך, ואולי ע"י תוכלי לשחרר חלק מהדברים שראית וחווית שלא ניתן תמיד לשתף אנשים קרובים לך (כי כמו שאמרת בהודעה שלך - הם אלה שבעצם גורמים לך להרגיש משוגעת...) הכי חשוב!!! אף אחד לא יכול לתת לך תשובה מוחלטת, אבל את בסופו של דבר תחליטי עם עצמך את מה את מקבלת כאמת ובמה את מאמינה... לילה טוב...

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

כן, אנחנו מאמינים בזה (לפחות ריבינו).
מה אנחנו יודעים על זה
תישארי כאן ותגלי...
.
כדי לקבל אינפורמציה- את יכולה להישאר ולשאול שאלות.
פתחי כאן שרשור חדש עם הבעיות שלך, וכך כולנו נוכל לנסות לעזור לך
(הרי, זה פורום- זוהי המטרה של כל העיניין)
הפריק.

AMI49

New member
אנשים חושבים כמוני

שלום נטע. אני לא רק מאמין בעל טבעי אני יודע שזה קיים, אבל אני מתייחס לזה כאל טבעי לחלוטין.איני ברמה של להסביר את הדברים לעומק אך אני בהחלט עובר דברים ויודע שהם אמיתיים ולכן אומר לך שאת אינך משתגעת . יש ללכת עם הדברים והתופעות ואז כשתביני שאת יכולה לתקשר עם מדריך רוחני תוכלי להעזר בו ולהתייעץ אתו לגבי כמעט כל דבר. נסי להיות רגועה כי זה כלל חשוב להצלחה. אמנון

קרנוש21

New member
אהבתי מאוד את דברייך

זה משו שטבוע עמוק בתוכנו בידע שלנו זה פשוט טבעי לחלוטין

faith2

New member
היי אני לא מהפורום אבל...

אני בהחלט מאמינה לך. יכול להיות שאותה נשמה נכלאה בעולם הזה ויוצרת איתך קשר אולי שתעזרי לה. נסי לא לפחד, אני יודעת שזה קשה....אבל בכל זאת...בפעם הבאה שיקרה משהו פשוט תשבי ונסי להבין מה היא אומרת ואם היא לא אומרת כלום אלא נוגעת בך...תשאלי אותה מה רצונה?... אם מטרת הרוח הייתה לפגוע בך, מזמן היא הייתה עושה זאת...ככה שאני לא חושבת שיש לך סיבה לפחד. בהצלחה לך

Cruel Girl

New member
הבעיה היא שזה...

אם שמתם לה זה קורה פעם בהרבה זמן מאז שהיא היתה קטנה אם אתם יכולים לברר לי משהו בקשר לזה כי זה ממש מפחיד אותה :)

faith2

New member
אמממ....

כן הבנתי את זה... בכל זאת אני ממליצה בפעם הבאה שזה קורה, אפילו עוד מספר שנים..לנסות להבין מה הרוח רוצה. אפילו היא יכולה להשמיע מוזיקה נעימה יום אחד שהבית יהיה ריק להדליק קטורת ולהתחיל לדבר, לשאול אם יש כאן רוח?...או אפילו אם מישהו כאן?...אולי הרוח פתאום תופיע....

I am a freak

New member
../images/Emo127.gif... גם אני חושב כמוך.

במקום לפחד ממנה- צרי איתה קשר. בואי נצא מנקודת הנחה שזה שאת מפחדת לא עוזר לך- אלא רק פוגע בך. בפעם הבאה שדבר מסוג זה קורה, אל תכנסי ללחץ (
זה הכי חשוב). שמרי על דעתך צלולה ותנסי לתקשר. לכל דבק יש סיבה
את פשוט צריכה לנסות ולמצוא מה הסיבה לתופעות האלה
בהצלחה,

I SEE DEAD PEOPLE

חחחחחחחחח מצחיק!! בפעם הראשונה לא קראתי הכול אבל כשנתתי מבט שני בהודעה שמתי לב לדבר מוזר הסיפור שלך דומה באופן מחשיד לסרט ממנו לקוחה השורה למעלה(חושישי), אז אולי בסרטים יש רוחות רפאים ,במציאות מה לעשות אין!! אין שום סימן מדעי שיאושש קיומם של רוחות וכל התופעות ה"בלתי מסוברות" יש להן למעשה הסבר טבעי ופשוט מאוד וכל האנשים שטוענים שראו רוחות פשוט דמיינו , לא אומר שהמציאו אבל עדין רוחות רפאים הם לא ראו, יש הרבה דברים בעולם הזה שנראו בעבר ועדין נראים לאנשים כעל טבעי אבל עם השנים תופעה אחר תופעה מוסברת על ידי המדע, ו בתקווה שעם השנים גם יותר אנשים יקלטו את זה

I am a freak

New member
זה לא עובד ככה......./images/Emo128.gif

תראה, הקהילה בפורום מורכבת מכמה סוגי אנשים:
אנשים אשר מאמינים בנושא הפורום, ורוצים לתרום מהידע שלהם.
אנשים אשר מתחילים להאמין בנושא הפורום, ורוצים ללמוד.
אנשים אשר לא מאמינים בנושא, ורוצים לבדוק אם יש טעם להאמין. בכל מקרה, להיכנס לפורום ובעצם להגיד לקהילה שבו - אתם מאמינים בשטויות
- יכול להיות מאוד מעליב. בפעם הבאה שבא לך לשלול בכזו קלות אמונות ודיעות של אנשים- עיצה ממני.... אל תעשה את זה- תחשוב קודם
אני רק יכול להציע לך להישאר, לפתוח את הראש ולנסות להבין שיכול מאוד להיות שטעית
. הפריק.

למעלה