יש לי בעיה

ממתק21

New member
דימיונות

כנראה יש לך דמיונות מפותחים או פחדים לא מובנים.לא מאמין בזה!

לדעתי...

זה לא קרה לי אבל אני מאמינה בזה וכשה את אמרת שמתי שכתבת ביומן הרגשת שמישהו אילו מסדר לך את החולצה ומבריש לך את השיער ממש חשבתי שזה כמו אמא {לפחות מתנהג כך} אז אולי זה לא מנסה לעשות דבר רע...

DrorCh

New member
לא בטוח שזה רוחות רפאים

אני גם מאמין ברוחות רפאים, אבל אצלי ה"מגע" איתם שונה לגמרי אני לעולם לא שומע אותם לעולם לא מרגיש נגיעות לעולם הם לא גורמים למשב רוח או לכל מגע פיזי זה או אחר בדברים אם זה להרים חפץ להטות אותו אפילו במעט או לדבר כי בשביל זה חייבים מיתרי קול שזה דבר גשמי או להדליק טלויזיה כי בשביל זה צריך גוף גשמי ורוח היא לא גשמית היא שייכת לדברים שמעבר איך אני כן מרגיש אותה ? יש את המצבים האלה שאני נמצא לבד למשל בבית או באוניברסיטה ופתאום אני מרגיש כאילו מישהו עבר ליידי כאילו בזוית העין נדמה היה לי שראיתי מישהו עובר, למרות שאני יודע היטב שלא ראיתי אני מייד מסתובב לשם ואין שם אף אחד במצבים האלה אני בטוח שאלו רוחות רפאים בכל מקרה הסיפור שלך נשמע מאוד אמיתי ומציאותי זה יכול ליהיות חזיון תעתועים זה יכול ליהיות למשל קולות ממקור שלא זיהית למשל שכנים תראי למשל את הסרט נפלאות התבונה זה מבוסס על סיפור אמיתי על אדם זוכה פרס נובל בפיסיקה שבמשך כל חייו רואה ומרגיש ושומע דמויות שלא קיימות אבל זה נבע ממנו בלבד ואלא לא היו רוחות רפאים אינני מבקר בפורום הזה בדרך כלל אבל נראה לי שכל דבר גשמי לא יכול ליהיות מיוחס לרוח רפאים אלא לסיפור הוליוודי שנועד להפחיד בשביל לשמוע קולות צריך או תנודות חשמליות שהמח מייצר בגלל אלף ואחת סיבות כמו עייפות אלכוהול סכיזופרניה תנודות של גלי קול אבל תמיד זה ינבע מהאדם עצמו גוף לא גשמי לא יכול לייצר גלי קול כי אז זה יהפוך אותו לגשמי ומזוייף כנ"ל לגבי ממש לראות אותו גם לגבי חצי שקוף מרחך וכהנה וכהנה דברים אנשים למשל שטענו שראו חייזרים באופן לא מפתיע טענו שראו בדיוק את אותו חייזר שסרט הוליוודי ישן המציא לראשונה לפני המון שנים עם עיניים כאלה גדולות ומצח חלק וגבוה בלי פה או פה קטנטן מדובר בחזיון תעתועים שנובע מאיזושהי סכיזופרניה לפני זה פשוט לא היו שום עדויות על מפגשים כאלה עד לאותו סרט ראשון על חייזרים

faith2

New member
גם גוף הוא דבר גשמי...

ככה שאתה די שולל את מה שאתה אומר....

peter Wi

New member
תראה.

גם גוף אנרגטי יכול להשמיע קולות. לדוגמא, פשוטה יחסית, מה אם רוחות רפאים עשויות מתדרים? -ככה הן כן יוכלו לדבר. אתה מבין? אנחנו לא יודעים או מבינים הכל, ובעיקר לא את תחום הפיזיולוגיה של רוחות הרפאים:). מאיפה לנו שגוף אנרגטי לא מסוגל ליצור מגע? -חום הוא אנרגיה. -אור הוא חומר. תחשוב על זה. -אני לא אומר לך בה להאמין, פשוט אל תגביל את עצמך למוסכמות מסויימות.

I am a freak

New member
גם אני חושב כמוך../images/Emo70.gif

בדיוק באתי לענות וראיתי שניסחת את זה פשוט מצויין
. הפריק.

DrorCh

New member
מממ אתה צודק, יש בזה משהו ../images/Emo4.gif

אני לא יודע לגבי תדרים, אבל אני כן יודע לגבי מה שמלמדים בבית ספר על חוש המישוש חיישני העור החיצוני קולטים את המגע ומעבירים מטען חשמלי למח עם המידע על המגע המח קולט את המסר ומתרגם אותו למה שאנחנו חושבים שזה מגע במקום שבו אנחנו חושבים שנגעו בנו. יש למשל אנשים עם מחלה מאוד נדירה שאין להם חוש מישוש מה שבעצם קורה אצלהם זה שחלקיקי העור לא יכולים ליצור את המטען החשמלי הזה. ואז הם לא מרגישים כלום ככה שבעצם כדי להרגיש מגע לא צריך שום חפץ גשמי ושום מגע אמיתי אפילו כל מה שצריך זה להעביר אוטומטית למח פקודה חשמלית (שהיא חסרת גוף משקל מראה וכו) שכבר נושאת איתה את כל המידע על הנגיעה עם זה היה ליטוף סתירה קר חם כואב נעים וכו' שאלה אחרת אבל היא מה מחולל את המטען החשמלי הזה ואיך בדיוק הוא נשלח ואיך גוף שאין לו "מח" גשמי יכול לחשוב האם רוחות רפאים מסוגלות לחשוב או שהם פשוט קיימות בלי מודעות לעצמן כמו למשל פרחים ושולחות מסרים שהן עצמן לא מודעות להן

ההשערה שלי:

פעם ראשונה: לי יש טלוויזיה שבכל פעם שיש הפסקת חשמל הכי קצרה שיש היא נדלקת מחדש, ולפעמים זה קורה גם באמצע הלילה שיש הפסקת חשמל לכמה דקות ואז הטלוויזיה מתחילה לצרוח בסלון. פעם שניה: צריך לסדר את הקליטה של הטלוויזיה!!! לפעמים הקליטה של הערוצים מתבלבלת ואז יש ליחשושים של דברים שנמצאים בערוצים אחרים אפילו אם רואים ערוץ אחר... זאת ההשערה שלי בעניין הזה. פעם שלישית: אחרי שהבחורה בטוחה שהיו לה שני מפגשים עם "רוחות", אני לא רואה מה מפריע לה לדמיין את המפגש השלישי, לפי דעתי זו הייתה סתם תגובה פסיכוטית של הפחד או אולי אפילו חשמל סטטי שגרם לה לתחושות האלה בשיער ובבגדים... מה אתם אומרים?

ההודעה שלי אינה עוד הודעת "קחי

תרופות", אני באמת מציע פיתרון הגיוני לעניין ומנסה לקבל מכם תגובות לכך...

הTV בידיוק כמו אצלי

גם אצלי נדלקה כל פעם אחרי הפסקת חשמל בפתאומיות ולא הבנתי מה קורה אבל ראו בסופ ההסבר היה טבעי וברור. ואנקדוטה קטנה: אני אישית מתעורר כל פעם לפני שטלפון מצלצל לא יודע למה אבל לא רואה בזה משהו מיוחד או הוכחה אולטימטיבית לקיומו של האל.!

KinkyChick

New member
אוקיי.. אז ככה...

קודם כל היי. אני זאת שחברה שלי פירסמה את ההודעה הזאת. נעים מאוד. כן, יש לי את העניין הזה כבר כמה זמן על הלב והחלטתי סוף סוף לשתף.. תודה לכל מי שלוקח אותי ברצינות כי זה באמת די הלחיץ אותי אבל אחרי שקראתיכמה הודעות אני באמת אתחיל לקחת את זה יותר בקלות... הם לא מנסות לפגוע בי אף פעם ואולי באמת כמו שאמרו חלקיכם זה מדריך. אבל אני באמת שלא מדמיינת את כל זה, לכל מי שאמר שאני צריכה תרופות או שזה נשמע כמו קטע מהחוש השישי!! חשבתי שזה פורום לאנשים שתומכים באחרים ולא יורדים עליהם!!! בקיצור, החלטתי לברר על זה יותר... כן, זה קורה בהפרשים גדולים של זמן אבל אני אראה בכל זאת מה אפשר לעשות.. בינתיים אני אכנס לאתרי מידע וכל מיני כאלה... נראה מה אפשר לברר.. תודה לכולכם על התמיכה ועל העצות (באמת עזרתם לי, רציני) ואני אמשיך לעדכן אתכם במה שקורה.. תודה רבה.

I am a freak

New member
אני שמח שהחלטת בתבונה....

"אבל אני באמת שלא מדמיינת את כל זה, לכל מי שאמר שאני צריכה תרופות או שזה נשמע כמו קטע מהחוש השישי!! חשבתי שזה פורום לאנשים שתומכים באחרים ולא יורדים עליהם!!! " אם לא ראית את הודעתי בתגובה למה שהוא כתב- ההודעה תימחק היום בערב בשעה 9.
קחי הודעות כאלה בקלות- תמיד יש אנשים כאלה- הטריק הוא לא להתייחס אליהם יותר מדי
הפריק.

תגובה: סרטים ועוד...

כמו שאמרתי לך כבר בתגוב הקודמת שלי, לכל אחד מאיתנו יש דרך להתמודד עם החוויות האלה. יש גם כאלה שמנסים לדכא את המחשבות על העניין באמצעות מחשבות כגון: "זה דומה מאוד לסרט שראיתי ולכן אני מדמיין את זה..." (דבר מעניין הוא, מאיפה לקוחים הרעיונות לסרטים האלו מלכתחילה!!!) או לחילופין תרופות למיניהם ואיפולים פסיכיאטרים. בקיצור, אל תפגעי מאנשים כאלה, פשוט זאת הדרך שלהם להתמודד, את תבחרי את הדרך הנכונה בשבילך... בהצלחה והמשך שבת שלום

בקשר לסרטים במיוחד בשבילכם

הידעתם שהזוג הראשון שדיווח על חטיפה בידי חייזרים סיפורו דמה שאופן מחשיד לסרט שראו יום לפני כאשר התיאור שנתנו בני הזוג בנפרד ל"יצור " שראו דמה מאוד ל"יצור" שראו באותו סרט? אז האם מציאות מחקה את הTV או להיפך? לדעתי ברור שלא היתה חטיפה אבל כמו שאומרים אצלנו ,פתי מאמין לכל דבר...."

למעלה