יש לי בעיה

דיזקן

New member
תלוי איך מפרשים

קיימת עובדה והיא שדברים כאלה לא קורים לכולם.עוד עובדה היא שהדברים לא קורים ישירות, אלא מאחורי הגב, במקום שאינך נמצא בו באותו רגע וכד'. זה אומר שקיימת בעיה בפענוח מסרים של החושים. קרוב לודאי שהחושים קלטו דבר מה אבל הפענוח הוא מה שקובע את ההתיחסות.

I am a freak

New member
פענוח חושים

כשהטלויזיה נדלקת לבד, כשעיתון עף ואתה רואה אותו, כשאתה שומע קולות ממש כאילו עומד לידך אדם ומדבר איתך, כשאתה מרחף באויר ולא יכול לרדת, גם זה נחשב ל-"פיענוח חושים מוטעה"
הפריק.

לירוןש17

New member
אולי?!

תגידי רגע, את יודעת אם בבית שאת גרה בו מת פעם מישהו או משהו כזה? אומרים שבבתים כאלה זה מה שקרה והרוחות נשארו בשביל איזושהי מטרה או משהו כזה... אני באמת מאמין לך, וגם הפחד הכי גדול שלי זה רוחות למרות שלא יצא לי לראות או להרגיש אחת, אלא רק מקרים מוזרים שגורמים לי לחשוד אבל אני מאמין שהן קיימות איכשהו... בכל מקרה אמא שלך יודעת על זה גם? כאילו סיפרת לה? ואם כן מה היא אומרת?

KinkyChick

New member
סיפרתי..

אין לי מושג אם מתו או לא מתו בבית שלי... פשוט מה שמעניין אותי זה שהם לא היו איתי רק בבית הנוכחי שלי עכשיו... הם אשקרה הלכו אחריי כשעברנו דירה. אבל סיפרתי לאימא שלי והיא לא כךל כך האמינה לי... כאילו, לא לקחה רציני כמו שהייתי רוצה שהיא תיקח...

peter Wi

New member
לכל מה שסיפרת יש הסברים

הגיוניים וסבירים ביותר. לראשון, למשל, סביר מאוד שמישהו מהשכנים הדליק את הטלוויזיה שלו והשלט שלו עובד על אותו תדר של הטלוויזיה שלכם. המקרה השני, זה שהטלוויזיה פעלה על שני ערוצים במקביל. בגלל זה כל פעם ששמעת את הליחשושים והגברת אז הליחשושים גברו עם זה. המקרה השלישי יכל לקרות מכמה סיבות גופניות. למשל, חשמל סטטי או רעד בשריר מסויים בגוף, רוח (אויר בתנועה), וכו'. בעיקרון, מקרים של "רדיפה" ע"י רחות יכולים להיות קשורים בגלגולים מהעבר וברוחות מהעבר המנסות ליצור קשר עם אותו אדם. אך במקרה הזה אני בספק. -אני לא חושב שיש לך מה לדאוג או לפחד.

תילטן

New member
תתבונני ...............

יש ספרים רבים שעוסקים בנושא . ויש גם אנשים שמטפלים לא פסיכולוגים או פסיכיטרים , יש לך כוחות שאת צריכה לדעת לקבל ולהשתמש בהם , וזה חשוב איך משתמשים יש נוער וילדים שמגיעים לעולם הזה בכדי לשנות להשפיע והם ילדי "האינדיגו" תקראי את הספר אולי יש עוד דברים שאת ביום יום לא מתיחסת אלהם ואת ילדת אינדיגו יש מלא אתרים שמדברים על הנושא יש מרכז מודעות של גילה בויים גם בצפון וגם במרכז אני ממליצה לך מאוד לדבר עם האנשים הנכונים ולא לכל אחד לספר כי יש כאלה שיחשבו שאת משוגעת בפעם הבאה שזה קורה תשבי ואסור לך לפחד ותדברי עם האנשים שסביבך נכון זה נשמע מטורף אבל כנראה זה חלק מהיעוד שלך בחיים תראי את "התקדשות" את שורשים שיעורים בזמן " ויש עוד ועוד והיום יותר מתמיד יש מחקרים מדעיים ע"י הפסיכיטרים הגדולים בעולם שמאמינים שיש חיים מעבר לחיים הארציים את רק צריכה להקשיב מה קורה סביבך . אני מקווה שעזרתי אפילו המילה במידה ותצטרכי עוד פרטים יעוץ והכבנה אני ישמח לעזור .

AMI49

New member
רוחות רפאים

שלום לך. כשזה קורה נסי להיות רגועה ולקבל את נוכחות הרוח כדבר חיובי. נסי לשוחח עמה . ייתכן שזה המדריך הרוחני שלך. אל תשימי לב להערות של הדיוטות שמציעים לך טיפול תרופתי. זה רק יפגע בך. דברים אלו קורים ואני מתייחס לזה כדבר טבעי ביותר. שיהיה לך בהצלחה.

KinkyChick

New member
תודה רבה על התמיכה..

זה באמת מאוד הפחיד אותי.. אחרי שקראתי כמה הודעות פה אני בינה שאני באמת צריכה להשתחרר.. הם לא מנסים לפגוע בי אז למה סתם להיכנס לפאניקה מיותרת?! כן, אני אנסה בהחלט לתקשר איתה.. אבל אני לא יודעת מתי עוד אני אתקל בה/ בו... זה לא קורה מדי יום.. זה מתסכל.. אבל בינתיים אני אעבור על מקורו מידע.. וסיפרתי לאימא שלי, חשבתי שהיא לא תאמין לי או לא תיקח אותי ברצינות, אבל היא לא רק שלא האמינה לי, אלא סיפרה ל ישגם לה קורים דברים כאלה!! יכול להיות שזה משהו שקשור אליי ואליה ביחד?

אין בכלל וויכוח מדעי

רוחות רפאים קיימות! עובדה: * קספר (הידוע בכינוי "הרוח הידידותית") * רוח הקודש (הידוע בכינוי :"ההולי גוסט") * רוח פרצים (הידועה בכינוי:"סגור את החלון, יש...") ולכן, לכל מתנגדי הרעיון אודות קיומם הוודאי של רוחות רפאים, אני מציע לבנות את הכלי המדעי שהוכיח סופית את קיומם! ה_ש_ב_ש_ב_ת ! ירין, חובב רוחות (ביחוד ביום חם)

peter Wi

New member
רוח מדריכה

זו רוח או מדריך רוחני (שהם לא רוחות, אלא מדריכים (כמו בצופים), שבאו להדריך אותך לגבי משהו או לעזור לך ולתמוך בך במהלך חייך בכלל.

למעלה