אגב אני אשמח אם תסתכלי על בובה שעשיתי אף אחד לא מתייחס אלי פעם ראשונה שלי בפורום הזה אז תלחצי על הקישורית למטה ותגובות - גם בקורת בונה תתקבל בברכה היא מאוד צבעונית עם ראסטות סגולות
השקוף יוצא לך טוב מבחינה בסיסית, הוא פשוט לא נראה לך משום מה. ככה שקוף אמור להיראות! (אני מתכוונת לדולי עם החלק השקוף על היד שפורסמה בתחילת השירשור. אם את רוצה, את יכולה להמשיך את השרוול למטה, כך שהוא יראה נפול ואז יהיה גם חלק שלו על הרקע הלבן ואולי אז זה יראה לך יותר. אם עדיין יש לך ספקות שאת לא עושה טוב, תבקשי ממני ואני אעשה את זה איתך צעד אחרי צעד, אם צריך. שלך דנה
עברתי עכשיו על כל השרשור הזה וראיתי את הדולי שלך, פשוט לא יכולתי להתעלם ממנה!! היא פשוט מהממת!! בתור אחת שממש לא אוהבת צהוב, ובטח שלא צהוב -עם- אדום -עם- סגול!!... היא פשוט כל כך מדהימה..!! היא קצת הזכירה לי את פיבי בופה מחברים.. אולי בגלל הגובה!! טוף, נורא אהבתי אותה, את השמלה ואת השיער בעיקר!! וגם את החלקים של הרשת.. שהיו קרועים..
קיצר היא מהממת בטירוף!!
תשימי בבקשה את הבייס.. (ואל צ´כחי לכתוב איך קוראים לבייס הזה!!)
בבקשה תגיבו...בנות....אני מהמחשב של דודה שלי ורק דרך המחשב הזה אני יכולה להעלות תמונות....אז תענו לי מהר כדי שאני יוכל לתקן ולפרסם.... פליייייייזזזזזזזזזזז.....תענו.....