יש לי בעיה...

Solinka

New member
עדיין לא../images/Emo4.gif

אגב אני אשמח אם תסתכלי על בובה שעשיתי אף אחד לא מתייחס אלי :) פעם ראשונה שלי בפורום הזה :) אז תלחצי על הקישורית למטה ותגובות - גם בקורת בונה תתקבל בברכה :) היא מאוד צבעונית עם ראסטות סגולות :)

Phoebe again

New member
הלפ מי!

טל-טוליפ וונטס פיס, פרסמתי את מה שיצא לי ולא הגבת... פליז? מישהו?

Solinka

New member
גם לי לא הולך עם שקוף.....

את יודעת איפה יש טוטוריאל של שקוף? חוץ מהאתר הזה של ענת כי הוא לא עולה לי! אגב אף אחד לא שם לב אלי מצורפת בובה שעשיתי

Phoebe again

New member
אין לי מושג.... והבובה שלך מאוד יפה

רק שאת הבייס בעיקרון אני לא אוהבת.. ועוד לבובה חמיית! את ממש כשרונית! אנשים מתעלמים גם ממני...

swirrrly

New member
פשש.. יצא לך שווה.

הכל אחלה אהבתי את שיטת ההצללה, הכל!

your-destiny...

New member
תראי,

השקוף יוצא לך טוב מבחינה בסיסית, הוא פשוט לא נראה לך משום מה. ככה שקוף אמור להיראות! (אני מתכוונת לדולי עם החלק השקוף על היד שפורסמה בתחילת השירשור. אם את רוצה, את יכולה להמשיך את השרוול למטה, כך שהוא יראה נפול ואז יהיה גם חלק שלו על הרקע הלבן ואולי אז זה יראה לך יותר. אם עדיין יש לך ספקות שאת לא עושה טוב, תבקשי ממני ואני אעשה את זה איתך צעד אחרי צעד, אם צריך. שלך דנה

Phoebe again

New member
אבל... תסתכלי על זה, ועל מה

שמישהי אחרת עשדתה באותו שחרור (אני באמת מצטערת שהשם פרח מראשי) זה ממש לא דומה, שלי לא שקוף... אם תוכלי לעבור איתי צעד, צעד אני אהיה אסירת תודה...

your-destiny...

New member
אין בעיה!

אבל עדיף שלא נעשה את זה בפורום...
יש לך איציק? מסנג´ר? משו?

LARAS

New member
ל-סולינקה!! ../images/Emo54.gif

עברתי עכשיו על כל השרשור הזה וראיתי את הדולי שלך, פשוט לא יכולתי להתעלם ממנה!! היא פשוט מהממת!! בתור אחת שממש לא אוהבת צהוב, ובטח שלא צהוב -עם- אדום -עם- סגול!!... היא פשוט כל כך מדהימה..!! היא קצת הזכירה לי את פיבי בופה מחברים.. אולי בגלל הגובה!! טוף, נורא אהבתי אותה, את השמלה ואת השיער בעיקר!! וגם את החלקים של הרשת.. שהיו קרועים..
קיצר היא מהממת בטירוף!!
תשימי בבקשה את הבייס.. (ואל צ´כחי לכתוב איך קוראים לבייס הזה!!)
לארה

Rachel Green

New member
ניצול....

זאת הדולי השלישית שלי....וזאת פעם ראשונה שאני עושה בד שקוף.... אז תגיבו.....ותעזרו לי לשפר אותה....

Rachel Green

New member
אנשים?!?!?!?

בבקשה תגיבו...בנות....אני מהמחשב של דודה שלי ורק דרך המחשב הזה אני יכולה להעלות תמונות....אז תענו לי מהר כדי שאני יוכל לתקן ולפרסם.... פליייייייזזזזזזזזזזז.....תענו.....

Rachel Green

New member
וחוץ מהשמלה

הכל בסדר? כי זאת רק הדולי השלישית שלי ואני רוצה להשתפר אז תגיבי בקשר להכל... איך השקוף? איך ההצללה? איך השיער? האיפור? פלייייייזז תענו לי....

למעלה