יש לי בעיה

israel3000

New member
שוב אתה מסלף עובדות מחוסר ידע או בכוונה

במערכת החינוך של ש"ס לומדים גם מקצועות חול כדוגמאת אלו שהזכרת.

ובאיזו רמה לומדים אותם?

אני לא מדבר סתם. כשאני רואה מוכרת בגילאי ה - 20 בחנות נעליים מוציאה מחשבון, כדי לחשב כמה הם 42 ועוד 16 , ולא די בכך, היא עוד אומרת לי שאחזור לרוסיה אחרי שאני מעיר לה על כך, אני מזדעזע וצועק : רק לא ש"ס!!!

israel3000

New member
מעניין כל הסיפורים האלה נופלים רק עליך

גם שמדובר בנתניהו וגם בש"ס, הרמה שם כמו בבתי ספר רגילים טובים ועם יותר משמעת וכבוד למורים.

משמעת? לצערי, הזמנים האלה כבר עברו...

היום אין משמעת בשום מקום, היום כמעט ואין ילדים באוטובוס שמוכנים לוותר על מקום ישיבתם למען קשיש...מה אתה מדבר...משמעת עלאק.....

הוא לא אמין פשוט כי הוא משקר בכל רגע נתון.

אתה באמת מסוגל להאמין למי שגם אומר שיוריד 20% מיסים לכווולם וגם יתן שכר לימוד בחינם בשנה הראשונה לכל מי שעשה צבא או שירות לאומי? אתה מאמין למי שכשהוא מדבר על צמיחה, הוא אשכרה מתכוון לשדות ירוקים בהם צומחים דולרים מרשרשים? אתה באמת מאמין לביבי, שמצהיר בכל עת שיקים ממשלת אחדות, שלא יקדם תהליך מדיני, כן, גם עם סוריה? לא למדת כלום מההסטוריה?

Fasz

New member
נתניהו כבר הוריד מיסים כשר אוצר

עם סיום כהונתו כשר אוצר הצמיחה בארץ הגיעה לרמה של 5% ומעלה. מי זכר אז את פרץ וחבריך ממפלגת העבודה שקישקשו ב-2003 שרפורמות נתניהו רק יגרמו להעמקת האבטלה (שבתקופת ביבי כשר האוצר, ירדה ב-2.5%) ולפיטורי עובדים? כך גם הפעם. מלבד זאת, כאשר אדם מבטיח לעשות מהלכים מעין אלה ב-4 שנים, זה לא נחשב לשקר אלא להבטחה. שקר פירושו לומר אי אמת, כמו שרת החוץ שלנו באשר ל"הבטחה" שקיבלה מספרד לשנות את החוק בכדי לעצור ממערכת המשפט שם לעצור ולתחקר בכירים ישראלים במערכת הביטחון.

אתה מעוות את דברי

לא אמרתי שנתניהו לא הוריד מיסים בעבר. כן אמרתי שמי שגם אומר ש20% בהורדת מיסים תוביל לגידול משמעותי בצריכה בזמן משבר כלכלי חמור ובאותה העת שיתן שנה א' חינם לרוב ציבור הסטודנטים, כנראה כשהוא מדבר על "צמיחה" זו צמיחה של כסף על העצים. כמו כן, פרץ לא חבר שלי, וציפי ליבני בטח שלא. בשביל מה אתה טורח להזכיר אותם?

Fasz

New member
הוא מוביל לגירעון ובהסתמך על ההנחה כי כך או

אחרת נגיע לגירעון (כך אומר סטנלי פישר) השאלה היא כיצד נוחל להיחלץ ממנו ובאיזה מצב. על כן, בעת שמורידים מיסים באופן שקול על פני תקופה מסוימת (יפרש על פני 4 שנים. לא מחר בבוקר יורידו לך 20%) מעודדים הלכה למעשה את הצריכה. אני מניח שאת מבינה מדוע חשוב שהתושבים ימשיכו לצרוך, נכון? בקצרה - בכדי שהאנשים המייצרים את המוצרים לא יאבדו את משרתם. בנוסף, עליך לזכור כי בשנת 2003 הוריד נתניהו מיסים, ולמרות מה שאמרו חברי המפלגה שלך, הכנסות המדינה ממיסים רק גדלו. סבסוד שנה ראשונה בחינם לחיילים ויוצאי שירות לאומי משוחררים, ע"פ הבדיקות שנערכו עוד בתקופת זליכה במשרד האוצר, לא יקח תקציב רב ומדובר בסביבות חצי מיליארד שקלים. התכנית מתוכננת להיתבצע במהלך הקדנציה בת ארבע השנים, לא בשנה הראשונה וניכר כי את לא שמה לב לכך. אני מניח שעם סיום המשבר, ע"פ תחזיות המומחים בשנה הבאה, ייתכן ובשנים שלאחר מכן יוכל נתניהו להקציב סכומים אלה לטובת עניין זה. בקיצור, שקרים אין כאן. מדובר בתכניות גרנדיוזיות שניתנות לביצוע. השאלה היא אם ההבטחות תישמרנה גם לאחר הבחירות וזאת שאלה אחרת.

תגדיל את הצריכה בזמן משבר?

בחיאת, אפילו נתניהו לא באמת מאמין בזה. הוא לא טמבל, לפחות לא עד כדי כך. הוא פשוט, כמו תמיד, בונה על בעלי ההון, גם כאשר האמונה הזאת קורסת. גם זה, לא בגלל טפשות, יותר בגלל אמונה עיוורת. לגבי השכר לימוד - ברור שזו סתם בדיחה והבטחת בחירות דבילית. אבל עדיין, זה משעשע, במיוחד כשזה בא ממי שטעם שיש להעלות אותו... ותאמין לי, אני שונאת לצטט את ציפי ליבני, אבל הפעם היא פגעה בול

Fasz

New member
נתניהו כבר הוריד מיסים כשר אוצר

עם סיום כהונתו כשר אוצר הצמיחה בארץ הגיעה לרמה של 5% ומעלה. מי זכר אז את פרץ וחבריך ממפלגת העבודה שקישקשו ב-2003 שרפורמות נתניהו רק יגרמו להעמקת האבטלה (שבתקופת ביבי כשר האוצר, ירדה ב-2.5%) ולפיטורי עובדים? כך גם הפעם. מלבד זאת, כאשר אדם מבטיח לעשות מהלכים מעין אלה ב-4 שנים, זה לא נחשב לשקר אלא להבטחה. שקר פירושו לומר אי אמת, כמו שרת החוץ שלנו באשר ל"הבטחה" שקיבלה מספרד לשנות את החוק בכדי לעצור ממערכת המשפט שם לעצור ולתחקר בכירים ישראלים במערכת הביטחון.

israel3000

New member
נראה לי שקיבלת תשובה מפורטת מ- Fasz

ביניתיים השקרים עולים מכל שורה שאני קורא בהודעות שלך שנוגעות לנתניהו.

נועה ופסז - שניכם טועים.

הויכוח כאן הפך לתחרות זיכרון, מי שזוכר יותר, הסיכוי שלו להוכיח שהוא (לכאורה) צודק הוא רב יותר. אבל יש שלוש עובדות שאיש לא יכחיש: 1. ביבי משל ונכשל 2. ברק משל ונכשל 3. הקומוניסטים בברית-המועצות משלו ונכשלו (נורא כואב לי כשאני כותב את זה, אבל אין מה לעשות. עובדה שהקומוניסטים מדברים על אידאולוגיה יפה רק כשהם מיעוט. כשנותנים להם שלטון, הם פחות נחמדים בדרך-כלל).

Fasz

New member
אתה לא שכיר מוצלח במיוחד של קדימה

במה ביבי כשל? עדיין לא הבאת הוכחות ל"שקרים" שלו. במה ברק כשל? ואני מניח שלאחר שהעתקת לנו מסה יפה של תמיכה ועידוד בקומוניזם מאתר חד"ש לפני יומיים, הגעת למסקנה הזו ממש לא מזמן הא? זה מגוחך. אתה מחליף קיצוניות באפרוריות משל היית אחרון מלכחי הפנכה בקדימה. יחד עם זאת, קשה להאשים אותך מאחר וזו המפלגה שמעסיקה אותך מר פרו-פדופיליה.

Fasz

New member
ואני הוכחתי אחרת. בינתיים לא את ולא הדמגוג

השני העובד כאן בשכר סיפקתם הוכחות כלשהן.

וש"ס היא כמובן אויב המדינה ולכן היא יושבת עם

לבני כבר שלוש שנים. תסלח לי, אם ללבני היה כזה פחד קיומי מש"ס היא היתה מתפטרת מזמן. אם לבני כ"כ מפחדת מביבי היא היתה מצהירה שהיא לא תשב איתו. היא לא עושה את זה, וזו עובדה.

israel3000

New member
ציפי רוצה שלטון בכל מכיר

היא יוצרת לעצמה שינאה בקרב כל האזרחים במדינה. זה טוב שכולם מגלים מי היא לפני הבחירות.

למעלה