יש לי בעיה עם נשים

dina199

New member
מה שאתה עושה לבד בעצמך לעצמך לא מטריד אך אחד.

תעשה כמה סמים שאתה צריך ותפנטז על כל דבר שאתה רוצה . אין פנטזיות לא חוקיות כל זמן שהן נשארות פנטזיות.

אבל אם דבר מסויים פוגע באדם אחר , תפסיק לעשות את הדבר המסויים הזה. וזה לא חשוב אם אתה א"ס או נ"ט. לכל בן אדם אסור לפגוע בבן אדם אחר.

אבל הכל זה פנטיזיה ואמת בו זמנית

אצלי הכל זה אמת כי ככה קבעתי אני לא מבדיל מה נכון ומה אסור, אני גם לא מבין מה רוצים ממני,אני חיי בעולם שלי אני מבין רק תחקיות שלי אני לבד ויש להקה והם לא קובעים עלי, שהייתי ילד ככה עשיתי המצאתי עולם שלם כדי לברוח מאלימות בבית אז המצאתי שאין אלימות ולא היה אלימות, ככה זהו שניתי תמציאות בעזרת המחשבה , אני לא יודע הכל אמת לא ? אני חיי את האמת כי אני קבעתתי שזה אמת אני לא יודע הכל אמת אין פנטזיה אם היה פנטיה זה היה שקר, ואצלי אין שקרים רק תאמת שלי, שאני בראתי לא מבין מזה לדמיין למה מה שאתה מדמיין לא אמת? אתה רואה וחש את זה אני חש את השדים שלי כאמתיים אבחנו אות כסיוכפרן אבל אני לא הם הזוים אני רואה ברור הכל אמת שלי

dina199

New member
מה שאתה מדמיין ונשאר בראש שלך , זו פנטזיה.

ועל פנטזיה לא שופטים.
מה שאתה מבצע בצורה פיזית (גם דיבור זו פעולה פיזית) זה דבר שיכול להיות טוב או רע . ואם זה רע זה עלול להביא לפתיחת תיק בנשטרה וגם למשפט פלילי.
לכן אם יש לך תיק במשטרה זה על משהו שביצעת פיזית ופגע במישהו.
אז אם אתה לא יודע להבדיל בפעולות פיזיות שלך בין טוב ורע, תזכור שדברים שעלינם יש תיקים במשטרה הם הרעים.

כי אני רואה את המציאות והדמיון בצוותא

אני לא מפריד בניה ם : גם הדמיון הוא אמת , אני רואה את הפנטזיה כאמת לא יודע אולי אני מבולבל ,לא יודע אני כבר לא מבדיל בין טוב לרע, אני רואה הכל כאחד, אולי אני שוב צריך להאשפזאני במצב לא טוב

dina199

New member
השרשור התחיל בזה שאמרת שיש לך בעיות עם נשים.

אז אין לך בעיות עם נשים.
יש לך בעיות עם עצמך.
וכל זמן שלא תצליח להבדיל בין דמיון למציאות , יהיו לך בעיות הרבה יותר חמורות מאשר בעיות עם נשים.
אתה יכול להגיד 'לא יכול לעשות כלום, אני כזה'. אז כמו כזה , גם היחסים עם נשים יהיו בהתאם.

אני לא יודע אני מבדיל אבל זה מטושטש

אני מאובחן כסיכופרן והיו לי התקפים פסכוטים וישבתי באשפוז בגלל זה, אני יש לי בעיו ע עצמי זה ברור, השאלה מה אני עושה נגד זה

dina199

New member
האם כסכיזופרן פסיכוטי אתה מסוגל

לא להגיד דברים פוגעים לאישה?

אם אתה לא מסוגל , גם אין שום בעיה. פשוט תפסיק להתלונן על בעיות עם נשים.

זה לא קשוררק לפסיכוזה זה קשור עלי

יש לי בעיות אלימות מה אני יכול לעשות, אני אלים ואני לא מתלונן כל כך אני רצה להבין מה עלי לעשות כדי למנוע את זה

dina199

New member
אמרתי לך מה לעשות. ואתה אמרת שאתה לא מסוגל,

כי אתה לא מבדיל בין פנטזיה לעולם בחוץ.
אז אם אתה לא מסוגל לעשות משהו, העצות לא יעזרו.
למשל כשאמרתי 'תפסיק להעליב' כתבת לי רשימה שלמה של עוד דברים שאתה לא מסוגל לעשות.
אז יש דברים שאתה לא מסוגל לעשות (אין לי מושג אם אתה יכול להבין את חלקם) וזה המצב הנתון.

נכון אבל אני יכול לצאת מן השגעון

לא תמיד חייתתי בשגעון היו תקופות שהייתי מאוזן ורגוע לא תמיד הייתי ככה, אני צריך ללכת לרופא שלי לדבר איתה לומר לה שאני במצב לא טוב, אני באמת לא יודע לא בא לי להתאשפז אבל המציאו כל כך מעורבבת לי כבר לא מבדיל, הכל אותו דבר

גור4242

New member
מה יעזור אשפוז? נראה לך שפסיכו-אהבל-יטראים יוכלו לעזור לך?

מה גם שאינך פסיכוטי.

אתה אוטיסט עם עולם פנימי שקצת יצא משליטה, שמחפש דרך להחזיר לעצמו את האיזון. באמת נראה לך ש"אנשי המקצוע" יוכלו לעזור לך בעניין הזה?

הרי הם רק ישמעו "דמיון" ו"פנטזיה" וישר יאביסו אותך בתרופות.

כי שאני נמצא במצב כזה אני יכול להיות מסוכן

וצריך הרחיק אותי מהסביבה הקרובה ובכלל, היו לי מקרי אלימות קשים בגלל דמיניות כאלו, א יודע אם אני כרגע פסכוטי אבל יש לי מחשבות לא טובות, ואני לא רוצה לקחת סיכון, ושם אני לא יכול לפגוע באיש .

מנפלציות, שקרים לא זה לא

ואם אתה חוסר על זה אז כנראה אתה אדיוט שלא הבין מילה ממה שכתבתילך בפרטי, אני לא משקר אני חיי את הזיה בעיני זה אמת זה לא משחק

גור4242

New member
התכוונתי שתפתח שרשור על הנושא של מציאות, דמיון ופנטזיה

הסכמת עם דינה שיש לך בעיה בנקודה הזו, אמרת שאין לך מושג איך פתור אותה, ושאלת מה לעשות.

אז אולי אם תפתח שרשור שעוסק בזה, תקבל כמה תובנות.

הבנתי אפתח

אבל עוד דבר ותענה בכנות גם פה וגם שם האם על התחלה ראיתי את מרי כדמות או הארה שהביאה לך אנטי גרמה לך לזה ? כי התנהגת על דברי ואיומי עליה ברצינות יתרה, לא ידעת שהיא המצאה, הרגשתת אותה חיה, אז למה עכשיו היא נראת כקרקטורה ? זה לא הגיוני כשל לוגי, כי גם מעיין ראתה אותה כאישות פני עצמה, לכן אני לא קונה את זה אתה לא זהית,וזה מטריד שאתה מעוות את המציאותת כדאי לצאת חכם ומבין נשים ובני אדם כי אתה לא , אשמח להבין תקטע הזה

arana1

New member
אין טעם בהפרדה הזאת

בעיות עם עצמך זה בעיות עם הזולת,
דבר אחד תלוי בשני,
בדיוק כשם שהמציאות תלויה בדמיון,
ולהפך.

הנסיון שלך ושל ענת להפריד בעיות עם נשים מבעיות תקשורת וחברה או אני לא יודע מה פוגע בדיוק בסיכוי שלו להתפתח דווקא דרך האפשרות הכל כך יחודית הזמינה לו שהיא, כמו אצל הרבה אוטיסטים, חיבור מאוד חזק, חיוני, וחושני, בין העולם הפנימי, עולם הדמיון, החלום, לעולם החיצוני, שנחשב כמציאותי כי הוא זה שמוסכם על הכלל ואנחנו עדיין חיים בחברה שבה הכלל תמיד צודק והיחיד תמיד טועה.

בעייה עם אשה זה בעייה עם העולם, זו בעייה של אהבה כפי שהיא מתגלמת באדם,
והדרך שבה הדברים אחוזים זה בזה היא שמאפשרת גם לפתור אותן,
אז אתן ממש טועות לדעתי.

מה שכן, אצל נתי בגלל שהוא ילד קטן ומושתן, הצורך לעשות רושם גדול על כולם כולא אותו בדימויים הפוכים למהותו,
זה אופייני להרבה נערים מטומטמים ואפילו לרוב האנשים הבוגרים,

למעלה