יש לי בעיה עם נשים

יש לי בעיה עם נשים

אז יכול להיות שזה קורה בגלל שאני אוטיסט אני לא יודע, הראי זוגיות אוטיסטית נדירה בהרבה מזוגיות נטית, אבל יש לי בעיה חמורה שאני לא מבין אותן הן נראות לי כמו חייזר מכוכב אחר ,אני הכרתי בחורה לפני כמה חודשים בערך שנה ויש לי קצר בתקשורת איתה, היא לא נורמאלית נראה לי היא על הרצף אבל לא

מאובחנת, והבעיה שהיא אומרת שאני לא מפרגן, קר ,לא אוהב אני אתן דוגמה היא מראה לי תמונה שלה אז אני אומר " תמונה יפה את ממש יפה " אז היא שולחת לי עוד תתמונת אחר כך אז אני לא אומר כלום כי כבר אמרתי על תמונה אחרת הראשונה, ואני לא מבין למה אני צריך לומר כל פעם שהיא יפה או שאני אוהב
אותה, לא מבין היא אמרה אני אוהבת אותך נתי אז אמרתי שגם אני, וזהו פעם אחת, אז היא חושב שאני לא אוהב אותה וכועסת עלי,או שהיא אומרת שאני תוקפני כי אני

מקלל אותה שאני מתעצב\ן וקורא לה " זונה " " ושרמוטה " וכולי, אחר כך אני מצטער ומבקש סליחה, ועוד דבר שהכי מפחיד אותי היא רוצה לפגוש אותי, דיברנו בטלפון, היה מפחיד מאוד, ואני כל הזמן דוחה את זה, לא יכול מת מפחד, אז אני רוצה לדעת מה לעשות ? מצד אחד אני מת לראות אותה, אבל מצד שני אי מפחד

ונלחץ, ואני לא רוצה שהיא בסוף לא תרצה, קיצור מה עלי לעשות ? היא בחורה טובה מעניינת,מדברים הרבה, כבר לא כי אין לי סקייפ אבל אני יוריד שוב ואדבר איתה שוב , עכשיו מתכתבים בפרטי מידי פעם, היא גם הייתה מאושפזת חודשים אז לא הינו בקשר, קיצור מה לעשות ? זהו זה מה שיש לי לומר לילה טוב ,

ענתנוי

New member
הבעיה אצלך

הנשים הן רק המראה שמשקפת את בעית התקשורת שלך בתחום הבינאישי.
וזה לא נושא לפורום ציבורי....

ענתנוי

New member
כי זה מוביל למקום מאד אישי

ואין שום סיבה להמשיך לשם, כי הוא סובל מספיק גם בלי שכולנו נחטט לו בפנים....

arana1

New member
לא במקרה הוא מעוניין בזה

כי כמו רוב האוטיסטים הוא לא חי מחיצה נוקשה בין האישי לציבורי ובגלל זה הנסיון להפריד את שאלת הזוגיות משאלת התקשורת והקשר שלה לתרבות הוא בעייתי.

היחס לנשים, למיניות, לזוגיות מהווה חלק מהותי מתפישת המציאות החברתית והאחרת ולא נכון לומר לאדם תפתור קודם את בעיית התקשורת ורק אחרי זה את בעיית הקשר הבין אישי,
זו אותה בעייה בדיוק.

אבל

זה פורום של הורים נט"ים וגם אס"ים -
ובמקום כזה גם דיון בבעיה עצמה - היחס לנשיות ומיניות לא בטוח שמתאים פה ודווקא יכול לפעול במקום שלו שצריך פינה יותר נסתרת לדיונים עמוקים בלי "מחסומים" שקשורים למשל לצנזורה של קללות, גישות שקשה לבטא (למשל אם יש לו תחושה יותר שובניסטית ועל הרוב כאן זה לא מקובל לדון בחופשיות ויכנסו בו?) ובכלל כמו שנאמר - זו במה יותר למשהו משפחתי,
וכשזה משפחתי דנים בנושאים שקשורים להתמודדות בין שני העולמות בכללי ולא נוגעים בנושאים מסוימים .

זה כמו לנהל בפורום שירה מאבק על חופש הביטוי - זה פשוט לא צולח. אני מאוד בעד, רק שלא חושבת שבעבר זה הוכח כמתאים לפורום כזה ומכיוון שאני לא בטוחה שתצמח מכאן טובה - אני דווקא חושבת שענת צודקת שהיא מנסה לשמור על גבולות הפרטיות שלו ולאפשר לו דיון יותר מעמיק בשאלה במקום אחר.

(פה למשל אם אתה יכול להבחין זה לא לעטוף בצמר גפן - זה להתאים את המקום והזמן לתשובה מעמיקה יותר)

arana1

New member
הורות מיושנת, מחורבנת, אוסרת על דיון במיניות.

וזה חלק ממה שהכי דפוק בה.

התחסדות וצביעות לא עוזרים להגדיר ולחיות פרטיות ואינטימיות,אפילו להפך.

את ממש טועה, וזה שגם בפורום שירה כולם צבועים ברמה מעוררת הקאה לא מחזק את הטיעון שלך.
נכון, זה לא צלח, זה לא צולח, אז מה

אז הסבר לי

את היתרון לפתוח את זה במקום שלא יעניק לנתי תשובה טובה-
שעלול להמחק ולפגוע ברגשותיו , שהוא מוקף גם בגישות נטיות שמתחשבים בהם (ועקב כך נוצרת פחות חוסר התחשבות בטווח הארוך) ושלא יועיל במאומה במקום האישי?

הסבר לי , לדעתך אם מעלים את זה פה למרות שסביר להניח שזה לא יעזור זה פותח את הדיון , מגביר מודעות - במה זה משרת את המקום הזה של הפגנת הורות פתוחה יותר?.

אני אומרת את זה על סמך ניסיון העבר- אם תוכל להסביר לי את המקום שלך , אולי אראה במקום הזה באמת תועלת . עד כה בדיונים במקומות שונים כשאני מעלה את הדברים האלה אני נתקלת בחסימה מוחלטת .

arana1

New member
מציע לא להתכופף תמיד מול התנגדות

התנגדות תמיד תהיה, ביחוד מול האמת, אז גם אם כל מה שהוא יקבל כאן זה עוד מכה בראש, שזה בדיוק מה שהוא מקבל בכל מקום אחר, בסופו של דבר הראש שלו ישבור את הפטיש.

אני מעולם לא זכיתי בקבלה, סביר שגם לעולם לא אזכה בה, לא חושב שיש לי ברירה אחרת אלא להתעקש על עצמי,
וראיתי שלפעמים, למרות הכל, איפשהו זה עובד, אולי לא בשבילי אבל בשביל אחרים.

זה יותר תואם לרוח שלי

במחשבה שניה

יש מצב שבאמת אני כן יכולה לראות את הטוב בזה ואני מונעת מפחד אולי- ופחד זו כבר תנועה לא נכונה.

הניסיון שלי עם המערכות בדיוק כמו בצבא באמת היה חיובי במקום של הגבלת הפורענות החברתית כמו שקרה במקומות אחרים שהזכרתי .
אז כנראה שהנטיה הראשונה שלי היא לגונן באמצעות החוקים- גם אם לא לקרוא להם בהכרח ולהעדיף את החופש כשהוא תחום במקום קטן יותר ומוגן יותר.

אני לא מפאיד בין האישי לציבורי

בין הגדול לנמוך אני אומר כל מה שאני רוצה בכל מקום והכי אישי, יש לי בעיות אלימות חמורת ונטיה עבריינת קשה צריך לעבוד על זה ואני מאמין שאצליח .

dina199

New member
קודם כל תפסיק לקלל. קללה פוגעת תמיד גם אם מתנצלים אחר כך.

ותן מחמאות תמיד. מחמאה זה תמיד טוב גם כשהיא חוזרת על עצמה. ואולי היא דווקא משתפרת, כשהיא חוזרת על עצמה.

אני צריך להפסיק גם

לעשות סמים קשים להפסיק לשתות להפסיק לדפוק מכות רצחלאמי להפסק לפנטז על ילדות, להפסיק להעצר כל שני וחמישי בגלל אלימות קשה. להפביק לנסות לרצוח, קללות זה דברים קלים, יש לי הרבה מה להשתפר, ואני בדרך לזה נדמה לי .

גור4242

New member
והכי חשוב - להפסיק לשקר ולהפסיק להמציא סיפורים כדי לזעזע

הרגת אותי עם ה"להפסיק לנסות לרצוח"... כאילו שכל יום שני וחמישי אתה רוצח מישהו.

יש לך מספיק בעיות אמיתיות שצריך לפתור, וממש אינך צריך להמציא לעצמך בעיות דמיוניות נוספות...

arana1

New member
זו הבעייה שלו, או חלק מהותי ממנה

שכמו רוב האנשים הוא זקוק ליצירת דימוי שירשים אחרים,
הוא מתלהב מפושעים כי "הם באמת מסוכנים",
לא משנה שבמציאות מדובר בחולדות שמוצצות דם מאנשים הגונים.

ההזדהות עם דימוי מהסוג שזוכה להערכה בסביבתו זאת הבעייה שלו,
ולא רק שלו.

הוא חיי בסרט

חושב שהכל הצהגה כל מה שספרתי כל מקרי האלימות נכונים, כמיות התיקים שיש לי במשטרה, זה דבר לא מבוטל, יש דמיון אבל הרוב זה אמת

dina199

New member
אם דבר נגמר בתיק במשטרב, תפסיק לעשות אותו.

כי אם לא תפסיקי , יפתח יעוד תיק במשטרה או יותרחמור מזה.

על דברים שמפנטזים לא פותחים תיקים. אז אם אתה יודע מה הבדל בין דמיון לבין החיים האמיתיים תמשיך לפנטז , אבללא לעשות מה שאסור.
ואם אתה לא יודע את ההבדל, אז מצבך חמור.

לא מבדיל בין מציאות לדמיון

אני חיי את הדמיון שלי הוא אני הוא כל כך אמיתי כל בשדים קיימים אני הוזה כל הזמן , אני לא מבדיל אני רואה הכל כאמת שבראתי בראש אני סיכופרן הכל אמת כי ככה החלטתי אני לא יודע יש אמת ויש מציאות אני לא מבדיל אני רואה הכל כאמת לא רואה גוונים אחרים

dina199

New member
האם אתה מודע לדברים שהביאו לפתיחת תיקים במשטרה ?

הם אמיתיים ולא דמיוניים.
את הדברים שהביאו לפתיחת תיקים ממש עשית, ולא דמיינת.
אני מניחה שאתה יודע על מה התיקים במשטרה. אז כל דבר שיש עליו תיק במשטרה, תפסיק לעשות.
ואת הדברים שמדמיינים לא עושים (אם הביצוע המעשי שלהם יכול לגרום לפגיעה באנשים אחרים או בעצמך)

למעלה