יש לי בעיה עם נשים

הם אמרו שפגעתי באחרים

שאני מאוד אלים שאני אל קעידה אז אמרתי שככה העולם שלי אמר לי לעשות, שזה לא אני שאני לא קובע מה אני עושה זה מעלי זה עובר מעלי אני לא מחליט זה מה שהמוח אומר, אני לא רוצה להיות אלים אבל אני אלים עד עכשיו אשפזו אותי במחלקות סגרות, כי אמרו שאני ממציא הכל ואני לא חיי בעולם הזה, והכל שקר אצלי ,אבל זה לא נכון אני חיי את המציאות שלי, אמרתי זה הראיה שלי אתם לא תכפו עלי את הזווית ראיה שלכם, אז אשפזו אותי ואמרו שאני בהתקף פסכוטי, ואני הוזה, אבל אני כל הזמן רואה את המציאות רק כאמת שלי, אז אני תמיד הוזה ? זה לא הגיוני כי אף אחד לא תמיד פסכוטי ,זה עובר, לא יודע הם אומרים שאני חיי בעולם משלי ואין לי רגשות לבני אדם ואני רק בעולם משלי[ ולא מבין תסביבה אז סגרו אותי, אבל אני כן מרגיש וכן אוהב אני לא יודע לבטא את זה, ויש לי בעיות של עצבים ,קיצור לא יודע התיקים נפתחו על קטטות, או אלימות נגד תלמדים בית ספר , או נסינות פריצה שהיה לי פעם אחרונה כי חשבתי שאותה אישה אצחה את אחותי שמתה הייתי בהתקף אבל זה היה אמיתי , קיצור לא יודע המציאות והדמיון אצלי על אותו קו, לא רואה הבדל , אני נחשב לא כשיר למשפט אז לא מכנסים אותי לכלא אלא לאברבאנל או שערי מנשה אני פסכוטי

לא אני כל הזמן חיי בדמיון

אני מאובחן כסיכופרן מגיל חמש עשרה מקבל זריקות פעם בשבוע וכדורים אנטי פסכוטים זה לא עוזר אני כאלו מבין מה אמת אבל גם הדמיון הוא אמת ,הוא מציל אותי מבני אדם, ומהרוע בעולם שלי אני שולט,אני מחליט ולא יחלטו ויפגעו בי אני הקפטן,וזה עושה לי טוב אבל מאשפזים אותי כי אני מוציא מן הדמיו למציאות שלכם ואז עושה פשעים ואז עוצרים ומאשפזים כי אני לא כשיר

dina199

New member
האם בגלל זה גם התיקים במשטרה לה הגיעו לבית משפט

כי אתה לא מבדיל בין מציאות לדמיון ? או שאושפזת בהוראת בית משפט ?
אני חוזרת : תיק במשטרה זה דבר ממשי ולא דמיוני. זה לא חשוב אם אתה לא מבדיל בין דמיון למציאות. תיק זה דבר מאו פיזי במציאות.

כן לא עשו לי כלום

כל פעם שעברתי על החוק אשפזו אותי ובזה זה נגמר זה היה העונש שלי, לא תמיד לפעמים גם סגרו כי קבלתי הודעה מפסכיטר שני בהתקף, בפעם האחרונה חשבתי שאבא שלי מלאך המוות והחברה של המשפחה היא לילית ורצחה את אחותי ונסיתי לפרוץ לה לבית עם סכנים, אז הכנסו אותי חודש לאשפוז.

גור4242

New member
הוא לא פסיכוטי. זה הקטע הרגיל של "עולם פנימי" שיש לאוטיסטים

לולא העולם הפנימי שלו היה כל-כך רווי אלימות ופשע, אף אחד לא היה עושה מזה עניין בכלל.

dina199

New member
אם העולם הפנימי היה נשאר בפנים לא היה קורה כלום.

אם יש תיקים במשטרה , סימן שהיו דברים שייצאו החוצה ופגעו באנשים אחרים.

גור4242

New member
אבל זה לא נשאר בפנים. האדיוט שופך את הכל כאן בפורום.

כמה פעמים הוא סיפר פה על "פשע" (לכאורה) שהוא עשה בזמן אמת? וידוע שלפחות כמה מהמקרים שהביאו לו משטרה, זה היה בגלל דברים שהוא כתב בפורום.

חוץ מזה, תמיד יש את האפשרות שגם התיקים במשטרה הם חלק מהפנטזיה... כן, אני יודע, רעיון הזוי. אבל עם נתנאל לעולם אין לדעת.

dina199

New member
וגם האישפוזים זה חלק מפנטזיה ?

אבל כפי שכבר כתבתי לו בהמשך, זה לא משנה.
השרשור התחיל בתלונה שלו שיש לו בעיות עם נשים.
לפי השרשור התברר שיש לו בעיה הרבה יותר גדולה של ערבוב מדמיון ומציאות.
הוא לא מסוגל לעשות שום דבר כדי לפתור את זה. אם כך אני מסיקה שהוא לא מסוגל גם לעשות שום דבר בקשר לנשים (הרי אם הוא ימשיך להעליב אותן כי הוא לא מסוגל אחרת, אף אישה לא תשאר בסביבה שלו).
אז מקור לבעיה עם נשים ברור , וברור שהמצב גם יישאר כמו שהוא. אף אחד לא אשם בזה, זה מצב קיים.

התיקים הם אמת

כנל האשפוזים לא רק אלימות גם נסיניות אובדנים וסתם מצב פסכוטי , הזימנו לי משטרה גם כי כתבתי שאני רוצה למות, אבל גם על כתיבה פרועה שהתפרשה כעשית פשע, אני חיי בהזיה זה בהחלט נכון, אבל יש תיקים ועוד איך ,אבל באופן כללי אני לא ישב בכלא כי אני חולה נפש לפי דעתם וחולי נפש לא נכנסים לכלא לא שאשפוז פחות גרוע זה סיוט נורא

לא גור, בפעם האחרונה חסמו לי גם את הניק דרך המשטרה

יחד איתו .

זה לא סיפור - לפחות לא בפעם שאני הייתי
(אל תשאל)

גור4242

New member
יכול בהחלט להיות תיק משטרה אמיתי מאוד על פנטזיה

בעיקר שהבן-אדם מפרסם את הפנטזיות שלו כאמת לאמיתה בפורום ציבורי ברשת...

dina199

New member
כי זו כבר לא פנטזיה.

פנטזיה זה מה שאתה שומר בראש שלך לעצמך.
מה שכתוב זה כבר דבר פיזי ולא דמיוני. ולכן מי שקורא את זה יכול להחליט שזה פוגע ואפילו מסוכן. אני לא אומרת אם זה נכון או לא. אלא שאם הודעת את זה למישהו (בדיבור או בגתב) זה כבר לא בגדר פנטזיה. למשל זה יכול להתפרש כאיום ממשי .

כן עצרו אותי גם בגלל זה

פרסמתי הודעות שנשמעו מסכונות ואלימותת והזימנו משטרה ולקחו אותי ושחררו אותי כי אמרתי שכתבתי בלהט ולא התכוונתי לא ממש עושים לי כלום, הכי הרבה מאשפזים, על כל דבר, גם אלימות הכי קשה כי אני לא כשיר

הצרה הכי גדולה שלי זה החיים עצמם

אני לא מכיר דרך לחיות בעולם הזה ללא שגעון אני חיי בהזיה ,אני לא טוב לי עולם הזה, עולם שקרי עדיףלי פחותת כאבי ראש

אני לא סובל אותך סיימתי איתך

אל תדבר איתי ואני לא אתך אתה מת עבורי, אני לא משקר והכל אמת לאמיתה, והשולמית תגן עליך, ואני לא אקלל אבל לא סובל אותך לא רוצה קשר איתך לא רוצה קשר כמי שתופס את כל קרות חיי כשקר,

למעלה