יש לי בבקשה.

SaberTooth

New member
זה לא קשור....

הרבה סיפרי הרפתקאות מתרחשים בעולם דמיוני. הארי פוטר מעולם לא נכתב להיות ספר פנטזיה, לא בנוי ככה וזו לא כוונת הסופרת. מכאן, שזה לא ספר פנטזיה.

מאיפה הוצאת את זה?

"הארי פוטר מעולם לא נכתב להיות ספר פנטזיה"??? ואיך בדיוק הוא לא בנוי כספר פנטזיה? אולי בגלל שיש שם עולם דמיוני? לא, בטח זה בגלל שיש שם קסמים. הארי פוטר עומד בכל קרטריון של ספר מזאנר הפנטזיה. לצערי. ותן לי ספר הרפתקאות אחד שמתרחש בעולם דמיוני ונמצא תחת הז'אנר "הרפתקאות" ולא פנטזיה/מד"ב. הרפתקאות זה אינדיאנה ג'ונס, הרפתקאות זה חסמבה. הארי פוטר, שוב- לצערי, זה פנטזיה.

SaberTooth

New member
ואתה אומר את זה...

מתוך הידע הרב על הספרים שלקחת מחצי ספר ושני סרטים מעוותים

SaberTooth

New member
אנשים שיושבים בהוצאות ספרים...

ומסווגים את הספרים שלהם לא תמיד יודעים על מה הם מדברים.

ואתה יודע על מה אתה מדבר?

אני חושב שהם מבינים בנושא יותר ממך, עם כל הכבבוד...

ואתה יודע על מה אתה מדבר?

אני חושב שהם מבינים בנושא יותר ממך, עם כל הכבבוד...

SaberTooth

New member
אני לא מזלזל ולא לרגע באנשים האלה..

אבל במקרה הזה - כן, אני חושב שאני יודע על מה אני מדבר יותר מהם. "אה... קסמים? עולם נסתר? וול, זה בטח פנטזיה! נקסט!"

הארי פוטר זה פנטזיה ולא הרפתקאות

נראה לי שאתה הראשון, וכנראה האחרון, שטוען אחרת.

juggernaut

New member
זה ממש חוצפה מה שאמרת כרגע..

שמע, אל תשפוט אף ספר על פי הכריכה שלו... נכון, הסרטים ממש מפגרים, והספר הראשון משעמם אבל כל השאר היו ממש יפים, ואני אהבתי את זה וזה ממש לא בושה, וחוצמזה שיש לי ניסיון בפנטזיה כי קראתי סיפרי פנטזיה...הרואים למרחק ושר הטבעות, וממש אהבתי אותם אבל גם אהבתי את הארי פוטר...ולדעתי מה שאמרת הרגע היה ממש מגעיל וממש טיפשי...תחשוב לפני שאתה מדבר

כבר אסור להביע דעה?

ותאמין לי, גם אני קראתי יותר ממספיק ספרי פנטזיה, כך שיש לי עם מה ללהשוות. וממתי בדיוק התוכן הוא הכריכה??? או שאתה מחשיב את כל הספר הראשון לכריכה(באופן מטאפורי כמובן)? אז מה היה ההטעם בהוצאתו?

juggernaut

New member
שמע, אתה אולי לא הבנת>>

אולי תיקרא את כל הסידרה לפני שאתה שופט???? לדעתי ההתחלה של רומח הדרקון הייתה טיפה משעממת...אבל לא וויתרתי...וקראתי...ונחש מה? ממש אהבתי... אל תשפוט את הספר אם לא ניסיתי לפחות לסיים את הספר הראשון מה שלא עשית....

כמה שעמום אני צריך לעבור

כדי להגיע למשהו מעניין? ספר אחד מספיק בשבילי. אם הוא לא טוב, זה אומר שהבסיס של הסדרה לא טוב, ואין טעם להמשיך לקרוא. ומה זאת אומרת "לא ניסיתי לסיים" אותו? נמאס לי לקרוא אותו, זה לא שהפסקתי אחרי 10 עמודים, וגם לא אחרי 100, אלא רק אחרי שכבר הבנתי במה מדובר.

midnight dragon

New member
אף אחד לא ביקש ממך

לקרוא את הארי פוטר. רק אמרנו שאתה לא יכול להעביר עליו ביקורת אם אתה לא קורא אותו. אולי הבסיס של הסדרה לא טוב וקצת משעמם אבל הסידרה עצמה לא.

מה הקשר לזה עכשיו

מזותומרת אף אחד לא ביקש ממני לקרוא אותו? מה זה קשור? קראתי את הספר הראשון, אני יכול להעביר ביקורת. את יודעת מה, שיהיה "הספר הראשון של הארי פוטר הוא בושה לספרות הפנטזיה", מתאים לך???

midnight dragon

New member
זה קשור כי אמרת

"כמה שיעמום אני צריך לעבור כדי להגיע למשהו מעניין" טוב סבבה זה מה שהית צריך לאמר מהתחלה.

כבר אסור להביע דעה?

ותאמין לי, גם אני קראתי יותר ממספיק ספרי פנטזיה, כך שיש לי עם מה ללהשוות. וממתי בדיוק התוכן הוא הכריכה??? או שאתה מחשיב את כל הספר הראשון לכריכה(באופן מטאפורי כמובן)? אז מה היה ההטעם בהוצאתו?

כבר אסור להביע דעה?

NJS

New member
נצל"ש סייבר

תגיד איך אני יכול לפתוח פורום חדש?

למעלה