יש לי בבקשה.

NJS

New member
אבל

אתה כאילו מנהל פורום אתה אמור לדעת

A k a s h a

New member
מה שאני כן מעריכה בהארי פוטר

הוא העובדה שדם מבוגרים וגם ילדים וצעירים מצאו בו מן המשותף וקראו אותו. וגם הראו ל"מבוגרים האלו" שספרות בדיונית זה דבר נחמד. אז מי יודע אולי "מבוגרים" יתחילו לקרוא יותר ספרות בדיונית ויכנסו לדברים נוספים רק בגלל שהארי פוטר היה מספיק מפורסם כדי שזה יכנס לשוק. אולי זה יגרום לספרים של רומח הדרקון להעלות את המכירות שלהם ואז אולי יתרגמו עוד? ואולי יתחילו למכור יותר ספרים כאלו בסטימצקי. כנאמר - וכל המרבה הרי זה משובח. אז עזבו אתכם ספר מעולה מצוין סביר או חרא - העיקר שהוא מעלה אותנו על המפה. לא שאנחנו לא על המפה.. פשוט לא מספיק לדעתי... לפעמים כשאני אומרת שאני קוראת ספרות פנטזיה מסתכלים עלי מוזר - יאני ספרות בסגנון כחול... בסדר!!! ברומח הדרקון בקושי נשיקה כותבים עד הסוף!

python 4

New member
מה פתאום?

לדעתי !!!! !!!!!!! !!! !!!!!!! !!! ואל תשכח ש- ;;; ;;;;;;;; ;;; ;.

דר צודק!!!

נראה לי שאתה (אני מדבר אל פיתון) נכנס עוד פעם לארץ הטועים.... מוהאהאהאהאהא

שתיים על אחד?!?!

אני עם פיתון הוא צודק אני הייתי שם ואני ראיתי שמה שהיה היה @W$&%$@R! ומי שחושב שאני טועה שיוכיח!

תגיד...

אתה בסדר? בראש אני מתכוון... הוא אומר משהו אחד, ואז אתה מסכים איתו ואומר משהו אחר... או שיש לך בעיה בראש, או שאתה סכיזופרני...

אני בסדר אבל זה תלוי

איך אתה מגדיר בסדר........... ולא אני לא סכיזופרני בגלל זה אמרתי שפייטון טועה! ואחרי זה אמרתי מה שהוא אמר במילים(סימנים?) אחרים........ רואה שאני לא מפוצל אישיותית?

python 4

New member
זה לא יכול להיות

כי כידוע אני לעולם לא טועה. אני? טועה? לעולם לא. התכוונתי לכל סימן שאמרתי.

למעלה