יש לי בבקשה.

GRAND DARK MAGE

New member
יש לי בבקשה.

כבר הרבה זמן רציתי לראות פנפיק בין הרומח להארי פוטר. לכן אני ממש מתחנן שמישהו יכתוב את הפנפיק. ( כי לי אין מספיק דמיון)

midnight dragon

New member
מה יש לך נגד הארי פוטר?????

לדעתי זה אחלה ספר ואולי אתה חולק על דעתי אבל למה למה אתה חייב לכתוב שהארי פוטר הוא בושה לספרות הפנטזיה? היתי מקבלת את זה אם היית רושם שלדעתך הוא בושה לספרות הפנטזיה אבל אתה לא יכולה לאמר את זה כעובדה. אני בטוחה שיש בפורום הזה הרבה אנשים שגם אוהבים את הארי פוטר כמוני וחוץ מזה למה אתה כל כך שונא את הארי פוטר? קראת אותו בכלל? אתה רק שונא אותו בגלל שכולם אוהבים אותו?

קראתי את הראשון, לא עד הסוף

ראיתי את שני הסרטים. אומלל פשוט, ומאוד מאוד ילדותי. פשוט קדה להתייחס לספרים האלו ברצינות.

סרינה99

New member
חחחחח אני לא רוצה להתחיל ויכוח על

זה כי זה לא הספר האהוב עלי או משהו...אבל שתדע שהספר הראשון הכי פחות יפה וגם אני חושבת שהסרטים גרועים בצורה מדהימה

midnight dragon

New member
איך אתה יכול בכלל לשפוט סידרת ספרים

שקראת רק חצי מהספר הראשון בסידרה??? זה כמו שאני אקרא רק חצי מהספר הראשון ברשומות ואני יאמר שהוא חרא כי אני בכלל לא מבינה את העלילה. צריך לקרוא כמה ספרים מאותה סידרה כדי להבין הכל כמו שצריך. ובהתחלה של הספר הראשון של הארי פוטר זה באמת קצת משעמם כי גיי קיי רולינג רצתה קצת להסביר על הרקע של הארי פוטר מה קרה לו לפני שהוא נכנס לכישוף. אתה לא יכול לשפוט ספר רק לפי ההקדמה שלו, ובטח שלא לפי הסרטים שלו כי סרט זה עולם אחר לגמרי מספר נכון שיש אותו גרעין עלילה אבל בכל זאת אני חושבת שהספרים הרבה יותר טובים מהסרטים. בקשר למה שאמרת שזה ספר לילדים ושאין בו עלילה, בטח שאתה חושבת שאין בו עלילה אם קראת רק את החצי של הספר הראשון!! בטח שאתה חושב שזה ספר ילדותי. אם אתה לא רוצה לתת לספר הזדמנות ולפחות לקרוא עד הסוף את הספר הראשון אם לא גם את הספר השני אז אתה לא צריך להעביר עליו ביקורת ולאמר שהוא בושה לספרות הפנטזיה.

את יודעת, זה מעניין

איך הפכת את מה שקראתי מ"כמעט כולו", דרך "חצי" ו"התחלה", ל-"הקדמה"...

midnight dragon

New member
לא לא לא לא לא

רשמתי שקראת רק חצי מהספר ואז אמרתי שבכלל ההתחלה של הספר זה כמו הקדמה להכל ובגלל זה אתה לא יכול להעביר ביקורת על הספר.

את סותרת את עצמך כאן

את אומרת שההתחלה של הספר זה כמו הקדמה ועל-פיה אי אפשר לכתוב ביקורת. אבל הרי קראתי יותר מההתחלה...

MadSheep16

New member
עד עמוד 100+ זו הקדמה!

שים לב: יש 7 ספרים! אז זה בסדר שיש הקדמה שלוקחת חצי מהספר!

SaberTooth

New member
לא צריך להגזים...

נתחיל בכך שברומאנים אין אקספוזיציה, כמו שיש ביצירות ספרותיות אחרות. הקורא דולה את הפרטים מתוך העלילה, כך שאין ממש "הקדמה". אם, בכל זאת, מתעקשים לחפש הקדמה, אפשר להחשיב את הפרק הראשונים של "הארי פוטר ואבן החכמים" כסוג הקדמה, אבל היא בהחלט לא נמשכת עד עמוד 100. הארי פוטר ואבן החכמים בקושי בן 200 עמודים. אם ההקדמה הייתה בת 100 עמודים, איפה הייתה רולינג מכניסה את העלילה?

python 4

New member
בשלי יש רק 302 עמודים!

יש משהו מעניין ב- 49 העמודים האחרונים?

midnight dragon

New member
אני לא סותרת את עצמי...

תקרא שוב את מה שרשמתי... אמרתי שאתה קראת רק חצי מהספר והרוב של זה זה ההקדמה של הספר... בגלל זה אתה לא יכול להעביר על זה

midnight dragon

New member
מצטערת... המשך של ההודעה הקודמת...

בגלל זה אתה לא יכול להעביר על הספר ביקורת ופעם הבאה תקרא שוב את מה שאני רושמת לפני שאתה מגיב לי.

אז זהו שקראתי יותר מחצי ספר

ואני בהחלט יכול להעביר ביקורת על כל הסדרה על סמך הספר הראשון.

midnight dragon

New member
לא...

אתה לא יכול. אולי בכלל העלילה משתנה לגמרי? אולי בכלל זה משהו אחר? אתה יכול להעביר ביקורות רק על מה שקראת. אתה יכול להעביר ביקורת על החצי של הספר שקראת אם אתה מתעקש אז הקצת יותר מחצי שקראת אבל לא על כל הסידרה. אתה לא יכול לדעת על סמך קצת יותר מחצי ספר מה קורה בכל הסידרה. אולי יש תפנית חדה בספר השני?? אולי בכלל הסופרת החליטה שהיא רוצה סיגנון כתיבה אחר?? אתה לא יכול לדעת את זה על פי קצת יותר מחצי ספר!!!!!!!!!

למעלה