יש! כמעט הצלחתי!!!

HowIWish

New member
עלית עלי

כנראה אין לי מהשהו אחר לעשות בחיים חוץ מלהתגרות באנשים בפורומים... היי לוסיד רוצה מכות? סתאאם

Real Dream

New member
מסקנה -

מי שבאמת רוצה לחלום חלומות צלולים, מוטב לו להתרחק מפורום חלומות צלולים!

tahel

New member
אני נוטה ליחסי שלום,

אבל קשה לי עם אנשים כאלו...

KEiN

New member
אוליי קשה לך כי את עסוקה

בלהדביק להם תווית כמו ´כאלו´ (ראי למעלה)... יא מה יש לך ממני? סעמעמעמק! את רוצה ריב? תריבי עם הכרית!
את לוקחת אותי יותר מידיי ברצינות, כלומר בכיף, רק זה לא בריא לטחול שלך

HowIWish

New member
החלטתי סופית

קיין אתה לא פחות מחורפן ממני. וזה מפחיד אותי.

LucidGuess

New member
את רק שוכחת ש.....

את רק שוכחת ש KEIN הוא רק ב....בכאילו כזה... הוא לא באמת.... את מבינה? הוא רק ווירטואלי כזה הוא לא קיים במציאות בתור בן אדם.... הוא רובוט ממוחשב כזה שהנהלת תפוז שמה לנו כאן בתור מנהל זמני עד ש Veriety יחזור מהמילואים, אז אל תיקחי אותו כזה ברצינות, סה"כ הוא רובוט ממוחשב בפוטנציה.
Lucid

KEiN

New member
Hey ../images/Emo70.gif

תפסתם אותי! אני לא קיים בכלל! But, hey
so are U
ביי

HowIWish

New member
ידעתי!

הדמיון המעוות שלי מכה שנית... MWAHAHAHA אף אחד מכם לא קיים... הכל בעצם פרי דמיוני!

LucidGuess

New member
הבעיה היא....

הבעיה היא שתיכנתו אותו "לחשוב" שהוא בן אדם... את מבינה, הוא חושב שהוא באמת חיי כבן אדם והולך לבית ספר וכותב בפורום וכל זה, הוא לא מבין שהוא בעצם רק בחלום צלול ממוחשב כזה...
הוא חושב שהוא אמיתי
מה את באמת חשבת שהוא בן אדם??
טוב זה בסדר יש עוד הרבה שמתבלבלים.... Lucid

KEiN

New member
כן, אפשר גם לחינה ../images/Emo70.gif

אני יודע לעשות ´לילילילילילילילי´

KEiN

New member
בו נסכים שזה לא צליל מוגדר ../images/Emo6.gif

או שנסכים שזה בתימנית, ולנו אין יכולת לבטא זאת... בו נסכים שזה באמצע! זה סימן בשיבילי זה סימן בשביל כולם זה סימן שיכול לעצור את העולם!

HowIWish

New member
הממ

מישהו בכלל יודע איך לדבר תימנית? כלומר, לא נראה לי שגם התימנים יודעים... זה לא נשמע לכם קצת רנדומלי מה שהם מקשקשים? (אם יש תימנים שקוראים את הפיסקה הזאת... אני מצטערת, אני יודעת שזאת לא אשמתכם שנולדתם ככה!) ועוד משהו, השיחה קצת מידרדרת אם אנחנו מגיעים לרמה של ערוץ היצורים-המסכנים-שמכורים-לטלויזיה-ואין-להם-חיים-חוץ-מלצפות-באנשים-שנותנים-להם-לשתות-הרבה-לפני-התוכנית-כדי-שיקפצו-ויפזזו-כהוגן. אפשר להחליף נושא?

KEiN

New member
לא אשמתכם שנולדתם ככה ../images/Emo6.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

HowIWish

New member
טוב אני חייבת להודות

הרעיון המקורי לא שלי... אופס!! שכחתי!!! יש על זה קופירייט!!! לאאאאאא

tahel

New member
אה וואלה.

הייתי בטוחה שזה לא בריא לרקטום... אותי באופן אישי אתה לא ממש משעשע. אבל אני שמחה לדעת שאני משעשעת! אכן, בזבזתי עלייך כבר יותר מידי אנרגיות למען שעשוע עצמי על חשבון אחרים. כעת אחדול להקטין אותך. התסלח לי? כולי תקווה שלא.

KEiN

New member
לסלוח לך? על מה? ../images/Emo6.gif

העיקר שאני מצחיק את עצמי!

למעלה