יש! כמעט הצלחתי!!!

LucidGuess

New member
יש! כמעט הצלחתי!!!

התעוררתי ב 5:00 בבוקר ומצאתי ברדיו תחנה עם שירים ממש יפים שאני מאד אוהב ומיד אמרתי לעצמי ( ממש ככה! ) סוף סוף אני יצליח עכשיו ווילד מוסיקה, סוף סוף יש מוסיקה יפה שאפשר בלי בעיה להתרכז בה! לקח לי בערך חצי שעה כי לא ממש הרגשתי עייף ( יום קודם ישנתי המון במשך היום ) אבל התרכזתי ממש ממש בקלות במוסיקה כי היו שירים פשוט מקסימים שלא יכולתי לא להתרכז בהם, גם העוצמה לא היתה לגמרי חלשה ושמעו מעולה! בקיצור פתאום מצאתי את עצמי עומד בחדר כלשהו אבל לעזזל כמו בפעמים קודמות הייתי שם בשיתוק מלא כמעט ויכולתי להזיז רק את קצה האצבעות, היה ממש צמוד אלי שולחן חצי עגול מעץ כזה כמו דלפק קבלה של בית מלון כזה ובחדר היה חלון נחמד, ניסיתי לשפשף ידיים אבל ממש היה קשה כי הן זזו לי ממש לאט, ניסיתי לתופף קצת עם האצבעות על שולחן העץ והיה קצת יותר קל אבל עדיין מאד לאט כי הייתי מאד משותק בכל הגוף, הרגשתי שאני כבר עומד להתעורר ואז ניזכרתי בשיטה של להביט בחפצים עד שהם הופכים מטושטשים אז התחלתי להביט לחילופין פעם בשולחן עץ ופעם באיזה חפץ שהיה על אדן החלון ובאמת זה דיי עזר אבל התעוררתי אחרי כמה שניות...
הצלילות היתה ממש טובה, ולא הרגשתי שום וויברציות לפני זה. לפחות היתה כאן התקדמות! Lucid

HowIWish

New member
../images/Emo49.gif

וואי אני יודעת שאין לי זכות דיבור כי אני בטח הכי חדשה כאן... אבל מזל טוב ובהצלחה בפעם הבאה :)

Real Dream

New member
למה שלא תהיה לך זכות דיבור?

מה, מי שחדש הוא לא בנאדם? תדברי כמה שאת רוצה! וחסר למי שיגיד לך לשתוק!
ושרגא - באמת כל הכבוד! אני ממש גאה בך!

HowIWish

New member
עשית לי את היום

טוב לדעת שיש בכלל מישהו שמקשיב לי... אני מניחה שאין לי יותר מדי ביטחון עצמי

KEiN

New member
howIwish היקרה ../images/Emo70.gif

דיי עם הגישה השלילית הזאת, אני עוד יבכה! קומון! תאספי כח וצאי מיזה.
מה שמיוחד בפורום שלנו, זה שכל אחד תמיד משאיר את האגו וכל הקקה בלינק ונכנס לכאן צלול וטרי, כאילו נולד כרגע. אז תרגישי חופשי להתברבר לברבר ולצחקחק לך כמה שאת רוצה, אף אחד לא שופט אותך כאן (חוץ מלוסיד
) אז תרגישי בכיף ונינוחה, חוץ מיזה תדברי איתי במערכת המסרים בקשר לביטחון העצמי שלך אני בטוח שנמצא איזה תרופה קטנה ונתקן אותך
.
ברוכה הבאה

HowIWish

New member
הוצאת אותי מזה

טוב אז בוא נתחיל מחדש, לאחר שהובארו לי כמה דברים *זורקת את הבולשיט החוצה* הי כולם
כן אני אשמח ל´תרופה´ בקשר לביטחון עצמי... (אבל מה זה לעזאזל מערכת מסרים!?) תודה על קבלת הפנים החמה, וחוץ מזה, לוסיד, אני לומדת מהר, אז אם תשפוט אותי אני מקווה שאתה מבין שזה יהיה הדדי
סתם סתם, אל תיקח את זה קשה, אני פשוט קצת מעוותת, אבל עוד מעט יתקנו אותי!!
ביי לעכשיו, ארוחת צהריים (הא הצלחתי לבלבל לכם את המוח לעשרים שניות וחצי בדיוק!)

tahel

New member
קיין,

הרצון שלך לעזור הוא טוב מאוד ואני בטוחה שמועיל לעיתים. אף אחד לא צריך שיתקנו אותו. להיפך, אם תשאלי אותי- את יכולה להפסיק לתקן את עצמך. ומה זה בכלל ביטחון עצמי? בשביל מה צריך את זה?

HowIWish

New member
טוב אם רצית לבלבל אותי הצלחת...

תואילי להסביר, בבקשה?

tahel

New member
אני נוטה לא לזיין בשכל

בזמן שאני שומעת שירים של דיסני באיטלקית (אל תשאלי... ועוד משלגייה). בכל זאת. כמה שאלות: את מבולבלת? לא יודעת מי את? מה את רוצה? איפה את? מה מיקומך בעולם? הקול הקטן בראש שלך מציק לך עכשיו? כן, בדיוק, זה שאומר שאין לך קול קטן... לי הוא מציק כל הזמן... את חוששת לקום ולהגיד את מה שאת חושבת? את מי שאת? חוששת מלהצהיר הצהרות שאולי יהיו מיותרות אח"כ? מפחדת אפילו להרים את היד כששואלים למתנדב? מפחדת (אולי, אולי!) אפילו להסתכל לבן אדם השני בעיניים? סבבה. תני לזה להיות. תחווי את זה עד הסוף. אני לא מבינה את הקטע הזה שכולם מרסנים את עצמם. פשוט תהיו מי שאתם, תתפלאו כמה זה "מתקן".

HowIWish

New member
אמממ...

וואלה את די צודקת, כלומר זה בדיוק הקטע... אפשר להגיד שאני מדברת לעצמי לפעמים, אבל בעיקר בקטע של לשכנע את עצמי לעשות דברים, כמו ´יאללה לקום מהספה ולהתקלח´. דווקא להתנדב אני אוהבת וזה מכניס אותי לתוך צרות. אני אנסה ליישם את העצה שלך נב - אני שןמעת בדרך כלל מולאן או בת הים הקטנה, באנגלית. אם תשימו לב הציטוט שיופיע בסוף ההודעה שלי הוא קטע מהפיזמון של I´ll make a man out of you ממולאן
רואים כמה אני מוזרה...

LucidGuess

New member
תודה לכולכם!! ../images/Emo9.gif

HowIWish - ברוכה הבאה! נועה יקירתי ( עם חולם חסר ) טוב לראות אותך שוב! ( כבר חשבתי לעבוד עליך ולספר לך שהחלטנו להפוך את הפורום הזה לפורום "אלוהים ושאר אמונות שטותייות"... ) נ.ב - אני מעדיף לא לכתוב "נֹעה" כי זה עושה רווח גדול בין ה - ´נ´ וה - ´ע´ וזה נראה ככה כמו שתי מילים ניפרדות... אז פשוט אני אקרא לך נועה, או נועה עם חולם חסר, טוב לך?
בכל מקרה אני ממש גאה בעצמי! כל כך חשוב בשיטה הזאת לעשות את זה עם מוסיקה שאוהבים, בכל פעם שניסיתי לעשות ווילד עם מוסיקה משעממת שאני לא אוהב ממש מהר נדדתי עם המחשבות ונירדמתי רגיל, אבל אם יש מוסיקה עם שירים שממש אני אוהב לישמוע אז זו השיטה הכי קלה שיש! היו שירים כאלו יפים וממש הייתי מרוכז בהם בלי הפסקה כל הזמן! אני חושב גם שאם עושים ווילד עם מוסיקה שאוהבים זה מפחית בהרבה את הסיכויים לאפקטים מפחידים למיניהם.... HowIWish את יכולה להשתמש בחלומות צלולים ל"תיקון" הביטחון העצמי שלך! נסי בחלום צלול לעשות מדיטציה, זה ממש ירגיע אותך ויחזק מאד את ביטחונך האישי! בנוסף לכך תתייעצי עם דמויות בחלום הצלול שלך ותשאלי אותם מה לעשות כדי לחזק את הביטחון האישי שלך, דמויות בחלום צלול יכולות לתת לך עיצות מאד מועילות וטובות! יום טוב לכולם
Lucid

HowIWish

New member
רעיון מדהים

והוא דווקא יכול לעבוד, אבל יש רק בעייה קטנה אחת, קודם אני צריכה חלום צלול
(הי לוסיד, ציפיתי לאיזה ´דיבור´ איתך כבר
תודה תודה ^^ )

Real Dream

New member
אבל שרגא, אני תמיד הייתי פה

רואה ואינה נראית... MUHAHAHA! אני פשוט לא כותבת, כי אנשים אחרים מקדימים אותי או כי אין לי מה. ו - אתה יכול להוריד את הנקודה, אם אתה רוצה, אבל את תחזיר את הו"ו! נעה יספיק. תודה.

KEiN

New member
תהל

תעשי לשנינו טובה על תסנגרי על דברים שאין לך מושג מהם. אוקיי?? אני סבלתי מאותה בעיה, הייתי שם, אם היא רוצה עזרה או לא, אני בטוח שהיא יכולה להחליט לבד.

HowIWish

New member
רוצה, רוצה

אבל יש משהו במה שהיא אומרת... דרך אגב קיין, אני מבינה שאתה אחד המנהלים כאן?

KEiN

New member
כמובן שיש משהו במה שהיא אומרת

אבל לא הייתי מציע לך ´תיקון´ בכזאת אגרסיביות אם לא הייתי סובל מאותה בעיה ויודע בוודאות כמה היא מעיקה. תאמיני לי שלא. אני רק רוצה לעזור. רדו ממני! K? וכן אני אחד מהמנהלים, ואני חושש שהצבע של הניק שלי מסגיר אותי...

HowIWish

New member
לא אמרתי כלום...

בחיי, לא רציתי לעצבן או משהו... דרך אגב, הניק שלי בבולד... למה? או שזה רק נידמה לי כי זה הניק שלי ?

KEiN

New member
לעצבן?

הניק שלך בבולד כדיי שתוכלי להבחין בעצמך מבין כל שאר המשתמשים, כל אחר רואה את הניק שלו בבולד.

LucidGuess

New member
לעצבן??

תקשיבי אין לך מה לדאוג, כל זמן שלא תעצבני אותי אז הכל יהיה בסדר
KEIN הוא מנהל זמני משום שמנהל הפורום האורגינל Veriety התגייס ובדיוק עכשיו מסיים טירונות אז יש סיכוי טוב שהוא יחזור לכאן, הוא בחור מאד נחמד את כבר תכירי אותי. ולמה ציפית לדיבור צפוף איתי? למה כמה זמן את כבר עוקבת אחרי הפורום שלנו? איזה אתרים קראת בנושא חלומות צלולים ועל אילו שיטות את מתאמנת?
Lucid

למעלה