למעשה רק אתמול סיפרו לי מה זה בדיוק LUCID DREAMS... תמיד חלמתי שאני עפה וכאלה אבל זה כבר משהו אחר לגמרי... זה היה איזה מישהו שסיפר לי על החלומות המוזרים שלו, ואז הוא סיפר לי ש90% מהחלומות שהיו לו בחודש הקודם היו צלולים. הוא נתן לי את הכתובת הזאת : http://planet.nana.co.il/lucidity ומשם הגעתי לפורום וגם התחלתי ´לחקור´ בנושא. הגעתי לעוד איזה אתר ישראלי, מאיזה לינק שמצאתי כאן, וגם חיפשתי באתרים באנגלית והמשכתי לקרוא. שיטות שאני מתאמנת? טוב בינתיים התחלתי לכתוב חלומות (אל תשאל מה היה לי בבוקר... הייתי בטוחה שאני מתה, פשוטו כמשמעו) וגם אני עושה בדיקת מציאות כל איזה 30 דקות (יש לי הזכרה רישמית על הרקע של המחשב שלי, אני רק על המחשב כל היום). הייתי חייבת לשאול מישהו לפני שאני מתחילה את אחת השיטות ברצינות, כי הדימיון שלי מאוד מסוכן. אז היום בערב נראה מה יהיה... כמה זמן אני עוקבת אחרי הפורום? שום דבר, רק מאתמול, אבל קראתי את כל ההודעות שנראו מענינות (וואי איזה סיבוך יש לכם עם אלוהים, אותי הוא גם ככה שונא). רק לפי ההודעות הבנתי שיהיה מענין לדבר איתך, זה הכל... בעצם עם כולכם
את מה שאפשר לעשות היום? נו באמת לוסיד, אין לי כוונה לריב או ´לעשות פוצ´י מוצ´י´ עם אף אחד פה! אז מה אם אני בעצם רבה איתך עכשיו? That´s off the subject.
את מה שאפשר לעשות היום? נו באמת לוסיד, אין לי כוונה לריב או ´לעשות פוצ´י מוצ´י´ עם אף אחד פה! אז מה אם אני בעצם רבה איתך עכשיו? That´s off the subject.
אני חייבת להודות שהרתחת אותי, אבל לא חשוב. אולי כדאי שתסתכל על עצמך לפני שאתה ממהר להגיד לי לא לתת עצות. אוקיי?? אני חושבת שאתה עדיין סובל מאותה בעיה. אפשר ללחוץ על הכפתורים שלך בקלות רבה. מי אמר לך שאתה מכיר אותי? איך אתה יודע שאני שיא "הבטחון העצמי"? אתה מניח עוד ועוד הנחות... אני אגיד לך משהו וודאי לגביי,אני לא צריכה שיתקנו אותי.
"מי צריך את הביטחון העצמי הזה בכל מיקרה"- זה סימפטום דיי בולט, בתור אחד עם הבעיה לא הייתי אומר דבר כזה. וכנראה שיש לי בעיה, אבל למי אין, וברגע שאת אומרת לי את זה, את לא יותר גרועה ממני
תיקו? ואני לא באמת עצבני, אני רק רושם ככה- כדיי ליצור רושם. אני מנסה להיפתר מהכפתורים האלא שדיברת עליהם.
וואו- כל כך תודה! אבוי לישעותי! ווהו, יש פה את קיין! מה הייתי עושה בלעדייך? תן לי להיות עבר לרגלייך אישי המריר, בבקשה! חדל מן הקרקורים המלוכלים שבאסם השפיות! צא אליי, לאוויר הצח שיישרת אותך ויאכל את תזונתך מתוך הרגלייך המשונים לכתוב דברי הבל! שונאת להיות צינית, חרגתי ממנהגיי, אבוי. אעזוב את הרקטום שלך במנוחה, היה סמוך ובטוח.
אני נוחלת כאן הצלחה כבירה, מה אתה מדבר! קודם אני בודקת את העירנות שלך ומפשלת בריבוע, אחר כך המנהל (הזמני שהיה רוצה להיות קבוע) ועוד נישהי מתחילים לריב, עוד רגע הזהו הזה יבוא אלי עם שאלות על אלוהים, ובתוך הבלאגן הזה אני צריכה לשכנע את עצמי שאני אחלום חלום צלול ואזכור אותו. מה, לא טוב? (מה שמת לי בבמבה אני צינית כמו לא´ידעת מה)