יש! כמעט הצלחתי!!!

HowIWish

New member
רוצה מה?

מממ, אם מה שאני עושה נקרא להציף, שמישהו יגיד לי, בבקשה

KEiN

New member
אל תדאגי

אין סיכוי שתעברי על אחד מחוקי הפורום, ואם כן אז נודיע לך, מקסימום אלוהים ימחוק לך את ההודעה, ביג-דיל.
ביי

fcfighter

New member
תפסיקי להציף את הפורום כבר ../images/Emo46.gif

את תתפסי את התפקיד של לוסיד ושלי
ברוכה הבאה לפורום, תגידי את מאמינה באלוהים?
ועכשיו בקשר לבטחון העצמי, אין כמו חלום צלול להגברת הבטחון העצמי, זה המצב היחיד שבו יש לך גישה ישירה אל התת-מודע חוץ מכניסה לטרנס עמוק מאוד. את יכולה לדבר היישר לתוך התת מודע שלך והטמיע בו מסרים, לתחקר אותו וללמוד ממנו, יש יכולה לנסות דברים בחצלול לפני שאת מנסה אותם במציאות וכך את יכולה להכין את עצמך טוב יותר. אני ממליץ לך גם על פורום דימיון מודרך כדי להתגבר על ביטחון עצמי נמוך ובעצם על כל בעיה אחרת בחיים. בהצלחה! נ.ב, אל תשימי לב לשאלה על אלוהים.

HowIWish

New member
זאת הייתה המטרה

סתם... וואי מה יש לי היום אני כולי צינית. תראו מה עשיתם לי, 24 שעות אני לא פה וכבר איבדתי את מעט השפיות שלי! עוד פעם, סתאאאאם...

fcfighter

New member
תפסיקי להציף כבר את הפורום! ../images/Emo46.gif

את תתפסי את התפקיד של לוסיד ושלי
ברוכה הבאה לפורום, תגידי את מאמינה באלוהים?
ועכשיו בקשר לבטחון העצמי, אין כמו חלום צלול להגברת הבטחון העצמי, זה המצב היחיד שבו יש לך גישה ישירה אל התת-מודע חוץ מכניסה לטרנס עמוק מאוד. את יכולה לדבר היישר לתוך התת מודע שלך והטמיע בו מסרים, לתחקר אותו וללמוד ממנו, יש יכולה לנסות דברים בחצלול לפני שאת מנסה אותם במציאות וכך את יכולה להכין את עצמך טוב יותר. אני ממליץ לך גם על פורום דימיון מודרך כדי להתגבר על ביטחון עצמי נמוך ובעצם על כל בעיה אחרת בחיים. בהצלחה! נ.ב, אל תשימי לב לשאלה על אלוהים.

Chav

New member
hip hip hurray! :p

אממ.. איזה מוזיקה זאת הייתה? איזה תחנה? שגם אחרים ידעו לנסות..

LucidGuess

New member
באמת שאני לא יודע איזו תחנה זו היתה

פשוט סיבבתי את כפתור הסקלה ברדיו עד שהגעתי במקרה לתחנה הזאת, היו שם שירים ממש יפים בעיקר להיטים משנות ה - 80 וה - 90, היו ממש אחלה שירים ושמעו גם מצויין, היה ממש קל להתרכז בזה ואפילו לא נדדתי עם המחשבות בגלל זה! בכל מקרה למי שיכול הכי טוב לדעתי זה לעשות את זה עם דיסקים שאתה אוהב, לתכנת ככה שיושמע רצף של השירים שאתה הכי אוהב מתוך 3 דיסקים שתשים שם, זה יהיה הכי יעיל, וגם בלי פירסומות באמצע...
Lucid

shabaz

New member
כמה דברים...

דבר ראשון...זה תמיד קורה לי... אני נגיד צלול בתוך חלום, ואני לא יכול להזיז את איבריי בגרוש... דבר שני, אני יודע שאתם תתעצבנו עיי קשות, אבל לפני כמה ימים התחיל להיות לי ווילד, ממש הייתי משותק כל הגוף, אבל לא היה לי מצב רוח לעשות ווילד, אז הלכתי לישון... חחחחחחחח!! בכל אופן, יש כמה דרכים להגיע לתת מודע, לא רק דרך ווילד... כמו למשל אוטוסוג´סטיות <<מה שאני משתמש כרגע דרך קלטות מוקלטות>> חלומות צלולים <<כמובן>> קיניסיולוגיה <<תורת הרגשות אם אינני טועה...>> שואלים שאלה את הגוף, ואז בעזרת השרירים <<לרוב בידיים>> מגלים במה הגוף מעוניין לשפר, לתקן וכו´ ויש מובן תקשור ישיר עם התת מודע, אני לא ראיתי אדם שעושה את זה, אבל כמובן שאני פתוח להצעות, ואני מכיר חבוב אחד <<היי קציצון>> שמנסה לעשות זאת... ואם הוא יצליח, הוא נותן לי את התרגילים ואז הוא יקבל סוכריה... היפנוזה <<ע"י אדם מוסמך (ע"ע חברי לוסיד דרימר)>> <<איזה פרסום יא אללה...אתה חייב לי חבוב>> או דרך לימוד עצמי... קיצר, את יכולה להשתמש בכל אחת מהאפשרויות שהבאתי, ואם את לא יודעת איך להגיע אליהן, אז תשלחי לי מסר בפרטי, ואני אסביר לך, או אתןם לך קישור לאתר....

LucidGuess

New member
כן זה ממש מעצבן!

זה קרה לי כבר כמה פעמים שאני כבר מצליח להיכנס לחלום צלול בעזרת ווילד ואני כבר כולי בתוך החלום אבל לא מסוגל כמעט לזוז! אני יכול להזיז את העיניים ולבחון טוב טוב את המקום שאני נמצא בו אבל אני פשוט קפוא במקום! אוף כמה שזה מרגיז.... אולי אפשר לצאת מהקיפאון ע"י השיטה של יציאה ממצב של שיתוק שינה כלומר להתחיל להזיז את האצבעות ואחר כך בהדרגה את שאר החלקים, נראה אולי היום אם יצליח לי שוב אני ינסה את זה... בתיקווה ששוב יהיו שירים יפים ברדיו ב 5:00 בבוקר... Lucid

למעלה