כמה דברים...
דבר ראשון...זה תמיד קורה לי... אני נגיד צלול בתוך חלום, ואני לא יכול להזיז את איבריי בגרוש... דבר שני, אני יודע שאתם תתעצבנו עיי קשות, אבל לפני כמה ימים התחיל להיות לי ווילד, ממש הייתי משותק כל הגוף, אבל לא היה לי מצב רוח לעשות ווילד, אז הלכתי לישון... חחחחחחחח!! בכל אופן, יש כמה דרכים להגיע לתת מודע, לא רק דרך ווילד... כמו למשל אוטוסוג´סטיות <<מה שאני משתמש כרגע דרך קלטות מוקלטות>> חלומות צלולים <<כמובן>> קיניסיולוגיה <<תורת הרגשות אם אינני טועה...>> שואלים שאלה את הגוף, ואז בעזרת השרירים <<לרוב בידיים>> מגלים במה הגוף מעוניין לשפר, לתקן וכו´ ויש מובן תקשור ישיר עם התת מודע, אני לא ראיתי אדם שעושה את זה, אבל כמובן שאני פתוח להצעות, ואני מכיר חבוב אחד <<היי קציצון>> שמנסה לעשות זאת... ואם הוא יצליח, הוא נותן לי את התרגילים ואז הוא יקבל סוכריה... היפנוזה <<ע"י אדם מוסמך (ע"ע חברי לוסיד דרימר)>> <<איזה פרסום יא אללה...אתה חייב לי חבוב>> או דרך לימוד עצמי... קיצר, את יכולה להשתמש בכל אחת מהאפשרויות שהבאתי, ואם את לא יודעת איך להגיע אליהן, אז תשלחי לי מסר בפרטי, ואני אסביר לך, או אתןם לך קישור לאתר....