יקירתי זה רק התחושות שלך
שאני כופה את דעתי, פשוט אנו מדינה שקצת דואגת לחלשים שלה, וכן יש לתת קיצבה ולקחת אותה ברגע שאדם לא יכול להשתכר בגין נכות ונכות קשה "לי בן פגוע שיתוק מוחין וחולה באפילפסיה " אני מתארת לי שאת יודעת ומכירה את הסבל של אמא שלי שגידלה אותי כפי שאת מגדלת את הבן שלך. אמא שלי גם לימדה אותי שהלימודים מאוד חשובים ואני אוכל בעזרתם להסתדר בחיים ותאמיני לי היא הצליחה בגדול ואני מאחלת לך מכל ליבי שאת תצליחי עם בנך . רק אני רוצה להבין, את לא מקבלת שום קיצבה מביטוח לאומי, שום הטבות הרי זה מגיע לך? למה לא לקחת זאת ? ארנונה טלפון ניידות?!?!?! ההטבות לנכה מגיל 3 תשאלי את גדי מפורום שיתוק מוחין ובגיל 18 מקבלים: 1. קצבת נכות- 2186 ש"ח 2. שכר דירה 650 ש"ח 3. הנחה בארנונה, טלפון 80 אחוז הנחה 4. מימון הלימודים לתואר ראשון + מימון מחשב עד 27000 ש"ח 4. ניידות - פטור ממיסים + קיצבת ניידות קרוב ל2000 ש"ח לחודש תגידי לי על כל זה תוותרי , לא תתני לילד שלו את הזכויות שמגיעות לו אולי נפסיק להיות יפי נפש , שיתוק מוחין ואפליפסיה זה לא שפעת לבן שלך מגיע את כל הדברים שציינתי בזכות ולא בחסד ואני בטוחה כשהבן שלך יגיע לגיל 18 את תשימי עורכי דין כדי לעמוד על הזכויות שלו. אני בחורה מאוד נחמדה, אבל לא אוהבת יפי נפש. נלחמתי בדם על הזכויות שלי. מילדה שלא דיברה עם שיתוק מוחין ואפליפסיה , הפכתי לבחורה שיודעת לעמוד על זכויותיה , דעתנית ,משכילה מאוד ועוד הרבה דברים טובים אבל גם אגרסבית וזה טוב במקומות הנכונים. המומה עוד יותר אסטלינה