גם לא תקבל את ביטוח לאומי
כי אין לך התקפים - גם אם רצית. " החברה בחוץ רואה כאדם נכה ואם קצבה כמשהו ****לא נורמלי******" חמודי, אתה מהר לדעתי חייב לשנות את דפוסי החשיבה שלך. אז אני מבינה שאתה חושב שאני או רואה בי כמשהו לא נורמלי. ממש לא מבינה. יש לי חדשות בשבילך אין כמעט אנשים נורמלים לכל אחד יש את השריטה שלו. נכות זה לא דבר שצריכים להתבייש בו. מכאן מתחילה הבעיה ולצערי זאת הבעיה שלך. לצערי הרב אני עם נכות קשה. כמו כל דבר בחיים שמשפיע על החשיבה גם הנכות השפיעה על החשיבה שלי. ארוקס , כשהייתי קטנה הילדים צחקו עלי, חיקו את ההליכה שלי קראו לי יא צולעת יא עקומה....למדתי בבית ספר רגיל (בשפה שלך נורמלי) בגיל עשר קיבלתי את האפליפסיה , אחד ההתקפים קרה בבית הספר: הילדים כל כך פחדו ממני ועוד יותר התרחקו ממני, ואני מה יכולתי לעשות גם להילחם עם הילדים גם להילחם בעצמי כדי לצאת מהבית כל כך פחדתי לקבל התקף ברחוב , האפליפסיה גרמה לכך שרמת החרדות של עלתה (עד היום) גם בבית הספר התיכון היה מאוד קשה, בזמן שהילדים חזרו והכינו שיעורים אני חזרתי למיטה בזכות הלומינל והאנדנטואין שהרדימו אותי. וכך היו חיי עד שהגעתי לטגרטול , השתקמתי בלימודים, לא האמינו שאני אצליח באונברסיטה וסיימתי בממוצע 94 תואר שני באונבריטה הכי מכובדת בארץ. הסיפור שלי קשה . זה לא סיפור של ילדה לא נורמלית , אלא פשוט של ילדה שנאבקה כמעט בכל העולם כדי לשרוד. והיום כשאני חוזרת למקום הולדתי ,רק כבוד נותנים לי. אני גם מקווה שאצליח למצוא עבודה טובה יותר ההולמת את השכלתי וגם לא אצטרך את ביטוח לאומי כאשר אתה מרוויח מעל 2000 ש"ח לוקחים לך את הקיצבה לא לדאוג ארקוס סיפרתי לך את סיפור חיי לא כדי שתרחם עלי, אינני זקוקה לרחמים של אף אחד רק לרחמיו של הבורא אלא פשוט תבין שנכות זה הדבר הנורמלי והאנושי ביותר שיכול להיות. אנחנו כמו כולם. אסטלינה