יש !!!! יש !!!! יש !!!!

שלומי

New member
הרחבה!!!

מומלץ ל א להתקין כזו תוכנה אשר לאחר הסרתה בידי אנשים שלא מכירים היטב את מערכת ההפעלה שלהם ,ייתכן שכלים חשובים במערכת ההפעלה ייפגעו=נזק קשה לתפקוד המחשב=הזמנת טכנאי!

Elishabb

New member
שלום הדס

מסכים אתך, רק רציתי לשמוע גם את דעתכם. אלישע

שלומי

New member
אלישע-לפי עניות דעתי-רק לחברי

הפורום בלבד!אחרת זה ייצא משליטה לחלוטין!

למה רק לחברי הפורום?

אני יודעת על אנשים רבים שאינם כותבים בפורום אבל קוראים בו באופן קבוע. מדוע שלא נאפשר להם להשתתף גם???

שלומי

New member
התכוונתי לקהל היעד הנכון

לא כדאי שאלמנטים מסויימים יבואו! אני יודע!

Elishabb

New member
שלומי - סתם בשביל העינין

אך אתה מגדיר "חברי הפורום"? ואם כן - אז אך תבצע את זה בפועל? הרי הפורום פתוח לכל דיכפין. אלישע

שלומי

New member
משהו בגנון מפגש פסח.

הרי מדובר בקהל מוגדר של מורים וניספחים מ\בתחום.

Elishabb

New member
גילדת מורים

המסר הגדול שהתקשוב נושא בחובו למערכת החינוך הוא מתן אפשרות למידע לזרום באופן חופשי ולהגיע לכל המעונין והמתעניין. מה שעשינו בפסח בכפר סבא לא נועד להקים "גילדה סגורה" לקבוצה מסויימת, אלא אבן יסוד ובחינת דרך חדשה ללמוד ביחד. מראש אמרנו שאנחנו מצפים שבהתנסות זאת ישתתפו בהמשך רבים אחרים, שירצו להצטרף אלנו לחוויה. כמו אז גם עכשיו, לא ידוע להיכן זה יוביל אותנו. האם מספר המשתתפים יהייה גדול ולא נוכל להשתלט? לא יודע. אבל אם לא ננסה, לא נדע. להגביל מראש את מספר המשתתפים - לא נראה לי ידידי. אלישע

Elishabb

New member
חברה - שירשור זה יסתיים מחר

חייבים לגבש תוכנית. אז מי שיש לו עוד מה להוסיף או להעיר מתבקש להזדרז. אלישע

לתפארת

New member
כמה פרטים בנוגע לתוכנה ללמידה מרחוק

שלום לחברי הפורום. מספר פרטים בנוגע לתוכנה ולשימוש בה: 1. התוכנה קלה להורדה (ניתן להורידה מאתר החברה www.i-teach-you.com ) וקלה אף להסרה (התחל-הגדרות-לוח בקרה-הוספה/ הסרה. וכן מחיקת התקייה ב-c( 2. אני אוכל לספק שמות משתמש וסיסמאות גם למצטרפים חדשים . אשמח לשמוע ולקרוא את תגובותיכם, לילך

nira85

New member
ואני חשבתי לתומי ש...

רק טבעי הוא שהדיון יתרחש אצלנו בפורום. מה שכן יש סקרנות מה זה ואיך? ( לגבי התוכנה ללמידה מרחוק) אולי במפגש הבא של חברי הפורום נלמד משהו על התוכנה מלילך. בכל אופן, השלב הראשון של הדיון צריך להיות פתוח לכל ואת השאר אלישע והדס יסכמו עם פרופסור גבי סלומון. (לומר את האמת גם "דיון" זה לא פחות מעניין וחשוב)

מה לגבי האילתים?

היי אלישע אני לא אוכל להגיע למפגש , אבל מאוד מעוניינת להתעדכן במה שקורה בו. האם תהיה לי אפשרות שכזו? חג שמח מגליה(להתראות בשבוע הא).

יהיה בסיידר..

אחרי המפגש אני ארכז את כל השאלות והתשובות ואעלה הכל למאמר שיופיע בעמוד המאמרים של הפורום, למען אלו שלא יוכלו להיות נוכחים און ליין.

etyb

New member
מנסיון שימוש בקב´ דיון לשיח סינכרונ

שלום לכם אני בדרך כלל מלווה את הפורום הזה בקריאה ללא תגובה, כחלק מתהליך הלמידה של על תהליכי שיח ברשת. אני עצמי מנהלת קבוצות דיון של תלמידים ושל מורים בביה"ס הוירטואלי אורט אביב, ולכן מוכנה לתרום מניסיוני ולספר לכם על שיחות ועידה שנערכו עם מומחים בקבוצות הדיון שלנו. אם ההחלטה שלכם על כניסה חד פעמית של המומחה למשך פרק זמו מוגדר ( 1 שעה - 1.5 ש´) דעו לכם שהמומחה לא יצליח לענות למבול השאלות. המלצותי לקיום הדיון: 1. להגדיר למומחה כניסה אחת של 1.5 ש´ שתהיה סינכרונית. כניסה נוספת אחרי 24 שעות כדי להגיב על אותן הודעות שלא נענו לראשונה, כך שאנשים לא יצאו מאוכזבים מהתהליך. כדאי מאד להציג זאת בתחילת הדיון שמענה יינתן אפילו לאחר השיחה הסינכרונית. 2. חשוב מאד שאנשים שמציגים שאלות לא יוסיפו אותם ספונטאנית, אלא יוסיפו את שאלותיהם בהמשך לשאלה ראשונה שנשאלה בתחום הנושא. כדאי מאד להמליץ לשואלים להגדיר במדוייק את במשבצת ה"נושא" את התחום בו השאלה תעסוק, וזה יהיה לעזרת שאר המוסיפים לשאלה. 3. רצוי שהשאלות תהיינה מנוסחות במדוייק וקצרות, לא מורכבות מתת שאלות. 4. חשוב לבקש מהמומחה לענות לשאלות בקצרה ובתמציתיות. 5. לא כדאי להגביל את המשתתפים בתוכנה כזו או אחרת, ראיתי הצעות שעלו כאן,כיוון שזהו שיח מורים, ברור שהאוכלוסיה שתפעל בשיח הסינכרוני תהיה מהסוג הנכון. 6. רצוי מאד שמנהל הרשת יכוון את השיח ואפילו ימחוק הודעות לא רלוונטיות / כאלה שמשמשות כהפרעה למהלך השיח הסינכרוני. יש אנשים שאוהבים להוסיף כל מיני הודעות שטותיות. כדאי שהמשתתפים לא יתייחסו אליהן מצד אחד, ומצד שני שמנהל הרשת ימחוק אותן. אשמח ליטול חלק בשיחה גם כן. אתי

למעלה