יש, יש יש ויש ו...

יש, יש יש ויש ו...

לא בתיש עסקינן. הייתה פה בקשה בפורום לפני איזה זמן לשירים של אסנת נצר (שהיא שרה ב"תמול שלשום"). אז קיבלתי הקלטה מאסנת, ואישור להעביר לחברי הפורום. וחבר טוב גם טרח להעביר לי את ההקלטה לMP3 ולשלוח לי אותה באימייל. עכשיו השאלה היא פשוט - איך לעשות את זה טכנית - כי אלה קבצים לא קטנים, והממשק של תפוז בכל מקרה לא מקבל MP3. למי הפתרונים?

zimes

New member
../images/Emo124.gif שלי

אולי אפשר לשים את הקבצים על הרשת, ליד התמונות?

עופר ב.ה

New member
או שאפשר לפצל את הקבצים

באמצעות תוכנת WinRar, למשל, ואז ניתן לשלוח באימייל בחלקים. לפרטים נוספים, פנה לפורום תמיכה טכנית
. הרעיון של צימעס נשמע טוב יותר.

zimes

New member
לו הייתי שלי

הייתי מחלקת לך ציון (גבוה) על היכולת להציע הצעות, ולקבוע שהצעה שאינה שלך טובה משלך. אבל אני לא שלי, אז אני אשתוק.

וההצעה שלך בכלל לא כ"כ טובה

כי הדודה ואני לא מצליחים להכנס לעמוד ההוא (איפה ישנם עוד עמודים כמו...) אבל אשמח לפתרונות אחרים. שלי, מה את אומרת?

ST

New member
אפשר לעזור..? ../images/Emo29.gif

אני בינתיים אחפש עוד מקומות שאפשר להעלות אליהם קבצים. אם צריך, המייל שלי הוא [email protected] אפשר לשלוח עד 5 מ"ב בפעם אחת (ואז לחכות 10 דקות, ולשלוח עוד. המחשב מוריד מייל כל הזמן).

ST

New member
אגב, שלחתי לך ולדודה מסר ../images/Emo29.gif

עם לינק חדש לתמונות. אם יש עוד מישהו שלא הצליח לראות את התמונות, שיפנה אלי במסר (לא יודעת אם כאן זה המקום) וסליחה על ה-
...

עופר ב.ה

New member
הגנים מתחילים לפעול בגיל מוקדם../images/Emo7.gif

יובל, אתה יכול לנסות לשלוח ל [email protected] (לדעתי מקבל קובץ עד 4 מ"ב) ואנסה ליישם הצעתי.

אז ככה,

דבר ראשון סתמתי לך את התיבה עם שניים מהשירים. דבר שני - זה ששלחתי לך אותם זה יופי, אבל איך הם יגיעו לאנשים האחרים בפורום?

עופר ב.ה

New member
זה הסוד שלי../images/Emo22.gif

אני פשוט אנסה ליישם את הצעתי. מקווה לתוצאות בקרוב.

עופר ב.ה

New member
הנה הפתרון

אני אוסיף כל שיר כסדרה של קבצים. אני משנה את סיומות הקבצים ל gif, כי תפוז לא מרשים להוסיף את סיומות הקבצים הנכונות. כמו כן, לכל קובץ צריך להיות שם ספציפי, שארשום בכל הודעה שאוסיף. הקובץ הראשון בכל מקבץ הוא קובץ exe שייאחד את כל החלקים לחלק אחד, הוא השיר המיוחל.

shellyland

New member
זה שאת בוחרת לשתוק

רק מוכיח מעל לכל ספק שאת לא שלי. שלי לעולם אינה שותקת.

עופר ב.ה

New member
קובץ ראשון: osnat1.part1.exe

ניסיון רביעי, בינתיים תפוז לא שולח את ההודעה...

למעלה