kavanu.part03.rar
S ST New member 2/10/02 #50 מוזר, ../images/Emo29.gif אני הצלחתי להוריד את הקובץ משם (תנסו בתוכנת הורדה או משהו). הנה העמוד שלי שם, כרגע. מקווה שיעבוד, וסליחה על הטרטור.
מוזר, ../images/Emo29.gif אני הצלחתי להוריד את הקובץ משם (תנסו בתוכנת הורדה או משהו). הנה העמוד שלי שם, כרגע. מקווה שיעבוד, וסליחה על הטרטור.
Z zimes New member 2/10/02 #51 חוץ מבילוי זמן - הכל טוב משום מה הוא קובץ ממש קטן - 88K ושוב תודה לעוסקים במלאכה.
ע עופר ב.ה New member 2/10/02 #52 ../images/Emo45.gifגם בילוי זמן עובד לי תודה רבה לאסתי , לדעתי כדאי גם להזמין את חברי 347 שלא מבקרים כאן להינות מהשירים הנפלאים (בביצוע פחות נפלא, אבל השירים עדיין נפלאים לטעמי).
../images/Emo45.gifגם בילוי זמן עובד לי תודה רבה לאסתי , לדעתי כדאי גם להזמין את חברי 347 שלא מבקרים כאן להינות מהשירים הנפלאים (בביצוע פחות נפלא, אבל השירים עדיין נפלאים לטעמי).
Z zimes New member 2/10/02 #53 ניסיתי שוב ../images/Emo10.gif זה נמצא אולי במקום אחר? ואולי... מישהו ישלח לי? (zimes ב-נטויזיון)
ת תופס עוגב New member 3/10/02 #56 ../images/Emo51.gif לST ולעופר ועכשיו, אפשר/רוצים להכניס את זה לקישורים של הפורום? אם כן אז למיטב ידיעתי אין התנגדות של אלה שהציעו שיפרו את זכויות היוצרים שלהם.
../images/Emo51.gif לST ולעופר ועכשיו, אפשר/רוצים להכניס את זה לקישורים של הפורום? אם כן אז למיטב ידיעתי אין התנגדות של אלה שהציעו שיפרו את זכויות היוצרים שלהם.