יש, יש יש ויש ו...

עופר ב.ה

New member
אחרון חביב... osnat1.part8.rar

תזכורת להוראות שרשומות גם בהודעה "הנה הפתרון": יש לשמור את כל הקבצים לאותה ספרייה, ולשנות את שמם לשם שמצוין בכותרת כל הודעה. לאחר מכן, להפעיל את קובץ ההרצה (הקובץ הראשון), והוא יאחד בין כל הקבצים. אנא, הודיעו לי אם הניסוי הצליח. אם כן, מחר אעלה את השיר השני ("קבענו בחושך").

zimes

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif

זה עובד. לאט לאט, אחד אחד, הורדתי את הקבצים, ומילאתי את ההוראות. כמובן שנפלה בדרך טעות (שלי, הטעות שלי) ותוקנה. התהליך (כולל תיקון טעויות ושיפור הטכניקה תוך כדי, בחיבור אינטרנט איטי) לקח 20-25 דקות (שהעברתי בגלישה באינטרנט). אין לי מושג כמה פשוט זה יהיה עבור משתתפים מאותגרים טכנולוגית. אבל... 1.5 מגה יותר פשוט בדוא"ל, לא? (לא לגמרי)

hillelg

New member
כנ"ל!

אבל לי זה לקח הרבה פחות זמן - גם כי עבדתי במקביל, וגם כי זכיתי והצלחתי להבין לגמרי את ההוראות. כה לחי, בהן צדקי!

עופר ב.ה

New member
ובכן

לי זה גם לקח הרבה זמן, כי אין לי חיבור מהיר על המחשב הזה. הקובץ השני גדול יותר, אבל יובל טוען שהפתרון של אסתי כבר עובד. אז אם יש לו לינק שעובד, והוא יכול לשתף אותנו, אז... אם לא, אז אפשר: א´ לשאול מי מעוניין בקובץ ולשלוח באימייל ב´ שאעלה אותו באותו אופן

ST

New member
אני לא יודעת ../images/Emo29.gif

אם הפיתרון שלי עובד. הצלחתי להעלות את הקבצים, אבל אני לא מצליחה להוריד אותם למחשב. אם מישהו מצליח - שיעדכן אותי. הלינק נמצא כאן.

ST

New member
ואם מישהו (או מישהו-אים) ../images/Emo29.gif

רוצה, אני יכולה לשלוח במייל. זה שניות ספורות לכל קובץ (יש כאן אינטרנט מהיר). רק תגידו...

עופר ב.ה

New member
הלינק לא עובד..

וגם בלינק המתוקן הקבצים מובילים ללינק שבור... העליתי ל Yahoo! Briefcase אבל מסתבר שהם עכשיו דורשים תשלום עבור שיתוף הקבצים בחינם. אם אתם מעוניינים, אפשר להמשיך בשיטה הקודמת (יובל, אתה יכול לשלוח לי לאותו דואל את שני הקבצים האחרים).

ST

New member
תודה על התיקון, ../images/Emo29.gif

ואני עדיין מנסה לפתור את הבעיה.

ובכן, אסתי העלתה את השירים

(כל הארבעה) בעמוד (בוואלה) שבו היא שלחה לדודה ולי את התמונות מהמפגש. עכשיו יש שתי בעיות: א. מסיבה לא ברורה - הם לא עולים (היא הבטיחה לנסות לפתור את זה הערב) ב. מאחר ויש שם גם את תמונות המפגש, אפשר לתת כאן (או בפונקצית "קישורים" של הפורום) את הקישור לעמוד המתאים או שיש התנגדות בקהל ואז מי שרוצה - שיודיע (אפשר גם במסר) ואשלח לו?

ST

New member
יש!!! ../images/Emo29.gif

הצלחתי! העליתי את הקבצים (חלק מהם, אני מעלה את הכל כרגע) לשרת של Anglefire. כיווצתי את הקבצים ל-Zip (כי אני לא יודעת אם הם מאפשרים MP3). הלינק לשיר השני - בילוי זמן - נמצא כאן.

עופר ב.ה

New member
../images/Emo4.gifעדיין לא עובד

הפעם בגלל שאנג´לפייר לא מתירים קישור ישיר לעמודים פנימיים באתר. אם יש לך שם אתר בית, ובעמוד הבית את יכולה לשים קישור לשירים, זה יהיה נהדר.

עופר ב.ה

New member
בינתיים, ברשותכם, אוסיף את

"קבענו בחושך". ההוראות זהות, וסליחה על הסרבול.

למעלה