יש זוכה יש זוכה

ReallyWrong

New member
ההתלבטות היא בגלל שברמות האלה אני בעיקר בCPQ

אבל החלטתי שאני אקח את הארנב עכשיו ואהנה ממנו
אם אני אקנה לי גם חיה בעצמי אני אקנה אותה יותר מאוחר עם מסו מגנט וממלא וכל אלה..

P o o f i

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

מאיה את משיגה את כל הקודים?
שמעתי שאין ITCG בארץ.

deisy

New member
קונה באינטרנט

ITCG, נכון אין בארץ.. אבל שולחים לארץ...

deisy

New member
על השאלה הזו מאיה תצטרך להשיב ../images/Emo6.gif

אני אפנה את תשומת ליבה אח"כ שתעלה לפה לינק...או משהוא כזה...(לדעתי היא לא ליד מחשב פשוט כרגע..)

D amaged R oses

New member
itcg זו חבילת קלפים שכזו xDD

אני לא יודעת בדיוק בדיוק איך זה הולך, אני יודעת שלא בכל הקלפים יש פריטים [לא מבינה מה נעשה עם השאר, זה לא פוקימון או יוגי-הו] וקונים כמובן רק בכסף אמיתי

deisy

New member
מסוס?

מממ.. מסוס זה רק במייפל סטורי לא
את הקלפים אפשר לקנות באתרים רגילים של חו"ל, כמו איביי למשל..או אמזון... אגב, יש פעמים באי ביי שמוכרים קודים מסויימים,ואפשר למצוא למשל רק קוד של בואש... או האסקי.. או נמר וכו'... תנסי להריץ שם חיפוש ותראי אם יש... וכן, לצערי רק בכסף אמיתי לא במסוס.. (כרטיס אשראי)

deisy

New member
פה למשל יש האסקי

לא ראיתי בואש, אבל אפשר לעקוב כי מידי יום מתווספים עוד ויורדים, כלומר זה משתנה...

P o o f i

New member
קראתי שבואש יכול להגיע לעד ל$50,

כי זה נורא נדיר. X: אני יודעת שיש אנשים שמוכרים קודים בשביל מסוס, רק שנורא קשה למצוא אנשים שאפשר לסמוך עליהם.

LahavxB

New member
ראיתי קוד של סקאנק בסקאניה

בC/O 405m :| בממוצע יוצא סקאנק אחד לשתי קופסאות שלמות X:

IceFairy

New member
דוקא מישהו מהגילד שלי קנה את הבואש לא מזמן

את הקוד הכוונה במחיר של 5 מיל מסוס לעצמו ולחברה שלו הוא לקח חיה אחרת וכמובן כששאלתי את אותו אדם שמוכר את הקודים, הוא אמר שזה היה האחרון =\

LahavxB

New member
יצא לו ממש בזול ס.ס

אבל תמיד אפשר למצוא אנשים נחמדים שימכרו לך בזול או אפילו יתנו בחינם, הקטע הוא שקשה למצוא אנשים כאלו שבאמת ימכרו לך ולא יעשו עלייך סקאם... עד שקיבלתי את הסקאנק והקיפוד שלי עשו עליי כמה סקאמים X_X בסוף קיבלתי אותם במתנה XD אחרי שחיפשתי כאלה כמה חודשים קיבלתי את שניהם באותו היום ^_^;

IceFairy

New member
מכירה את זה באופן אישי לצערי, הבן שלי עבר

סקאם מאד לא נחמד, בכל אופן, יש לי ברשימת החברים שלי מישהו שמוכר NX דוקא, הוא בחור מאד אמין והמון קונים ממנו, אני מנסה לשכנע אותו שיכנס גם לתחום חיות ה-ITCG כדי לשים יד על הבואש הנכסף הזה.

LahavxB

New member
XD בהצלחה ../images/Emo8.gif

זה באמת סיפור להשיג את זה ^_^ אבל בסוף את תצליחי, אני פשוט ניג'סתי לאנשים בלי סוף ס.ס די השפלתי את עצמי אבל זה שווה את זה F3

IceFairy

New member
כן, הבאדי ליסט שלי כבר מכיר את המשפט..

Anyone know of someone who's selling skunk's itcg code? ולא רק בבאדי ליסט, גם בגילד אני שואלת, אבל, מזמן לא שאלתי, אז זה הזמן לחזור ולשאול.

ReallyWrong

New member
מי אמר ארנב ולא קיבל?

[הסברים לגבי אימון יתקבלו בברכה
] סיון, שוב, תודה :)

למעלה