יש זוכה יש זוכה

Hasselblad

New member
יש זוכה יש זוכה

אז אחרי שהעברנו כמעט 4 שעות מהפאץ' .. ואוו זה היה אתגר מתיש
סוף סוף יש זוכה!!! reallywrong בעוד כמה דקות ישלח אליך קוד ITCG של ארנב שחור! מקווה שנהנתם! לי עבר הזמן ממש מהר

deisy

New member
מזל טוב נעה!../images/Emo6.gif

תהני!!! איזה כיף! סיון כל הכבוד! היה מדליק!

LahavxB

New member
מזל טוב D:!

הייתי מקנא בך אם לא היה לי אחד ס.ס כל הכבוד על היוזמה ד"א

מזל"ט :)

ושוב- סיוון, סוגד לך, באמת שסוגד לך.. כל הכבוד על אתגרים המדהימים!!!
יוזמה מבורכת!!.. ומזל"ט לזוכה, באמת היית ראויה. ואהמ, במלא לא רציתי את הארנב השחור >< הטייגר שלי היה אוכל אותו D: סתםסתם.

D amaged R oses

New member
נעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo124.gif

יפה שלייייי מזל טוב!!! וכל הכבוד למאור, תחרות צמודה~
בדיוק אני ואחותי דיברנו על זה שלא ראינו ארנב שחור בחנות O: KEWL זה ITCG :] וסחטיין על התחרות באמת היה מקורי וגם קשה!P:

miss_t

New member
מזל טוב! מקנאה בך!!

סיוון ! תודה על האתגר! יש מקום שני ושלישי? XDXD

ווינגז

New member
מזל טוב, נעה! ../images/Emo124.gif../images/Emo47.gif

והמון תודה לסיון המקסימה והמשקיענית, שלא צעקה עליי כמעט בכלל כשהצעתי לה שאלות בלי תשובות.

Hasselblad

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו מה את מצפה ממני בשיא הלחץ להתחיל לחפש את התשובות לשאלות שאת נותנת?? הייתם צריכים לראות איך הבן זוג שלי הסתכל עלי במהלך כל האתגר... זה היה נראה כאילו אני באמצע פעולה מבצעית... הפלאפון לא הפסיק לצלצל ולקבל הודעות מלא חלונות של מסנגר מהבהבים בהיסטריה, משהו כמו 10 אם לא יותר דפי אינטרנט פתוחים במקביל, וכמובן ריפרוש קבוע בפורום וכתיבת תגובות. בקיצור גם אצלי היה שמח!

Hasselblad

New member
אהה ובהזדמנות זאת

אני רוצה לבקש סליחה מכל מי שצעקתי עליו הלחצתי אותו או סיננתי אותו בפלאפון או במסנגר... סורי הייתי בלחץ

deisy

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

את האחת והיחידה .. ואת יודעת את זה!

ReallyWrong

New member
יש לי התלבטות קלה..

אני עכשיו ברמות של CPQ, ובנוסף הבנתי שחיית iTCG חיה בהתחלה רק ל30 יום, אז אני מתלבטת אם לקחת את הארנב עכשיו או יותר מאוחר..

deisy

New member
למה יותר מאוחר?

כן היא בפעם הראשונה ל 30 יום, אח"כ אם תקני מים להחיות אותה זה יהיה כבר לשלושה חודשים... לא הבנתי למה ההלבטות אם עכשיו או אח"כ...

תראי, אם אין לך מסו מגנס וכל אלה...

זה לא ממש משנה מתי תפעילי אותה... תהני שהיא סתם עוקבת אחרייך
ולא משנה איפה

למעלה