יש אנשים

../images/Emo6.gif

ואת יודעת משהו? ברגע שאת יולדת תינוק, גם אם את נשארת רווקה, את מפסיקה (בעיני אנשים) להזדקן.

וזה כולל, אגב,

הנקה. כבר היו במפגשים כמה וכמה תינוקות שינקו מאמותיהם בזמן שהוריהם ינקו תרבות. (אני אמנם לא מיניקה, אבל למקרה שזה מטריד אותך...)

צימעס

New member
../images/Emo2.gif

נסי "פעוטות"

"ספרות ילדים, ילדים בספרות"

כותרת יפה למפגש, לא? לדעתי זה מספיק ממצה. הכותרת של המפגש שהיה אצל שלי היתה, אם אני לא טועה "חורף" -- שזה אפילו פחות מוגדר. והיה מפגש יפה מאוד. היו אנשים שהביאו קטעי ספרות, היו שהביאו חפצים (אני למשל הבאתי דבש, שדורותי אכלה בשמחה), והיו שהביאו... תינוקות.

בתכל'ס מה שחשוב ומסובך

זה למצוא מקום שיתאים למפגש של ילדים, הורים ומבוגרים שאינם הורים- כלומר פחות סבלניים לרעש ולהצקות של ילדים. צריך להיות מקום גדול ומעניין לילדים, ידידותי מבחינה אקוסטית. הכי טוב- בחוץ. אבל איפה?

זה כנראה לא כ"כ מסובך

לאור העובדה שגם המפגשים הקודמים כללו "ילדים, הורים ומבוגרים שאינם הורים". ותפלאי, כמה חסרי הילדים של הפורום הזה סבלניים כלפי ילדים. בד"כ המפגשים של הפורום הזה מתקיימים בימי חמישי בערב, כי אז א) רוב האנשים לא עובדים למחרת. ב) הנוכחות מתאפשרת גם לחברי הפורום המסורתיים והדתיים. להיפגש בערב חורף בחוץ? לא נשמע כל כך ריאלי. בעבר עשינו כמה מפגשים בבתים של חברי פורום. וחוץ מזה, אפשר אולי להיפגש במבנה ציבורי.

אולי באמת.

אבל זה תלוי במזג האוויר. ואז זה יפתור את הבעיה, שהרופאה אמרה שעדיף שהעפרון הקטן לא יהיה באירועים חברתיים (משיקולים אפדימיולוגיים).

וכמובן

על הצעת התפירה. כבר שמעתי על לופי, אבל חשבתי שזה משו שקונים. אם אין זה המצב, אולי בכל זאת אתאמץ ללמוד את המינשארי.

לופי זה באמת משהו שקונים.

צימעס הציעה לך לתפור כזה בעצמך. אין ספק שזו פעילות הגיונית לאם טריה אחרי לידה.

צימעס

New member
אוי, אבל אני ב'מת יכולה לתפור לך

בקלות. אין לך מישהו לסנג'ר לקניית בד? (אני די רחוקה מחנויות בד"כ) תהרגי אותי, אני לומבינה למה לופי עולה כ"כ הרבה כסף.

למעלה