יש אנשים

בעיות טכניות

קודם כל, נראה אם הפונט שלי חזר. עכשיו: בקשר למנשא -- איך אפשר לשים תינוק ששוקל 2.800 ולא מחזיק ראש במנשא? יש לי בייבי ביורן (מתנה) שמוגבל מ- 3.5 ק"ג. ומינשארי - שכנראה צריך להיות הודי כדי לדעת לקשור. יש משהו ידידותי יותר למשתמשת? בקשר למרחק - את צודקת. אבל בכל מקרה מבנה סגור יהיה נוח יותר. ולא הבנתי - יש לך ילד בן שבועיים פחות חודשיים??

מנשארי זה אחלה.

(ואני לא הודית ולא שום דבר רוחני או טבעי או בכיוון). הוא מגיע עם דיסק הוראות התקנה, ניסית לצפות בו?

אז תעייני, זה הרבה פחות מסובך מכפי

שנדמה, ובחודשים הראשונים זה היה אמצעי ההרגעה היחיד של שחר (ושלי, בעקבותיו).

צימעס

New member
מנשא ידידותי לאמא ולתינוק פצפון:

לופי. קחי בד טריקו עם 5% לייקרה (הכי עבה שתמצאי), גזרי ממנו מלבן ברוחב 80 ס"מ ובאורך שהוא כהיקף החזה שלך מעל הציצי (כלומר בלי הציצי, מודדים צמוד לבית השחי). קפלי אותו למין צינור (תפר אחד באורך 80 ס"מ). הלופי עשוי משניים כאלה + רצועה לקשירה. לתינוק קטן מספיקה טבעת יחידה. הלבשה: באלכסון - מעל יד אחת, מתחת ליד השניה. את התינוק מכניסים פנימה בשכיבה, כשהוא ממש כמו מונח על הבטן שלך ומחובק עי" המנשא. יעוץ לבחירת מנשא: http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?סדנאות_מנשאים‎ סדנת תפירה בה אפשר (יהיה בקרוב) גם לתפור מנשא: http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?קבוצת_תפירה_פרדס_חנה_כרכור . או, אם תסנג'רי מישהו לקנות בשבילך בד, אשמח לתפור לך לופי כמתואר - באדיבות דואר ישראל. ולענין שלא הבנת - ר"ק כן הבינה. זו חשיפה ראשונה ברשת.

כמו שיש טמטמת הריון

ככה יש טמטמת פוסט-פרטום?
כולם פה כל כך חכמים, ורק אני עוד לא הבנתי: את בהריון??

צימעס

New member
כן, יש טמטמת פוסט-פרטום.

חומצות הגרעין מהמוח המכווץ שלך הולכות (עכשיו) לחלב. הזמן יעזור. וגם אומגה 3. לשמחתי "כולם" זה די מעט אנשים ששמו לב

תשמעי

את בעיית צמצום ה"כולם" אפשר לפתור בין רגע.
רוצה? ועוד משהו שלא הבנתי: אם את חודשיים פחות ממך, זאת אומרת שאת כבר באמצע חודש ששי
אז ממילא במפגש יראו את הבטן, לא? אה, ו...

צימעס

New member
תדה, אין צורך.

מפגש זה מפגש, וירטואליה זה וירטואליה.
ועכשיו לחשבונות: יש לך ילד בן שבועיים. אני צפויה ללדת בעוד כחודשיים פחות שבועיים.

זאת אומרת

שאת בשבוע 40-6=34? השבוע שאני כבר ילדתי? אז בטוח שכבר רואים בטן! ואגב, אני מזדהה עם העדפתך לספר את זה כאן ולא בפורומים ה"מיועדים לכך". אני יותר נהניתי לספר כאן מאשר בפורומים של הריון ולידה כי שם הרי כולן בהריון, אז למה שיתרגשו משלי? ממילא הן לא מכירות אותי.

../images/Emo62.gif טוב, יש לי רעיון למפגש

מה דעתכן* על מפגש שבו נביא סיפורי ילדות על גדולי התרבות העברית? נניח: כמה אינשטיין (נגיד שהוא נחשב תרבות עברית) היה תלמיד גרוע. וכן הלאה. כל חבר פורום יבחר איש תרבות עברית שמענין אותו, ויביא סיפורים על ילדותו. אם יש התעניינות, אז, צימעס, מאשרת לשים קישור לשרשור זה? * אני כותבת בלשון נקבה, כי כרגע נשארו כאן רק נשים.

shellyland

New member
קצת רכילותי, לא?

הייתי מעדיפה משהו שעוסק בילדוּת בתרבות העברית. אין לי מושג מה.

אולי משהו שקשור בספרות ילדים

(לאורך הדורות, כדי שיהיה מעניין גם לזקנים ולרווקים). מאיה פלוטו ועד כספיון.

shellyland

New member
ואולי גם בחוק.

יש לנו משפטנים בפורום? מעניין יהיה לראות האם יחס החוק הישראלי לידלים השתנה במשך השנים.

לא מדוייק

א. אני רווקה. ואני אשמח לבוא למפגש עם תינוקות
ב. זה פורום הטרוגני. אני זוכרת הרבה מפגשים שבהם ישבו מבוגרים, צעירים, רווקים ותינוקות בכייף ביחד. למשל אצל שלי.

למעלה