יש אנשים

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
יש אנשים

שאוהבים מלחמות. יש להם צורך להוכיח שהם עולים על כולם ואם הם עולים על כולם, סימן שכולם קטנים עליהם, יוצא שהם "ראש לשועלים". לא עדיף "זנב לאריות"?. אבל האריות יבחינו מיד שמדובר בסתם שועל... שמנסה להתחבר אל אריות.. אבל למה כעת? תוך כדי מלחמה אמיתית על קיומנו? רוב האנשים מודאגים כבר שבועות מהמצב בארץ חלק סובלים מהפגזות ובנים בחזית....... אבל מצד שני, יש אחרים, שמחפשים קרבות וירטואלים, זה משעשע אותם. הרוע האנושי אף פעם לא היה מובן לי. וגם לא יהיה. מעניין אם מישהו ישתרשר אליי ........ויביע את דעתו האמיתית.

צלליתה

New member
אפשר לראות את הדברים אחרת

לא בהכרח מי שאינו משתתף במלחמה האמיתית מלבה מלחמות וירטואליות, אלא מי שעצביו רופפים מהמלחמה, הפתיל קצר, ומוציא כעסים בוירטואלי. אני אישית התנהגתי מאוד שונה מהרגיל שלי (בפורום אחר). פשוט התעצבנתי ברמות שאני לא רגילה להם. אני מתארת לעצמי שבימים אחרים הייתי בקושי מרימה גבה והולכת הלאה. מריבות וירטואליות היו יהיו תמיד. אנשים מנצלים את האנונימות של הרשת ומרשים לעצמם להתבטא באופן חופשי וגס. אירחנו טרולים גם בימי שלום, והם כנראה ישרדו בלי שום קשר למצב המדיני בארץ.

מגי תמיד היו ויהיו קרבות- אמיתיים

ווירטואליים שהם גם קלים יותר מפני שמסתתרים מאחורי אנונימיות במקרה שאת מתכוונת אליו אני רוצה להאמין ומאמינה שהיה קצר בהבנת הדברים שלך וגם התגובה בהתאם. הפורום התחיל להכנס לאיזשהו רוגע ונעימות ואוירה תרבותית כולל חוסר המנעות מתגובה לטרולים שנכנסים מאי שם ומנסים לקלקל. בואו ננסה כולנו לשמור על אוירה נעימה בפורום כדי שאנשים נוספים ירצו לכתוב ולתרום. שיהיה לכולנו יום שקט ורגוע

צלליתה

New member
דברתם על מקרה שהיה?

אז סליחה מגי אני התיחסתי באופן כללי סליחה שאני לא מעדוכנת בכל מה שקורה

בלסימה

New member
מאגי יקרה,רק אמיצים מודים בפחד.

בעיני את אשה אמיצה, נישארת למרות הכל בביתך,תחת הפגזות, זה דורש חוזק פנימי רב,לבטא את חששותיך פה מהמילחמה המאיימת על חייך ועל תושבי הצפון, זה אומץ לב רב.היתייחסות והערצה לחייל המסויים קטוע הרגלים,שדיבר באומץ לב,מיד לאחר הפציעה, זה לא אומר שכך יהיו חייו בהמשך, אני לא מאחלת לאף אחד חיים כאלה של נכות קשה. בכלל ובאופן כללי, ראיתי פה ושם בפורום אוטוסוגסטיה של אופוריה על שהחיים נהדרים,זה מזוייף וחיצוני בלבד,להגיד אצלי הכל בסדר,שזה רק עיניין של השקפה על החיים ושהכל רק בראש, בחיים המציאותיים יש הרבה כאב וסבל, מותר ורצוי לבטא זאת גם כחלק שקיים בחיים, אם בוחרים לראות את זה או לא, זה ישנו וצריך לתת לזה את המקום שראוי גם לו. לגבי המיקרה הספציפי שניפגעת מימנו ובצדק, בעבר הוא אמר שמישתתפי הפורום הם לא ברמה ושהוא ניפרד בשלום.

magy

New member
בנות...........אלף תודות על התגובות

בלסימה,

בלסימה

New member
אוהבת אותך רגישונת שכמותך../images/Emo24.gif

חזרו עכשיו האזעקות לכרמיאל וגם הפגזות, ניתפלל שלא יהיו פגיעות בנפש או ברכוש. איזה פפפפפ חחחחח דדדדדד , אאאוווההההווווו

magy

New member
אני שומעת ומחכה גם לתורי...........

את יודעת? נורא קל לאהוב את מי שאוהב אותך..... שומעים שידורים באויר....... זה עובר כמו גלים אתה מרגיש אם זה מזוייף, אפילו אם כותבים אלף פעם "יקירתי" לא המילה החנפנית קובעת ... רק התחושה......... וכשכתבת לי את המשפט בכותרת........ כרגע זה היה כאילו עמדת מולי , חיבקת אותי ואמרת לי משהו שידעתי.......... גם אם לא היית אומרת............מילה........ הייתי יודעת.......... כי...... כי אמרת את זה ברגע של כנות ואמת. בלי חשבון ומשחקי הגיון, ויקירתי שמקירתי............ לכי למקלט..............או למקום מוגן........ אני עוד צריכה אותך אחרי המלחמה..........

magy

New member
זהו, אני אחרי הראשונה היום.......חז

רנו לשיגרה......המגעילה. והדאגה לכל הקשישים במשפחה (טלפונים) והלא קשישים...... כי שמענו בומים מה אצלכם? זה בסביבה שלכם............... זר, לא יבין זאת........

בלסימה

New member
אזעקה אחרי אזעקה,שומעת פיצוצים.

נורא ואיום, חושבת על תושבי קירית שמונה, שכך חיו שנים וקיבלנו את זה כמובן מאילו, לא עוד.

magy

New member
בואי למרחב הלא מוגן שלי............

יקירתי................. יש מקום.......... נרוץ בין הטילים בין אזעקה לעזזזזזזזזזזזזזקה...... השאלה אם המוניות עובדות............סדיר.......

magy

New member
היום החלטתי

שאני לא יוצאת לחדר מדרגות אני עסוקה בספירה.......ספירת קירות והטיל צריך לעבור 4 קירות בתוך הבית ורק שני קירות בחדר מדרגות אז אני אשאר בבית............. צריך רק לספור..........קירות.......... זה מה שעושה המלחמה גורמת לך לספור קירות............ ולאהוב אנשים ............... לכל אחד עושה המלחמה משהו אחר ויש כאלה שומציאים את תסכולם על אחרים אני על ספירת קירות................

magy

New member
הו שארם א שיח

חזרנו אליך שנית ..................... התעגעתי יומיים לצלילים האלה.............. לא ראיתי את השכנים יומיים.............. בשלוש בלילה צפיתי ברשתות זרות...........צה"ל פועל צפון מזרח לבנון............קרוב לסוריה.

בנות יקרות שלי

אנא בבקשה הזהרו והשמרו במקומות המוגנים ואתן יקרות לי מאד אפילו שמכירה אתכן רק ורטואלית הייתי רוצה לשלוף אתכן משם למקום בטוח דואגת לכן מכל הלב , אתן חזקות ומקסימות ותשמרו על עצמכן למעננו

מלחמת ההטשה של הצפון

כך צריך לקרוא למלחמה הזו הפעם כי מטישים אותכם לילה ויום כמו מלחמת ההתשה שהיתה בדרום במעוזים שהחיילים ישבו במעוז ללא יכולת להתגונן באמת

magy

New member
אני שומעת חדשות

מעכו צפונה..................רחמנות עליהם.......... הרס וחורבן

השאלה היא.....

האם באמת באמת אפשר להביע את הדיעה האמיתית כאן ? אני בדיעה ש: מה ששנוא עליך...אל תעשה לחברך תגובה גוררת תגובה וזה חוזר כבומרנג. אני מאמינה שהחברים כאן רוצים להרגיש שיש כאן פינה חמה לכולנו להביע שמחה,עצב,כאב,פחד..וכו' וגם סתם להשתובב ולקשקש דברי שטות.....ביחוד בימים אלה.

מרי, כשלא יכולים להתמודד עם אמת

פונים במסר כך... אני מודיעה לך, שאם תמשיך בהכפשתי בפורום ונתינת פרוש משלך לדברים שאני כותבת, אאלץ לחסום אותך לשבועיים. מנהלת פורום הכרויות 50 + למה שלא תחסמי כבר עכשיו גיברת מנהלת?.

למעלה