יש אנשים

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך
התנהל ויכוח /דיון

גדול בין חברי פורום "זוגיות במשבר".החברים ביקשו שמנהל הפורום-איש המערות יחסום משתתף שהעליב בצורה בוטה ביותר [אגב אותו מעליבן גם הכניס בפורום שלנו הודעה מקוממת-וכולם הגיבו לו בזעם----העליב את הנשים בגילנו וטען שהוא יוצא עם צעירונת בת 20] לא עזרו הויכוחים.מנהל הפורום התנגד נמרצות לחסימות של משתתפים ובעד חופש הביטוי והדיעה. מה שכן כל עיצה שחבר פורום יעץ הוא ציין לפונה לא לשים לב [ולא להיעלב]מאותו טרול. אתם לא מתארים לעצמכם איזה ויכוח התנהל שם ובביקורת קשה ביותר [אפילו אישית]במנהל הפורום. אבל........דעתו היתה שונה.........אני לא חוסם ענין של גישה

magy

New member
אצלנו זה לא טרול שאף אחד לא מתייחס

אליו. אצלנו זה גולש שאפילו הואדם בגלל הודעות תורמות. (אולי כעס עליי שהסרתי את האדום מהניק?) מי יודע, אבל מאז....... אין הודעה שלי שאינה זוכה לקיטונות של רותחין..... וחסימה היא בדיחה כשמגיעים בניק אחר וממשיכים..... מי שהביא את המסר.......(תקנון הפורומים אוסר חשיפת מסרים בפורום-לידיעתכם) שכח לרשום, שהמסר נכתב בהתייעצות עם הנהלת הפורומים..... מי שמוזהר פעמיים, טוב יעשה אם יקח את עצמו, מבלי שיחסמו אותו, וילך למקומות אחרים. או יפתח לעצמו פורום, ושם ישים עצמו כמורה ויעיר את הערותיו התורמות........... ויחלק ציונים לכותבים....... שיכתבו רק ברוח הדברים שלו.... אני לוקחת בחשבון שעזיבתו תגרור אחריה את חבריו........חברותיו..... אבל מי שעיניים בראשו, ומוח בקודקודו, יעשה את השיקול ההגיוני...... הרי ההודעות מונחות פה שחור על לבן............. אסור להתבדח, אסור לכתוב "נדיר" כל דבר עובר ניתוח לגופו של כותב ולא לגופה של הודעה. ועוד דברים שאני מנסה לשכוח.....

לא מוממחית להעביר

אם מישהו יצליח כאן.....אודה מראש htthttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=82&firstmsg=5460&archive=1

magy

New member
קיראי את הודעתי הקודמת

לא מדובר בטרול. טרול זה משהו אחר. יש הבדל בין טרול ובין מה שקורה פה. שגורם לציפורית להגיד לנו שלום ולא להתראות........

מגי...אם תצליחי להעביר

את הקישור בצורה הנכונה----שאפשר יהיה לפתוח מכאן.אודה לך [חלשה באינטרנט] זה הענין.....בדף שהעברתי כל חברי הפורום חשבו שצריך לחסום גם מי שיקרא כאן את הדף יחשוב כמוהם. והמנהל היה בעד חופש הביטוי .[זה גבל בהעלבה ובוטות איומה לטעמי]

הדיון על מיהו טרול?

עלה בפורום ההוא באותה תקופה.ואחכ' היה דיון סוער בדרישה למנהל הפורום לחסום. וזה בארכיון של הפורום בדף מס'-365 מה דעתי על טרול? למען האמת הצגתי שאלה בפורום ההוא [לצערי לא הרגשתי שאני יכולה להעלות את שאלתי כאן]הנועמי הזה הגיב לי [יחסית בהגיון עם עקיצה בסוף]ואני נוהגת לא להתייחס לתגובות מעליבות.......אני מחשיבה עצמי לאישה חזקה.אבל בפורום ההוא פונים גם אנשים חלשים שנעלבים ועונים....ואין לזה סוף.

מגי....לא טענתי שלא מרשים

אלא ...שכל אחד רוצה להתיחס לפורום כפינה חמה כזאת שאפשר להביע הכל..כולל דברי שטות.

magy

New member
ואני הראשונה שבעד........

אבל האשימו אותי שליכלכתי שרשור אבלים שלך........בבדיחות רק אתמול..........לכי לקרוא........

מצטערת לומר

אבל מישהו פה פשוט ירד מהפסים. בתקופה כל כך קשה כשאנשי הצפון חיים במתח בלתי נסבל וזאת לא סתם התבכיינות וגם בתקופות נורמאליות.. קורה שמתעמתים. אך כמה אפשר להמשיך עם הספור הזה? חזקו ואימצו,צפוניים.

magy

New member
תודה ניסים...מגייסים את

כל משאבי הנפש לעבור עוד יום עוד צופר, עוד נפילות שלא יודעים על מי נפלו ועל מי מהקרובים שלנו........ ושוב חדשות ושוב חדשות............. לא קל................. אבל חושבים על החיילים..........להם קשה יותר...........הרבה יותר. חזרתי כרגע מביתו של אסף נמר ז"ל......ביקור תנחומים ......... קשה קשה.......

למעלה