סליחה על ההתפרצות אבל
זה לא היה כל כך ברור לי כסרקזם, ומסתבר שלא רק לי. וכמו שלך הנושא הזה נוגע אישית, אז גם לי. אני לא יוצרת כאן שום מחקר על חשבונך ועל חשבון אף אחד כאן מבלי לידע, אני שומרת חוק וזה מעשה לא חוקי. אמרתי מחקר, וזה היה נראה לי ברור שאני לא איזה פורצת חוקים אקדמאית (פח כן בטח, בגיל 18) זה לצרכי האישיים. וכנראה שהשימוש במושג "מחקר" היה שגוי. ולפי דעתי במדינה שמגדירה את עצמה כמדינה יהודית, לא נראה לי שיש כאן משהו יותר מדי שנוי במחלוקת, אם כן אנא ממך האירי את עיני, עד כה לא שונו חוקים בכנסת ולא הפכנו למדינה דמוקרטית בין לאומית. אפרופו דמוקרטית, יש לי חופש ביטוי. אבל יש קטע כזה לאנשים חילונים, להיכנס לקטע של רוחניות, לטוס להודו לדפוק באנגים ללמוד בודהיזם יוגה אסטרולוגיה וכול דבר אחר, אבל כשזה מגיע ליהדות - זה כבר "הוא לא שפוי" . אז הרשתי לעצמי לשאול, כי כמו שהעלו אסטרולוגיה, גם העלתי את אלוהים. כי אני עם כל הכבוד, חיה במציאות. ומה הקשר לחרדה חברתית? יש אנשים שזו הדרך שלהם להתמודד איתה. ואם את קוראת לי אחת שלא מבינה בשיט בחרדה חברתית, ושתוכן המשפטים שלי מראים על אדם חסר רגישות אז את ממש כסילה. כי אדם עם חרדה חברתית בין היתר, מעולם לא יצר קשרים "נורמאלים" עם בני אדם. ולכן, אינני יודעת להתבטא כראוי. סלחי על כך שלא זכיתי ללמוד יחסי בין אנוש בשל לקותי הנפשית. נכון אני מצטיירת כאן כאחת שלא ביישנית וכן הצליחה לפתח חיי חברה כאלה ואחרים, אך מי אמר שהם נורמאלים? ומי את שתבואי ותגזרי עלי גזר דין שכזה ו"תאבחני" אותי כמו איזה פסיכאטר דגול, כי בנתיים חוקרת המחקרים בקביעה האחרונה- היא את.