יש איזשהו המשך,

Y. Welis

New member
לוקאס כתב בהקדמה שהוא כרגע בתהליך

כתיבת התסריט של הסרט הבא (פרק 1), כך שנראה שהתאריך הוא לפחות 1995 (הוא גם מזכיר שיצאו ספרים רבים במסגרת הסיפורים המורחבים, וההתחלה של ההרחבה הרצינית היתה ב-1991).

לפי דעתי עדיין יש סיכוי

לוקאס החליט לעשות את הפריקוולס בגלל שהטכנולוגיה סוף סוף איפשרה לו לעשות את מה שרצה איתם, ולוקאב עצמו עוד בן רק 62, אז אני חושב שעדיין יש סיכוי לראות את הטרילוגיה האחרונה יוצאת לאור, הסיכוי אמנם לא גדול כמובן, אבל לפי דעתי הוא קיים.

Y. Welis

New member
מה שכן, סביר שהיא תיעשה מתישהו

כי לוקאספילם מעניקים רשיונות ללא מעט חברות ויוצרים לעסוק בתחום, כך שאם יש די ספרים, קומיקס ומשחקי תפקידים ואחרים (ובקרוב סידרת אנימציה ריאליסטית), אין סיבה שלא יהיו עוד סרטים.

לוקאס לא יעשה עוד סרטים

קודם כל, תזכור שיש עוד סרטים חוץ ממלחמת הכוכבים שהוא עובד עליהם, כמו אינדיאנה ג'ונס, שעד שהם יצאו ייקח. אני לא חושב שלוקאס יתחיל בגיל 65 לעבוד על עוד טרילוגיה שתיקח 7-8 שנים.

כמו שY אמר, לא בהכרח....

לוקאס עצמו יעשה את הסרטים, אנשים, תזכרו דבר חשוב, את האימפריה מכה שנית ושובו של הג'דיי, לוקאס כתב והפיק, אבל לא ביים, זאת אומרת שהוא יכול גם בגיל 65, גם בגיל 70, וגם בגיל 75 לשבת במשרד שלו ולכתוב את התסריט בזמן שבמאי חדש יעשה את הסרטים החדשים, לוקאס עצמו לא חייב לביים אותם.

Y. Welis

New member
אני חושב שלוקאס יהפך בעתיד לדיסני

חברה שעושה המון דברים. ובאמת פארק שעשועים הוא הדבר שחסר לה.

כבר יש לו

אם כל ה-lucasfilm וה-lucasarts וכל מיני מיני חברות כמו skywalker sound וכאלה הוא כמעט כל דבר אפשרי של מלחמת הכוכבים. יש כבר סרטים, ספרים, קומיקסים, סדרות טלויזיה, מגזינים, משחקי מחשב, וכו'. מה שכן, פארק שעשועים של סטאר וורס יהיה אדיר.

למעלה