ישששששששש!!!!

Weird Eyal 21

New member
ישששששששש!!!!

אתר חופש הענקים שלחו לי את כל החומר שיש להם!!! עכשיו אני עמית חופש!!! מאושר!!!! אבל יש משהו שמציק לי..... טארו עדיין לא הסביר לי אייך הוא כותב כאן בשבת אם הוא דתי!!!!! יש לך מחשב שלא עובד על חשמל או בטריות??????

taro

New member
כמו שיש דתיים שרוצחים וגונבים

יש דתיים שמחללים שבת. לא אמרתי שזה מוצדק. למה אני עושה את זה? כי אני חי בבית חילוני, זה לא נוח לי, אני לא בטוח בכל מיני דברים, ואני לא מוכן עדיין לעשות את הצעד. וכל זה לא קשור לעובדה, שאני עדיין מאמין שצריך לשמור שבת.

Weird Eyal 21

New member
לך מיפה חתיכת מזוייף!!!!

עלק מאמין דשצריך לשמור שבת חחחחחחחחח אם אתה מאמין במשהו אז אתה עושה את זה!!!!!!!!!!! זה שאתה חיי בבית חילוני זה לא אומר שאתה צריך להתנהג כמו אחד!!!!!!!!! אם יאכלו בבית שלך חזיר????? אתה גם תאכל?????? עלק חוזר בתשובה מצחיק אתה... תחזור במונית תפסיק את הפדיחה חחחחחח עלק דתי...... מעניין מה לרב שלך יש לומר על זה.... אתה בעצם מאוד מתאים לדת.....אתה משחק איתה לפי הנוחטות שלך כמו כל החרדים אפס!!

taro

New member
תתבגר

עם הבורות שלך כבר השלמתי, אבל עם שפת הרחוב שלך קצת קשה. אם אני מאמין במשהו, אני אעשה אותו כשאוכל. את הדין אני לא צריך לתת בפניך ולא בפני הרב שלי, אלא בפני שמיים, ואני מאמין שאני אתן אותו, כמו שאני מאמין שהקב"ה גם ידע למה לא עשיתי את זה. אם כולם יאכלו חזיר אני לא אוכל חזיר כי אני צמחוני, וגם אם לא הייתי, לא הייתי אוכל חזיר כי זאת פעולת עשה. לעומת זאת, אני לא רואה טעם לשמור שבת אם ממילא לא אשמור אותה כהלכתה. שמירת שבת לא מסתכמת בלכבות את המחשב ואת האור, אתה יודע. איך אמר פעם הבונד? "נער, צא ולמד!" סטיקרים של חופש לא הופכים אותך לחכם יותר, כפי שההודעות שלך מוכיחות.

מדהים!

יכול להיות שאני לא מבין משהוא. הדעה הכללית של אתר חופש, ושל מרבית הכותבים בפורום היא שזכותו של אדם להאמין במה שהוא רוצה, ואין יכולת לאיש לכפות על אחר אמונות או מעשים דתיים. אם כך מדוע זה מפריע למישהו כיצד טארו שומר שבת אם בכלל?, יכול אדם לחשוב שחשוב שהשבת תשמר בפרהסיה הציבורית, אבל לא לקיים אמונה כזו בעצמו, מכל מיני סיבות, שהם עיניינו האישי בלבד. ומדוע כל פעם שמישהוא כותב כאן שהוא מאמין באלוהים או בדת היהודית מייד מנסים להוכיח לו את טעותו? האם אין בכך סימן לצביעות?

Weird Eyal 21

New member
אני מנסה להראות לו

שהוא מטיף לדת אבל בעצמו לא מכבד אותה כשאני הייתי חרדי והייתי בבית חילוני לא היה דבר כזה לא לשמור שבת!!

taro

New member
ואיפה בדיוק הטפתי למשהו?

אני גם לא חושב שלא אמרתי שאני לא מכבד אותה. כזכור, טענתי שאני לא חושב שאי-שמירת שבת אינה בסדר.

preacher

New member
אוף, אתה מבלבל

עם השלילות המשולשות האלה. יצא שאתה אומר שזה בסדר לא לשמור שבת: לזה התכוונת?

taro

New member
צודק :)

התכוונתי לאמר: טענתי שאינני חושב, שאי-שמירת שבת הינה דבר לגיטימי.

עופר5

New member
לאיל- אתה בכלל לא הית חרדי!

היית לגמרי בחוץ, ואתה גם אנאלפבית.

artbear

New member
יש בעיה, כי אתה לא דובר אמת

אתה כתבת בשוגג "הדעה הכללית של אתר חופש, ושל מרבית הכותבים בפורום היא שזכותו של אדם להאמין במה שהוא רוצה". זהו - שלא. אתר חופש יוצא גם כנגד האמונה הדתית, שאיננה מבוססת על המציאות העובדתית, על השכל הישר ועל ההגיון האנושי. אם אתה רוצה להאמין מחר בברוך גולדשטיין - סביר להניח שאתה אדם דפוק במוח, כי ברוך גולדשטיין רצח עשרות פלשתינאים בלי שום סיבה. ואם אתה רוצה להאמין בדיויד כורש - סביר להניח שאתה אדם מטורף. דהיינו - לא כל אמונה היא דבר מבורך. ובהחלט לא אמונה קיצונית שעשויה להסתיים במעשים פליליים.

Weird Eyal 21

New member
תראה אני אנטי דת

בסך הכל ניסיתי לךומר שזה מאוד צבוע להטיף לדת שהוא לא מכבד

מחשבות

New member
יפה כתבת. מה שמוזר הוא למה הדתיים

מתעקשים לשמור על השבת כמצווה יחידה. אני, כחילוני, רוצה תמיד להזיז את שבת בין שלישי לרביעי ולא מצליח. כלומר, השבת שומרת על עצמה. יש לדתיים החוזרים בתשובה כל מיני מצוות שנחמד להם לקיים ומאחרות מתעלמים. כמה נוח. הם כמובן ערים לאמת המושלמת ובכלל טוב להם בזומביות שלהם. עכשיו TARO יתנפל עלי בדברי ההבל המצחינים שלו.

nissimhania

New member
לא, אני אתנפל עליך.

מה לעזאזל אתה רוצה?? אתה גם ככה לא מאמין ביהדות, אז מה כל כך חשוב לך אם מי שכן מאמין שומר מצוות או לא? אתה חושב שזו צביעות? זה רק מראה על חוסר בגרות וחוסר מחשבה. לקיים מצוות זה לא קל, בטח שלא את כולם. וכמו שטארו אמר הוא לא חייב לאף אחד את הדין חוץ מי זה שהוא מאמין בו. ואיזה אינטרס יש לאדם לומר שהוא דתי, באתר בו שונאים דת ושונאים דתיים, אם הוא לא דתי באמת???? צביעות אני מבין בפוליטיקה, צביעות הייתי מבין אם הוא היה מנסה להטיף כאן מוסר, אין כאן צביעות! וחוץ מזה זה בכל לא עניינכם מה שאדם עושה בזמנו הפרטי! האמת שאני לא רואה שום סיבה בכלל להיות פה, אנשים פה גם ככה סתומים. וישארו סתומים עוד הרבה זמן, לא משנה כמה טארו יהיה נוכח פה ויראה סוג של פתיחות וצלילות דעת.

אנדרי ז

New member
לא הייתי מכנה את טארו צלול דעת

מה שכן, טוב שהעלית את נושא הפרטיות וההתערבות בחיי האחר. כמו שאל לנו להתערב בחייו המתוסבכים של מר טארו, כך אין לחרדים מה לחפש אצלנו בצלחת (אלא אם הם ממש טעימים...), אצלנו על המסך, או אצלנו באוטו עם הרגל על הברקס בשבת.

nissimhania

New member
מממההההה?????????

אתה רומז שאין לטארו זכות לומר כאן את דבריו?????

אנדרי ז

New member
מכל ההמצאות שבעולם

ומכל הליקויים האפשריים בהבנת הנקרא, דווקא את זה לא הייתי מנחש. תסביר לי בבקשה, לאט לאט שאפילו אני אבין, איך בדיוק הגעת למסקנה המעניינת הזאת.

nissimhania

New member
../images/Emo13.gif סליחה, פשוט

לא ראיתי שום קשר בין העניין שדיברנו לבין המשפט שלך שחרדים לא צריכים "לטמון ידם בצלחת שלנו" מלבד שטארו לא צריך "לטמון"... עזוב, אני עייף, ולשהות בפורום הזה עושה אותי גם עצבני...

אנדרי ז

New member
אם הגעת לפורום הזה

כנראה או שהיית עצבני מקודם או שדווקא לא היית מספיק עצבני, כמו רוב האוכלוסייה החילונית בארץ. ואם אתה כבר מספיק עצבני, אתה מוזמן לבוא איתנו גם לשינוי. בכל מקרה ברוך הבא לפורום.

protest

New member
ושוב

ושוב אני נכנס לפורום חופש בכדאי לראות אנשים אינטילגנטים מדברים על קצת יותר מהפרק האחרון בקטנטנות ולפגוש אנשים שאיכפת להם מהחופש שלהם, והכוונה לחופש הבחירה, חופש הצרכן,חופש הפרט, ודברים "קטנים" כאלו. אבל כאן כל מה שאני מוצא זה השנאה של אנשים, שנאת חינם כלפי חרדים,משפטים שכל כך קשה לקרוא אותם ופחד פשוט פחד מהלא נודע,אז לכל השונאים במיוחד לבחור שהיה פעם "חרדי" חאלס תסתכלו גם על הצד שלהם על החופש שלהם ועל הקשיים שלהם לחיות בעולם חילוני. ויש עוד נושאים שקשורים לחופש מלבד חרדים חילונים והשנאה שאתם בונים בינהם. בכבוד P.

למעלה