ישראל, 2011

אני מסכים איתך

רק מה, הרעיון של סופלין (בין כמה רעיונות לא מעשיים באותה מידה) היה להכניס אותם במסוה של חרדים. אני מוכן לקרוא עוד כמה פעמים את ההודעה, אולי הכוונה שלו היתה בעצם לקנות עשתנור בשוק מחניודה.

cwen

New member
בדיוק באתי לשים את הקישור הזה

לדעתי אנחנו בכלל עושים עוול לאוכלוסיה החרדית בכך שאנחנו מכנים את החבר'ה האלה באותו שם. הם בכלל לא חרדים. צריך למצוא להם שם אחר, כמו שלנשות השל קוראים טליבניות, צריך לאלה למצוא שם חדש שיסמל את האלימות שלהם. אז אולי הציבור החרדי האמיתי יעז לצאת נגדם.

מעניין !

את עדיין שבויה בקונספציה של "עם יהודי" שמאופיין בלאומיות מודרנית. בשם הציונות ובגבוים של ישראל ביחינו,ציפי חוטובלי,יריב לוין ושאר הציונים הרויזיוניסטים מבצעת הציונות האשכנזית (אין ציונות לא אשכנזית) פרעות,פוגרומים ואפרטהייד באוכלוסיה כבושה. הרב אמנון יצחק אמר שהיטלר רצה להביא על היהודים השמדה רוחנית , ו היטלר רצה להביא השמדה פיסית. מי שרואה את פשעי הציונים שרתמו נשים תימניות לעגלות וגררו אותן, גרשו את תימני כנרת,יבניאלי התחזה לרב כדי והבטיח הבטחות חסרות כיסוי לתימנים כדי להפכם לעבדים. מה שראינו אתמול הוא תרחיש שהציונים בהחלט יכולים לגרום לו.

cwen

New member
אין טיפת קשר בין מה שאתה כתבת

למה שאני כתבתי. פשוט אין.

זה לא ממש משנה לו.

הוא בא להפיץ את השנאה שלו לאשכנזים (או לציונות הכוזרואשכנזית). לא ממש אכפת לו באיזה הקשר.

מנווה

New member
שלום,אני דורון-עיראקי,שעיר,מדבר בד"כ

בח-ע,דובר עיראקית,לובש שרשרת של מגן דוד ומתגאה מאוד בשרשרת "חי" שקיבל מסבא שלו,בא מבית מסורתי עד חרדי (תלוי בקרוב המשפחה)-ואני ציוני. אוי,כמה שאני ציוני. בלי להכנס לפרטים של המקרים שעליהם אתה מדבר (משום שאתה מעוות מקרים)-לציין מקרים נפשעים שקרו לפני עשורים וגונו בכל פה,אז והיום-על מנת לבטל את המפעל חוצה העדות הזה שנקרא ציונות זה פשוט בדיחה. ואני עוד ממתין שתספר לי על אותה "אוכלוסיה כבושה" שאינני מכיר כלל,ועל אותם "פרעות" "פוגרומים" ובמיוחד "אפרטהייד" (מיעוט השולט על רוב).

אסננוש15

New member
תפקיד המדינה למגר את ההתנהלות הזו

ולא אף אחד אחר. כמה כוח את יכולה להפעיל נגדם? אני יכולה לבצע מעצרים? אני יכולה לשלוח אותם לכלא? אני יכולה עליהם? הם אלימים ומגעילים...... המדינה פושעת.

cwen

New member
את באופן אישי לא

אבל אם כל הציבור החרדי השפוי ידבר בקול גדול נגדם, זה ישפיע. הם כרגע מרגישים שהם מובילים את המחנה ויש להם גיבוי.

אסננוש15

New member
הבעיה איתם שהם אלימים הנה לדוגמא

ראש העיר של בית שמש, אבוטבול, הורה לתלוש את כל המודעות השוביניסטיות הללו. http://www.kikarhashabat.co.il/שטייניץ-החרדים-האלימים-פסיכופט.html אני לא אתפלא, אם בימים הקרובים הם ינקמו בו על כך. למשל ישרפו את רכבו... הם פשוט אלימים בטירוף, אין להם אלוהים, הם עושים ככול העולה על רוחם, ואני מתעבת אותם בכל ליבי. איך אמר ביאליק ? "האדם הוא תבנית נוף מולדתו" .... ולכן, אני חושבת שכדי שילדיהם ינשמו אוירה קצת אחרת, מתונה יותר, ולא יצמחו להיות כמו הוריהם, צריכים להילחם נגדם בכל הכוח וכל הדרכים כשרות לכך. לחרדים הנורמלים והשפויים אין את הזמן והכוח להילחם נגדם, הנה משהו זז, המדינה עושה משהו, הלוואי וזה ימשיך לכיוון ענישה וכלא.

cwen

New member
רק שהחרדים הנורמלים והשפויים

לא יתחילו עם צעקות על אנטישמיות, כשיטילו קנסות ואולי ישימו כמה בריונים כאלה בכלא.

Sophalin

New member

הקבוצות הקיצוניות האלו צומחות איפה? בתוך התאים החרדיים - ככל שהתאים החרדיים האלו יותר קיצוניים, ימצאו בהם קוצים חדים יותר וקיצוניים יותר. מאחר והקוצים הללו צצים בתוך.... ממממ.... ה"וורדים" החרדיים - אלו החרדים שצריכים להתחיל את הטיפול בהם בראש ובראשונה כשאותם ורדים חרדיים לא נותנים לשלטון החוק לטפל בבעיה החולנית הזו זה אומר שהוורד נבל...

אסננוש15

New member
לא ממש נכון

אתה ח-י-ב לעשות את ההפרדה הזו שלא כל מי שלובש שחור- לבן הוא כזה..... ממש לא. זה סוג של שבט שחי רק עם עצמו. יש להם בתי ספר לבנים /בנות על המתכונת הזו בדיוק כדי שבעתיד הם יהיו חיקוי מושלם להוריהם. בבתי הספר שלהם לומדים באידיש לא לומדים מקצועות ליבה וכו'. הם צומחים מתוך החינוך הקיצוני שלהם. עובדה שיש המון חרדים נורמטיבים שעובדים, לומדים ומשרתים בצה"ל. וראית גם בכתבה כי מדובר במיעוט בלבד (אמרתי שהם הציבור החסידי הקיצון , לא?) אשר משליט דעתו גם על חרדים אחרים, גם על חילוניים, וגם על דת"ל. כי זו הדרך שלהם, השתלטות, אלימות והלבנת פנים. הם רחוקים מאוד מהיהדות מבחינתי.

למעלה