ישראל 2004 - מדינת משטרע

• פותח הנושא Emc2
  • פורסם בתאריך

Regenboog

New member
לכן, השאלה הנשאלת (בשני המקרים) היא

מי מהמחקרים האלה באמת אובייקטיבי.... סביר מאוד להניח שמחקר שפורסם בידי אל-סם יהיה אמין בדיוק כמו מחקרים שתביא מהמקורות שלך

Emc2

New member
אולי, אבל לא זאת הנקודה כאן

הנקודה היא שמריחואנה מזיקה הרבה פחות מאשר אלכוהול או סיגריות, ואך רק ובגלל סיבות היסטוריות מריחואנה אינה חוקית וסיגריות ואלכוהול כן. אני מבטיח לך שאם היה קונצרן ענק כלשהוא שהיה משתלט על רוב המטעים העולמיים ומתחיל לשחד מספיק אנשים, המריחואנה הייתה נעשית חוקית ברוב העולם (לפחות בארצות הברית) בדיוק כמו הטבק. להזכירך אופיום נמכר לפני פחות ממאה באופן חוקי בחנויות... הכל עניין של גישה והיסטוריה

Regenboog

New member
אז אתה אומר

שבגלל שאלכוהול ועישון הרבה יותר מזיקים ממריחואנה צריך, לא לאסור גם עליהם (בסדר, לא הגיוני, מסכים), אלא לאשר גם את המריחואנה? לא נשמע סביר.

kushmaster

New member
דמגוג!

Regenboog, כתבת: אתה טוען שבגלל שסמים זה לא חוקי ולא מוכרים אותם בארץ אז כל הנרקומנים (או איך שלא תרצה לקרוא להם...) קונים סמים ממחבלים שהורגים אח"כ את תושבי המדינה שלי הם בסדר ומי שאשם זו המדינה שלא עוזרת להם לעבור על החוק בעצמה ומוכרת פה את הרעל הזה? תשובתי: כן! זה מה שאני טוען, ותאמין לי שאני צודק! בדיוק כמו שאתה יכול להביא לי מאמרים נגד אני יכול להביא לך מאמרים בעד, רק שהמאמרים שלך יבואו מאל-סם, והמאמרים שלי יבואו מפרופסורים מוסמכים שיודעים על מה הם מדברים. והנה נקודה מעניינת- רוב התגובות של הסאחים הם דמגוגיה נטו!(יעני פונים לרגש, ולא למוח) אני לא אומר שהסטלנים לא משתמשים בדמגוגיה, אבל הם גם מביאים עובדות. רוב התגובות של הסאחים הן משהו בסיגנון- כל הנרקומנים המפגרים מעשנים סמים כל היום. Regenboog, כשאתה קורא לי קוקסינל וקורא לצמח האלוהי(דמגוגיה) רעל(דמגוגיה), אתה בעצם לא אומר כלום

Regenboog

New member
.............

למה נראה לך שהמאמרים שאני מדבר עליהם או כל דבר אחר שאני אומר קשור בכל צורה לאל-סם? אולי אני צריך להגיד שכל התשובות של הסטלנים תמיד יבואו נגד אל-סם ושהם תמיד משתמשים בדמגוגיה ושהמאמרים שלהם באים מכל מיני אתרים שתומכים בליגליזציה ולכן הם מאוד לא אמינים?...

סליחה?

חוץ מאמסטרדם, איפה בדיוק מריחואנה חוקית? להרצות בכנסת על ליגליזציה של סמים לא הופך אותם עדיין לחוקיים. גם בלונדון וגם בפאריז היו שוברים את אותו פיקניק דבילי. מסורת? כלומר, שש שנים ברציפות אנשים שוברים את החוק בפומבי ומתפלאים שהמשטרה באה? חוצפנים ואידיוטים.

נעמצי

New member
לא בדיוק חוקית

אבל אני יכולה להיתפס פה עם כמות קטנה ברחוב, ולצאת בזה בתכל'ס עם....כלום. בעוד בישראל כבר המשטרה היתה עושה ממני מינימום סוחרת סמים ותיקים פליליים ובלה בלה בלה. אז כן, לפעמים, ורק לפעמים האנטישמים חכמים יותר

kit k@t

New member
טיפשות, ותו לא.

בקנדה, באנגליה (במחוז מסוים או משהו שסיגנון), בשוויץ, ובעוד כמה מקומות שאני לא זוכרת. קאט

Hwoarang

New member
צריך לבטל את יום המריחואנה

ולחגוג במקומו את יום הקריסטל זה הרבה יותר שווה
זין על המישטרה

אסף 8

New member
אני רואה שלא ממש הבנת את כל הרעיון

של השרשור הזה, הא? זה יותר בכיוון של בואו נעשה מריחואנה חוקית כי זה בקושי עושה נזק, ועדיין לא דווח מקרה שמישו מת ישירות ממריחואנה, ולא בואו נעשה סמים חוקיים כדי שנוכל לדפוק את הראש בכיף (אבל גם לא להרבה זמן... במיוחד עם קריסטל)....

Hwoarang

New member
דווקא הבנתי אבל

אם כבר עושים דבר אחד חוקי למה שלא יעשו את הכל חוקי, יענו עיסקת חבילה...וכן מתו אנשים ממריחואנה(יותר התפגרו) בגלל מניאקים שלכלכו תחומר יותר מדי אבל חפיף..

אסף 8

New member
ומקריסטל מתו לא רק מלכלוך

ושמע, מה שאתה עכשיו אמרת - זאת בדיוק הנקודה. ברגע שיהפכו את זה לחוקי אנשים לא יצטרכו לסחור בזה בסודיות ובלי להיות בטוח אם זה מלוכלך או לא. ברגע שזה יהיה חוקי הם יוכלו להשיג את זה ממישו יותר מוסמך.

למעלה