ישראל 2004 - מדינת משטרע

• פותח הנושא Emc2
  • פורסם בתאריך

Emc2

New member
שמע...

נראה שאתה מתעלם מההסברים שלי באופן שיטתי. הדרך לעצור את "המחששה" שהלכה שם כדבריך היא פשוטה מאוד, לא לאפשר את קיום הפיקניק מתוך חשש שתתבצע במקום פעילות לא חוקית המערבת סמים. לאשר את האירוע ואחר כך לבצע פשיטה משטרתית רחבת היקף על המתחם זוהי בפירוש צביעות טהורה. במילים אחרות: ישראל 2004 - מדינת משטרע, וזה היה המסר העיקרי שרציתי להעביר בשרשור הנ"ל

בואי נבטל את כל משחקי הכדורגל

בישראל, כי יש מצב שיהיו שם אבוקות. בואו נסגור את כל שדות התעופה, יש מצב שיחטפו מטוסים... אני יכול להמשיך שעות. כל עוד האירוע חוקי, אין סיבה למה לא לאשר אותו. ואז, אם יש מידע שיהיו שם סמים, לבוא ועלעצור- אני לא רואה את הצביעות פה....

שריונר 7

New member
מריחואנה

נחשב על פי הגדרתו בחוק כסם מסוכן והוא אינו חוקי ( בלי קשר לפרשנות שלך ). לכן על המשטרה לדאוג לטפל בזה בדיוק כמו בדברים אחרים לא חוקיים.

tookmy

New member
ההבדל הוא

שהמשטרע סגרה את הארוע. נניח שתפסה 30 איש עם חומר לא חוקי. לסגור בגלל זה ארוע של מאות או אלפי אנשים? גם באיצדיון כדורגל מוצאים לא פעם אנשים שנכנסים עם חומרים לא חוקיים ויותר מסוכנים כמו רימונים ונפצים, ועדיין עוצרים רק אותם ולא סוגרים את המשחק. אולי בגלל שהמשטרה יודעת שאוהדי כדורגל לא ישתקו, אבל אנשים שבעד לגליזציה של קאנביס כנראה ישבו בשקט ולא יפוצצו את השוטרים בתגובה.

AngeIDust

New member
הגענו לשער ../images/Emo13.gif

תכלס הבעיה פה היא רק העובדה שהם סגרו את האירוע, הרי אחרי הכל מריחואנה זה לא חוקי ואם המשטרה "מתעלמת" מזה, למה שלא יעשו את זה גם עם דברים אחרים?

Regenboog

New member
הנה הבעיה-

נתחיל מהעובדה שמריחואנה זה דבר לא חוקי. נמשיך בזה שמריחואנה (כמו כל שאר הסמים האחרים) צריכים להישאר בגדר בלתי חוקיים. ונגיע לנקודה- המשטרה (שבאמת נשכה לעצמה בזנב בארוע הזה) האמנם כלאה את כל אותם עבריינים מלוכלכים וסגרה את המזבלה שהם הקימו בפארק אבל הטמטום נובע מזה שארוע מאורגן צריך לקבל את אישור המשטרה בשביל להתקיים מה לעזאזל השוטרים חשבו?!?! אז כן, עשו לנרקומני ישראל תרגיל...האמת? טוב שכך.

אלו Z

New member
שמע רגע

אתה לא חכם במיוחד כשזה נוגע למריחואנה נכון? אז שקט.

AngeIDust

New member
עצרו!

כל אחד ודעותיו בקשר למריחואנה, מי שרוצה ללכת לעשן - שיהנה, מי שנגד זה - שלא יוציא את העצבים שלו בפורום
אין צורך לריב.

אלו Z

New member
נכון אני נרקומן

יאללה זזתי להזריק קצת הרואין, בא לך גם? זה חומר בסט. טוב אני אפסיק עכשיו :)

bercko21

New member
הנה הבעיה האמיתית,

בכל מה שנוגע לסמים, אנשים מגיבים מהבטן ולא מהראש. עבריינים מלוכלכים? אנשים כמוך וכמוני! כל חטאם היה שהם מעדיפים מקנביס על האלטרנטיבות, שהם הרבה יותר מסוכנות מקנביס, שהמחוקק מרשה, כמו אלכוהול. האנשים שנעצרו, זה אנשים שעובדים, עושים מילואים, ותורמים לחברה. החוק טועה, החוק בא להגן עלינו כביכול, אבל כאשר הנזק שנגרם מהחוק, עולה עשרות מונים על הנזק שהיה יכול להגרם אם בכלל למעשני הקנביס, משהו כאן לא בסדר, ובדיוק על זה בא יום המריחואנה למחות.

kushmaster

New member
הסבר ארוך ומפורט- בעד הצמח הקדוש

טוב, למרות שבדובר בפורום שהרבה מהחברים בו(לצערי הרב מאד) הם סאחים(איכס!), ומן הסתם יהיה להם יותר קשה להבין מה אני אומר, ובטח שיהיה להם קשה להבין אותי, בגלל שהסאחים תמיד בטוחים שהם יודעים הכל הכי טוב. דבר ראשון- מי שפונה למעשני הגראס בתור "נרקומנים" הוא טיפש שלא מבין כלום, כי המושג נרקומן אומר- מישהו שמשתמש בחומרים נרקוטיים, ומריחואנה היא לא נרקוטית. מי שמעדיף לכנות אותנו(הסטלנים) מסוממים, חשוב שידע שגם אלכוהול הוא סם, וגם טבק הוא סם, ושניהם מסוכנים יותר בהרבה(!) מגראס. עכשיו, כל מי שחושב שגראס ממכר-טועה ובגדול, ואין טעם לנסות להוכיח אחרת. לעומת הגראס, הטבק והאלכוהול כן ממכרים, והם בכל זאת חוקיים. הגראס לא פוגע במוח בכלל(!) ולא פוגע בתפקוד (כשאתה לא מסטול) היומיומי בכלל, וזאת עובדה שאנשים שמעשנים גראס על בסיס קבוע כן מתקדמים בחיים, וכן מגיעים להישגים, בדיוק כמו הסאחים(בעעעעע). הטענה הכי מבדרת (מבית אל-סם, אלא מה) היא שהגראס מוביל לסמים קשים(חחחחחחחחחחח). בקשר לאחוז שכן "מתדרדרים" לסמים קשים, זאת אשמת הממשלה ואל-סם, שכשהם מנסים להראות לנו כמה הגראס מסוכן(חחחח), הם אומרים שזה מסוכן כמו סמים אחרים, וכל אחד כבר יודע(או לפחות אמור לדעת) שהגראס אפילו לא מתקרב לסכנות של כל סם אחר. התוצאה הנגרמת היא שהאנשים מבינים שהסמים האחרים מסוכנים כמו הגראס, ולא להיפך. טוב, כבר ברור לכולם שהגראס לא מסוכן, וזה די טיפשי לחשוב אחרת, אז מישהו מוכן להסביר לי- למה לעזאזל בנאדם שמעדיף לשבת עם ג'וינט מול הטלויזיה במקום עם בקבוק בירה הוא עבריין!?!?!?!? למה? בגללכם, הסאחים, שלא מוכנים להודות שטעיתם כל השנים ועכשיו, לכל הסאחים שקוראים את זה ואומרים-"שטויות במיץ, הגראס שטף לו את המוח", שתדעו לכם, שלמרות שהגראס מאד מאד מסוכן(חחחחח), הליגליזציה תתרום גם לכם, למרות שאתם לא מעשנים את תוצרת אמא טבע. כרגע, גאס שקונים בארץ, הוא גראס(ברובו) שהחיזבאללה משקיע בו את מיטב כוחו ואהבתו כדי לגדל אותו וליבא אותו לארץ, ככה שכל פעם שסטלן נחמד קונה גראס, הוא "מביא" לחיזבאללה עוד בסף לפצצות ולתחמושת, שבסוף פוגעים בנו. וזה לא שהגראס נותן להם כספים פה ושם, הגראס נותן להם בערך 90% מההכנסות. קל להגיד שהסטלנים אשמים כי הם קונים את הגראס, אבל הסאחים הם האשמים!!!!!! למה? כי ברגע שהגראס יהיה חוקי, הממשלה תוכל לגדל אותו בהשגחה, ולהפסיק סופית הזרמת כספים שוטפת הישר לחיזבאללה+היא תוכל לקחת עליו מיסים, ולהרויח המוווווון כסף מכל הסיפור+המון מקומות עבודה חדשים-מגדלי הצמח המופלא+הגראס יגדל בהשגחה רפואית, בלי כל הרעלים שהחיזבאללה תוקעת לנו בפנים+תפסיק המלחמה הדבילית בסמים קלים, שככל שהיא מתחזקת, אחוז השימוש בסמים קלים עולה. שכחתי משהו? עוד נקודה מעניינת- בואו ניקח דוגמא מארצות הברית: ארצות הברית לפני כמה עשרות שנים הוציאה את האלכוהול מחוץ לחוק. באותה תקופה המאפיות החלו לצמוח ולהתרחב "באורך פלא". למה? כי ברגע שהממשלה לא מכרה את האלכוהול, המאפיות התחילו למכור אותו. כמובן שלארצות הברית לא לקח הרבה זמן להבין שכשמוצר מסויים נמצא מחוץ לחוק הוא הרבה יותר מבוקש, והם החזירו את האלכוהול לחוק. בואו ניקח עכשיו דוגמא מהולנד: מאז שהולנד הכניסו את הגראס לחוק, אחוז השימוש בו ירד, ויחד איתו ירד השימוש בסמים הקשים. כרגע אחוז השימוש בסמים הקשים נמוך בהולנד בהרבה מאשר בארץ ובארה"ב. מסקנות: -גראס לא מסוכן, לא לאדם הפרטי, ולא לציבור הכולל בכלל!!! -ליגליזציה של גראס תוריד את אחוז השימוש בגראס ובסמים קשים! -הסאחים תומכים בטרור -הסאחים הם אטומים -ליגליזציה של גראס תשפר את הכלכלה בארץ אז הנה לכם סאחים יקרים, הסבר ברור ומפורט מאד למה אתם טועים מאד. אני רוצה שמישהו יביא לי סיבה אחת למה גראס לא צריך להיות חוקי די לסאחיות!!!!!! סטלנים, כל הכבוד! תמשיכו כך!

אלו Z

New member
עידו יא טמבל

זה פורום נוער בח"ול מה אתה מתחיל לעשות פה הרצאות על מריחואנה חוץ מזה יש פה אחוז דיי ניכר שכן משתמש במריחואנה לפי מה שהבנתי ועוד משהו, לא כל מי שלא מעשן הוא אוטומטית נגד הליגליזציה גראס. כמוני למשל.

Emc2

New member
תיקון

גראס אכן ממכר, אבל להבדיל מאלכוהול, סיגריות או כל חומר נרקוטי אחר, ההתמכרות אינה התמכרות פיזית, אלא התמכרות נפשית, שהיא לא בהכרח התמכרות יותר קלה מהתמכרות פיזית. נ.ב. "הסאחים תומכים בטרור".... חחחח.... לא הגזמנו?

Regenboog

New member
בואנה, אתה קוקסינל משמעותי

אתה טוען שבגלל שסמים זה לא חוקי ולא מוכרים אותם בארץ אז כל הנרקומנים (או איך שלא תרצה לקרוא להם...) קונים סמים ממחבלים שהורגים אח"כ את תושבי המדינה שלי הם בסדר ומי שאשם זו המדינה שלא עוזרת להם לעבור על החוק בעצמה ומוכרת פה את הרעל הזה? בנוסף, אמרת שהסמים לא פוגעים בתפקוד המוח חוץ מאשר ההשפעה שלהם עוד תקפה? אז אני אספר לך בסוד שקיימת השפעה נרחבת על המוח פגיעה בקורדינציה, פגיעה בראיה, פגיעה ביכולת עיבוד המידע ועוד כמה. אם אתה רוצה להכנס לזוטות, אני מוכן אפילו להביא לך לינקים ומסמכים כדי שתוכל לאמת את זה.

למעלה