ישראל - אוקראינה

צ י נ י

New member
נבחרת העתודה בדרג א'

וחוץ מבר טימור שהיה לו המזל לשחק בקבוצה כמו הפועל אף אחד מהם לא משחק

Roy M

New member
ושאר הנבחרות הצעירות? גם העתודה בפוקס

בדרג א', לא ממש בגלל יכולת, כמו מזל באליפות האחרונה, בהפרשי סלים מלנשור להישרדות

ifa1111

New member
איזה באסה... פשוט באסה

נבחרת אוקראינה לא נראית נבחרת כדורסל טובה, לפחות לא לפי המשחק הזה. חבורת ילדים לא מחוברת שמעט אגרסיביות מפחידה אותם.
אולי בגלל זה ואולי בגלל מה שהתרגלנו לקבל מהנבחרת הפספוס כ"כ גדול.

לימוד וקוז'יקרו היו השחקנים מספר אחת של הנבחרת היום, זה אומר הרבה. אליהו לא נתן שום דבר וכספי רק הרס. על אוחיון אין לי מילה אחת טובה להגיד והלפרין נתן מחצית ראשונה טובה ואחרי זה גורנישט.

אני לא יודע אם שיטה אחרת או מוטיבטור טוב יותר היו משנים משהו באליפות. האכזבה שלי היא מהשחקנים שהעלנו שהם פשוט לא מספיק טובים.

afc2

New member
אליהו היה סביר לחלוטין היום

מהבודדים שנלחמו בחצי הראשון, לקח לא מעט ריבונד והשאיר אותנו בתמונה בחצי הראשון.

אפיק, רביב ועידו היו טובים מאוד וחנוכי שעלה בחמישיה מתוך מסר של אריק "אני רוצה מלחמה" לא ראה עוד פרקט וחבל.

הבעיה שלי היא שמדובר בחבורה של שחקנים במקום בקבוצה.

afc2

New member
גל מקל ברח מהנבחרת? איפה בר טימור?

הבנתי דפק גימלים...

סלים וארזה

New member
מנהל
למה לא מספרים לי שום דבר? האם שיבק שהנבחרת חסרה גם את טיוס וגם את בלו? הוא יודע שאפשר רק מתאזרח אחד ושבלו פרש?

בוביץ

New member
תגידו מה שיבק לקח בראיון שנתן..

תגידו ראיתם את הריאיון ששיבק נתן לאחר המשחק הוא מאשים את בלו שלא היה במשחק,,
חבל שבלאט לא השתמש בתירוץ הזה בעונה האחרונה במכבי....
דייויד בלו כבר פרש ממזמן במה הוא אשם בהפסד היום?

סלים וארזה

New member
מנהל
הוא צודק, בלו חסר לנבחרת שים את בלו במקום שיבק כמאמן והמצב לא יהיה גרוע יותר

roy19862111

New member
מה שהכי עיצבן אותי שהוא אמר שאוקראינה נבחרת

טובה , אז מה כל קבוצה שמנצחת אותו היא פתאום קבוצה טובה? הוא הפסיד לקבוצה של ילדים בני 21 כשיש לו 5 שחקנים עם ניסיון יורוליג ושחקן NBA.

כמובן אני לא מסיר שום אשמה מהשחקנים , אבל אפשר להבחין בניהול המשחק הכושל של שיבק הן בבחירת השחקנים על הפרקט ברגע נתון והן בבחירת השחקנים לטורניר , יובל נעימי ומורן רוט בבית וחנוכי באליפות אירופה? קוז'יקרו שאוטוטו פורש ? גרין שכבר ב2011 היה בטוח שהוא לא משחק יותר בנבחרת ? נכון אין לנו סנטרים טובים , אבל זה לא אומר שצריך להביא שחקנים שהרבה מעבר לשיא !

afc2

New member
האי-נבחרת הפעם לא איכזבה אותי

כי כבר הבנתי מראש שכל מה שקדם לאליפות הזאת היה גורנישט אחד גדול.

ראיתי במשחק הזה דברים טובים, בניגוד אליכם.

ראיתי שאריק שיחק עם מסה באמצע, הגראדים תקפו את הסל, ייצרו מצבים, לקחו יותר כדורים חוזרים ומסרו יותר כדורים לקליעה מבחוץ.

ראיתי איך עידו קוזיקרו בדקות שלנו נתן לנו אפשרות. ראיתי שליאור אליהו שהיה עלוב מאוד וחסר ריכוז מול בריטניה הראה מחויבות למרות שהוא אחד שאני בכלל לא סופר, אפיק ניסים היה טוב כרגיל בגלל שהוא לא סופר אף אחד...

שוב פעם הנבחרת שיחקה רוב הזמן לרוחב המגרש אבל בניגוד למשחק מול בריטניה, הפעם התפתח סוג משחק אחד לחלוטין: משחק שבו אנחנו מאבדים המון כדורים מצד אחד, מנסים לחדור, ובעיקר מראים אגרסיביות.

ההפסד נבע מחוסר ריכוז בקליעה הסופית וכן מהצל של המשחק הקודם שעוד פעם אנחנו פותחים זוועה וצריכים לרדוף אחרי נבחרת אחרת...

אליק 31

New member
ראיתם איזה נימוסים יפים בכדורסל? אילו היה זה

משחק כדורגל וכשלון בכדורגל
היו קורעים את המאמן מכל האיברים שלו ולא משאירים נתח אחד שלם
( ראו לדוגמה את רן בן שמעון בהפועל)

והנה כאן, רואים מאמן עייף, שחוח, מקומט, חסר נשימה, אנמי
כל כולו אומר כשלון
ואף אחד לא העז אפילו לרמוז שמא האשם בכשלון הוא בבחירת המאמן?
מאמן צריך לדעת להפיח התלהבות, שמחה, בטחון,
ואילו המאמן הזה ידע לזרוע רדידות, חולשה, פחד, דכאון.

הלאה הנימוסין מעולם הכדורסל,
הלאה המאמן שיבק!!

כותבת פה בפעם הראשונה

אני חובבת כדורסל מגיל צעיר, אוהדת של הנבחרת ושל מכבי ת"א

אני חייבת לומר שהאליפות הזו פשוט מדכאת אותי, לא בגלל ההפסדים - הפסדים הם חלק מהספורט
אבל זו כבר אליפות אירופה שניה ברציפות שהנבחרת נראית חסרת כיוון ואובדת עצות, בלי תרגילים, כולם עומדים ומסתכלים על השחקן המכדרר שיזרוק זריקה רעה 4 שניות לסיום ההתקפה, ועם סיפורים מפה ועד סלובניה על כך שהפסדנו לנבחרות טובות.
הם נראים חסרי מוטיבציה, אני לא רואה אף אחד מתרגז בגלל החטאה, או מאמן גוער בשחקנים, גם לא איזו שמחה או עידוד אחרי סל. הכל מתנהל על מי מנוחות. איפה האדרנלין של הספורט? איפה הלחימה? איפה האמונה ביכולת? הם באמת חושבים שלבריטניה (שהיא אמנם גדולה) יש נבחרת כדורסל אפילו שווה ביכולת?

שום דבר לא משתנה, לאף אחד לא איכפת, לא באיגוד, לא לשחקנים ולא לצוות המקצועי. נשבר לי הלב

לפחות יש שעיר לעזאזל, דייויד בלו

סלים וארזה

New member
מנהל
קודם כל ברוכה הבאה
זה לא רק האליפות הזאת, אלא כבר במשחקי ההכנה ראינו שהנבחרת מג'עג'עת. אני זוכר את שיבק ברעננה מוציא אחלה תוצאות מחבורת שחקנים די בינונית (מקום שני בליגה), וקראתי על הצלחות בהולנד ובלגיה. כך שקיוויתי שהוא האיש הנכון. אבל ברגע שהוא אמר שהוא לא מודאג אחרי משחקי ההכנה, הבנתי שיש כאן בעיה. יכול להיות שהוא ניסה להרגיע את הפאניקה ולא לשדר לחץ, אך זה הפך לסוג של שאננות.
השחקנים עצמם לא פטורים. אליהו עם איירבול מהעונשין? כספי עם 3 מ-30000 מהשדה? אבל אחריות המאמן היא לשים על המגרש את השחקנים הטובים ביותר ברגע נתון וההליכה העיוורת עם כספי, הלפרין ואליהו במשחק הראשון מול אנגליה היתה בעוכריו.

roy19862111

New member
דווקא הוא כן אמר "אנחנו נבחרת בעייתית"

או משהו כזה אחרי משחקי ההכנה , פשוט אף אחד לא תיאר לעצמו שזה כל כך חמור.

אבל עם כל הכעס שלי על השחקנים , אני עדיין חושב שהם הרבה יותר טובים ממה שהם מציגים על הפרקט וזה באשמת שיבק

משחקי הכנה הם משחקי הכנה

וגם לא הזדמן לי לצפות בהם לצערי

אני חושבת שהשחקנים איבדו את המוטיבציה והבטחון, ולכן הזריקות לא נכנסות לסל
אני לא גורעת מאחריות השחקנים, אני חושבת שיש שחקנים שמפריזים ביכולתם, ויש שחקנים שמפריזים בערכם שלם. כולל מקבוצתי האהובה מכבי ת"א.
אני מאז ומתמיד לא אהבתי שמחזיקים את הכדור בלי תרגיל עד סוף ההתקפה ואז הולכים ראש בראש על חמישה שחקני הגנה או זורקים תחת לחץ (אני קוראת לזה זכרונות מדייויד אנקראם), וזו נהיתה מחלה מדבקת אצל שחקנים ישראליים.
בשביל שזה יעבוד לך יותר מפעמיים במשחק, אתה צריך להיות ברמה, שאם היית מגיע אליה לא היית משחק בליגה הישראלית

אבל היכן המאמן? מאמן שירכיב שחקנים לפי הכושר, שיוציא שחקן שמתעלם מהוראות או עושה מהלך טיפשי, שיקח פסקי זמן בזמן הנכון, שיגער בשחקנים ויצעק הוראות מהקו, שיתעצבן קצת

Puskas

New member
לא מסכים עם הכותרת

גם כספי צוטט בידיעות אחרונות כאומר את המילים הללו משהו כמו כמה ימים לפני האליפות..
גם אז לא הבנתי את האמירה הזו.. משחקי הכנה כשמם הם, משחקים שמכינים לקראת המאני טיים..
מי שניראה מזעזע לאורך ההכנה כולה (וזה לא רק הפסדים זו גם העובדה שלא ראינו דרך, צורה, כושר טוב..) צפוי להראות רע גם בטורניר עצמו..
דוגמא מהזמן האחרון, הלייקרס שבנו קבוצת כוכבים מזדקנת ומתפרקת וגרמו להד עצום בארה"ב,
בפועל סיימו את משחקי ההכנה עם 8-9 הפסדים ובלי ניצחונות בכלל ואכן גם בעונה הסדירה נראו מזעזע באותה מידה..
ההכנה אומרת הרבה גם אם לא הכל ומי שראה אפילו 2 משחקי הכנה של הנבחרת יכול היה להבין שאנחנו בצרה רצינית..
האמת? למרות ההכנה נשארתי אופטימי והאמנתי שאת בריטניה החובבנית ואת אוקראינה ובלגיה שהגיעו בלי כמה כוכבים, נצליח לנצח..
מסתבר שגם זה לא..

כוונתי היא

שמשחקי ההכנה מיועדים כדי לאפשר לנבחרת לטעות וליפול, לפני כדי שאפשר יהיה ללמוד ממשחקי ההכנה לקראת האליפות
הם נועדו כדי שאפשר יהיה לגלות חולשות וטעויות, לחזק את הנקודות האלה, וכמובן לבדוק הרכבים שונים

העניין הוא שהמשחקים נראים בדיוק כמו משחקי ההכנה, כלומר הם לא שירתו את המטרה

למעלה