ישראל - אוקראינה

tristan79

New member
ישראל - אוקראינה

15:30, שידור ישיר בספורט 5

משחק מס' 2 בטורניר ואחרי ההפסד אתמול לבריטניה עבור ישראל משחק מס' 2 כבר זוכה, בצדק, לכותרות של "משחק של להיות או לחדול"
ואוקראינה נחשבת למשוכה יותר איכותית מהבריטים - גליידר ומיודעינו ג'טר בקו האחורי ומתחת לסל מחכה לישראל זייטסב שהוביל אתמול את רשימת הקלעים של אוקראינה בניצחון על בלגיה.

נקווה שסטירת הלחי שקיבלה אתמול ישראל תעיר את החבר'ה של שיבק (ואת שיבק עצמו) להופעה קצת יותר מכובדת במשחק השני בטורניר.

afc2

New member
נבחרת ישראל בכדורז"ל

בכדורסל היא לא נבחרת. יכול להיות שאצפה במשחק, מכיווון שבשעת צהריים ביום כזה שהוא כמו שבת אין שום דבר אחר לעשות.

מלבד אפיק ניסים לא ראיתי אף שחקן אתמול ששיחק בשביל הסמל, שזה בעצם הדבר היחיד שנשאר כשזורקים את שטרות המזומנים של דון שימון מחוץ לפרקט.

אז בבקשה בחורינו, אל תעלו למשחק עם סמל שרשום עליו את שם המדינה שלי ואל תשימו את דגלי. את החורבן והחרפה שלכם תשאו ערומים לכל חייכם. חבורת אוכלי חינם עלובים וחסרי בסיס.

עד שלא יצמיחו פה שחקני כדורסל עם יסודות טובים - הענף ימשיך להצמיח גויבות וימשיך לתת ליריב עם קצת יותר ממוח של ציפור ללכת בקלילות לצעד וחצי...

סלים וארזה

New member
מנהל
נו, באמת שמעון מזרחי כבר מזמן לא קובע כלום במכבי ת״א. כספי כבר לא שייך למכבי ת״א, אותו דבר עוד שחקנים כמו הלפרין, גרין וכדיר.

קל להגיד לשחקנים שהם צריכים לשחק לא בשביל הכסף. האם אתה מוכן לעבוד שבועיים בחינם בלי לקבל משכורת? אני לא. היום הכל עובר דרך כסף. שחקנים וסמלים עוברים בין קבוצות יריבות והנאמנות לסמל של מועדון קיימת רק אצל האוהדים.

לגבי נבחרת אכן המצב שונה: שחקנים צריכם לתת את המקסימום. אני חושב שפשוט החומר שיש לנבחרת פשוט לא ברמה מספקת. נצחון או הפסד היום לא ישנו את התחושה שלי שיש נבחרת בינונית מינוס ביחס לשנים עברו.

afc2

New member
הכוונה הייתה כמובן

שבכדורסל הנבחרות העניין של "לייצג בכבוד", "הסמל", "ההמנון" - כל אלו מקבלים מקום מרכזי ועדיף על המשכורת.

ברור ששחקני הנבחרת מקבלים משכורת עבור השתתפותם וכל יום שהם בנבחרת משלם האיגוד לכל שחקן בממוצע כאלף שקלים, וזה עוד ללא כל המסביב.

לא נכנסתי בכלל לעניין הקבוצות ואני בכלל לא מבין מאיפה אתה שולף תגובה כזאת להודעתי. מלבד פיאסקו של שורה וחצי-שתיים התגובה שלך לא הייתה קשורה כלל לנושא שהעליתי.

אגב, אני אחרי החצי הראשון מול אוקראינה, ולמעט ליאור אליהו שאני עדיין חושב שהוא פטתי ולא ראוי אפילו לליגה למקומות עבודה, אף שחקן בנבחרת לא מראה מחויבות. קצת "הצגה" של לחץ בדקה-שתיים וזהו.

חבורה של מעודדות צמודות כוסיות. תתחילו להזיז את הישבן, במיוחד המאמן, זרוק עליהם מים על הראש ושבור לוחות. גם אם תקבל על זה טכנית - שלמישהו יזיז קצת. מלבד אליהו ואפיק (ששוב מקבל גב קר מהמאמן) רמת האכפתיות שואפת לאפס.

סלים וארזה

New member
מנהל
תראה, יש לי ביקורת על שמעון מזרחי אבל מה, לעזאזל, דחפת אותו בהודעה על הנבחרת? ומה הקשר למזומנים שלו?

afc2

New member
הערת צד - מכיר?

לא כל דבר הישראלים צריכים להבין שהוא נאמר כמשמעו. יש לפעמים דבר כזה שנקרא לחשוב מחוץ לקופסא.

הרמת אינטילגנציה הזאת מזכירה לי את ההיר בול של ליאור אליהו בהארכה מקו העונשין.

ועוד פעם אומר - זה לא נאמר אישית נגד שמעון מזרחי, חתן פרס ישראל וגיבור ישראל וגבר ישראל ותותח ישראל ובעיקר מלך מלכי המלכים, אבל פה מדובר על נטו אהבה למולדת.

ifa1111

New member
בהצלחה לנבחרת

בספורט הכל יכול לקרות. נקווה שהשחקנים יעשו שינוי של 180 מעלות.
הפוסט האחרון של גלדסטון בערוץ הספורט פשוט עורר בי בחילה. מילה שלי הוא לא ישאר בתפקידו עוד הרבה זמן... שורף את עצמו ומנסה לעשות רעש כדי להתקדם.

סלים וארזה

New member
מנהל
האם כספי הוא הבניון של הכדורסל? לא מקבל דקות, אבל כולם בטוחים שהוא יהיה טוב בנבחרת

afc2

New member
כספי בנבחרת הכדורסל

נחשב לאלוהים שצריך לתת לו תמיד את הכדור מאחורה ויעשה קסמים. הבעיה היא שמי שמכיר את עומרי, יודע שהוא פינישר בחסד - לא אחד שיוצר מהלכים.

אפיק, יותם, אוחיון - יודעים גם ליצור.

את עומרי תריץ לפסברייק (היה עד עכשיו אחד בלבד!!! בכל 65 דקות הללו באליפות הזאת לנבחרת), תן לו לסיים משלוש.

ככה גם הוא בNBA לא שחקן שיוצר, שחקן שמסיים.

כספי ב2 משחקים

4 מ21 מהשדה.

תנחשו אגב מי השחקן עם + - הכי טוב בנבחרת, רמז - זה לא כספי ולא הלפרין(1 מ5 מהשדה, מיליון סלים על הפנים שלו ושל ניסים שמול אנגליה ההגנה המצחיקה שלו(ניסים) מספיקה והוא "מככב").

afc2

New member
את מעיזה לפקפק באפיק?

אפיק ניסים עם 30 נק' באליפות עד כה ובשני ערבים סיים כקלע המוביל.

אין אף שחקן ישראלי אחר שעבר את ה-20....

כן

מדובר בשחקן נחמד ומטה.
הוא לא קלע 20 נגד בריטניה אלא 17, מול הגנה מצחיקה לגמרי ובלי משימות הגנה.
היום מצד שני ראו איך ההגנה שלו נראת מול נבחרת סבירה, כל התקפה כמעט באחד על אחד הוא קיבל סל על הראש.
שלא לדבר על איבודי כדורים שעצרו מומנטום, בזכות שלשה בגארבג'-טיים הוא עבר את הדו-ספרתי, ביג דיל.

ברור שהוא שחקן סבבה והכל ובטח שעדיף על הלפרין הבלוף והאוברייטד והיה גם עדיף על בורשטיין הבלוף והאוברייטד בימי העתודה אבל הוא לא בדיוק היה אדיר, בטח שלא היום.

צ י נ י

New member
ניסים אגב עם 14.5 נק' למשחק

קצב של 29 נק' למשחק.
לא מבין כ"כ מה הקשר בחישוב המוזר שלך...

נגד מי לעזאזל?

נגד נבחרות פח אשפה?
אנגליה בלי דנג, בונסו ואחרים?
אוקראינה כשחוץ מג'טר בקו האחורי שלה משחקים ילדים בני 21?

אפיק ניסים היה זוועתי היום, לאבד 3 כדורים בכ"כ מעט זמן ולקבל על הראש את כמות הסלים שהוא ספציפית קיבל? נו באמת מישהו באמת חושב שהוא נתן היום משחק טוב?

אין לי תלונות לניסים אבל בחייאת, מדובר בשחקן סביר שמככב מול נבחרות מביכות והיום נתן משחק נוראי, כל איבוד כדור שלו היה יותר טיפשי מהשני ועצר מומנטומים, גם כל סל שקלעו לו הראש אחרי שהאוקראינים הנגרים הגיעו לסוף שעון.

שחקן נחמד, ובהחלט שווה 15-20 דקות בנבחרת(אם הלפרין שווה 30...) אבל הוא לא שומר ולא מנהל משחק, מה לעשות.
עדיין עדיף על הלפרין ונעימי(או רוט הנגר), זה כן

צ י נ י

New member
נבחרות פח אשפה? זה הכדורסל האירופי

אולי תספרי לי אילו נבחרות חוץ מספרד לא מביכות בעינייך?

בבקשה כפרה

סלובניה, ליטא, אנגליה כשהיא בסגל סביר ולא עם המחליפים של המחליפים, מונטנגרו, מקדוניה נבחרת נחמדה.
סרביה, קרואטיה וטורקיה למרות ש-שלושתן אוברייטד מאוד, איטליה כשטורחת לשחק.
צרפת כמובן, יוון, רוסיה.
ומידי פעם מבליחה לה איזו מקדוניה/לטביה/גאורגיה/גרמניה.

אכן הרמה הכללית באירופה פח אשפה ויש רק משהו כמו 12 נבחרות ראויות ביבשת, כי הענף הזה לא באמת מעניין מישהו באירופה אפילו בשליש מהעניין שיש בכדורגל(חוץ מאשר בליטא ומדינות יוגוסלביה לשעבר) ולכן ישראל מצליחה להעפיל לאליפות אירופה כשיש 16 מקומות, בטח כשיש 24.
במה זה סותר את העובדה שאנגליה בסגל הנוכחי זה פח אשפה? במה זה סותר את העובדה שאוקראינה זאת נבחרת מביכה? מדובר בנבחרות שלא נראה לי שעלו לאליפות הנוכחית לפני שהגדילו את השיטה ל24 נבחרות.

צ י נ י

New member
בואי נוותר על הכפרה...

רוב הרשימה שכתבת מתבססת על שמות ולא על המציאות כי מאיטליה, רוסיה, סרביה, טורקיה, יוון נשארו רק השמות ולא היכולת.
אני מתפלא שבאותה רשימה לא כתבת גם את גיאורגיה ופינלנד

למעלה