ישראל - אוקראינה

כפרה...

כתבתי בפירוש - כשאיטליה טורחת לשחק זו נבחרת ברמה, זו נבחרת שתיתן לישראל 25 הפרש בראש אם תשחק ובטח בסגל מלא, הלו זו אותה נבחרת שהשאירה את ישראל על 0 סלי שדה(ונראה לי גם 0 נק') ב9:30 דקות.
רוסיה? ברור לך שאתה מדבר על נבחרת שרק באול' האחרונה לקחה מדליה כן?
סרביה וטורקיה? אמרתי שהן אוברייטד מעט, ועדיין ישראל היתה מקבלת מהן 30 הפרש.
יוון? כרגע הם במקום הראשון של הבית שלהם, משחקים שם אלופי יורוליג ושחקני NBA לשעבר.
הלו, ספנוליס משחק שם לא יותם הלפרין, בוריסוס ולא יניב גרין.

Puskas

New member
כמו שצרפת נתנה לגרמניה

25 הפרש בקלות? בחייך...
הבדלי הרמות באירופה הם קטנים מאוד וכל נבחרת יכולה לנצח כל נבחרת אחרת ביום נתון..
זה כמובן לא כולל את ספרד שכבר מזמן קרובה יותר לרמה של ארה"ב מאשר לזו של שאר אירופה..

איטליה? פליזז... נבחרת רכה מאוד עם משחק הגנה בינוני במקרה הטוב שמסתמכת על כוכבים חביבים ותו לא..
יוון וכל אלו שברמה הזו הן לא נבחרות גדולות כבר אלא אפורות מאוד שמנצחות משחקים צפוף מאוד.

Puskas

New member
יותר משאפס משחקים מייצגים

כי האמירה שלך של "איטליה, יוון, רוסיה בלה בלה עדיפות על ישראל" זו אמירה שמסתמכת על אפס משחקים שהוכיחו את זה..
איטליה כבר שנים היא כלום ושום דבר, יוון, רוסיה וליטא בירידה מטורפת מאז דור הזהב שלהן..
שלא לדבר על מה נהיה מכל הנבחרות הבלקניות בעידן פוסט יוגוסלביה הגדולה (אגב, גם אחרי הפירוק לקרואטיה הייתה נבחרת מעולה וגם לסרביה אבל כיום כלום לא נשאר)..
מתי היה טורניר שבו יוון או רוסיה שיחקו ברמה כל כך גבוהה? מתי הן היו קרובות למשהו בכלל?

אנשים כאן לוקים בהבנת הנקרא או סתם לא קוראים?

ציינתי - כשאיטליה טורחת לשחק, זו נבחרת מצויינת.
בנתיים התוצאות באליפות אירופה מראות את זה, גם אותו רבע משפיל של ישראל באליפות הקודמת מולם הראה את זה.
רוסיה אחרי דור הזהב שלה? כאילו מה? רק לא מזמן הם לקחו פאקינג מדליה באול'.
מקום שלישי באליפות אירופה הקודמת, נו באמת....
אז קירילנקו חסר, הם עדיין נבחרת ב4 דרגות יותר טובה מישראל, ישראל אכלה מהם לפני לא יותר מידי זמן 30-40 כשהם שחקו בהליכה.
יוון? להגיע באופן קבוע לרבע גמר וחצי גמר? עוד נבחרת אגב שתיתן לישראל 30 הפרש אם תשחק במלוא הרצינות.
אמרתי אכן נבחרות קרואטיה וסרביה הן אוברייטד אבל גם הן מפרקות את ישראל כשמשחקות עם טיפה מחוייבות ולא מזלזות(כמו שקרה באחד מטורנירי המוקדמות מול סרביה אחרי שהפסידו כאן ושחקו בצורה יהירה).
ליטא בונה את עצמה מחדש אחרי עידן שארס וקאוקינס ועדיין זו נבחרת שתופרת את ישראל בהליכה, באליפות הקודמת הם סיימו במקום החמישי בלי שארס וקאוקינס אגב, אבל עובדות לא חשובות.

Puskas

New member
מה זה טורחת??

הם אף פעם לא מרשימים אז אולי זה הזמן להודות שזה מה שיש?
ואני לא מדבר על נבחרות שטובות מישראל אלא על נבחרות מרשימות..
רוסיה לא מרשימה והיא הרבה אחרי דור הזהב שלה (גם מקדוניה נתנה טורניר מעולה לאחרונה אז מה?).
את מדברת בתיאוריה כל הזמן ולא מביאה שום גיבוי אמתי..
להגיד "כשהם יחליטו לשחק הם יתנו לישראל 30-40" זה בלבול מוח כי במציאות זה לא קורה..
יש להן נבחרות טובות אבל למה לדבר באוויר? בפועל הם לא יתנו לישראל 40 הפרש בחיים באופן עקבי.

מה שיפה שכל הנבחרות מבחינתך יפרקו את ישראל אם ישחקו אם מחויבות ורצינות,
משמע את מסיקה שכל העולם לא משקיע ורק ישראל משקיעה ונראית רע..
אולי נודה שהנבחרות האירופאיות מאוד משקיעות אבל הן פשוט אפורות להחריד?

עובדות מאוד חשובות אבל כשעוזבים אותם ועוברים לדבר בכאילו אז זה מאבד מעצמו...
חצי הודעה שלך זה אם ואם ואם, אם הם היו משחקים רציני, אם הם היו משקיעים, אם הם היו עם מחויבות..
את אפילו לא מנסה לקחת בחשבון שאולי זה מה שיש והן לא נוצצות כמו שאת רואה בדמיון..
צאי מהסרט.. ישראל אפורה ובינונית אבל כל היבשת הזו לא הרבה יותר טובה למרות השמות..

שתה מים קרים ותרגע חמוד

מדליות והישגים זה ממד, כפרה.
וזה יש לרוסיה, לפני שנתיים באליפות אירופה ובאול'לפני פאקינג שנה....
ישראל שחקה נגד איטליה באליפות הקודמת וקבלה ממנה רבע של 0 סלי שדה.
הכדורסל האירופאי הוא שכונה ופח והיריבות משחקות בהתאם וגם שולחות חצאי סגלים, זה לא סותר את העובדה שיש כמה נבחרות שכן ראויות וכשהן כן טורחות להגיע ולשחק הן תופרות את ישראל.
ברור לי שהבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך(או כדורסל - קרטיס קלי זר ראוי כן? ....) אבל לא אמרתי שכל הנבחרות יביסו את ישראל אלא אותן 10-12, כל השאר זה בינוני ומביך כמו ישראל וחלק אפילו פח אשפה - כי כדורסל זה ענף מת באירופה.

Puskas

New member
לא כפרה ולא מים קרים

שמרי על תרבות דיון או תחתכי החוצה.

ולנושא, ספרד קלעו 9 נ"ק נגד קרואטיה ברבע השני וקרואטיה מצידה קלעה 3 עלובות ברבע האחרון של אותו משחק.
סלובניה קלעו 9 נגד ספרד ברבע הראשון ביניהן ואם זה לא מספיק אז טורקיה קלעו 8 מפוארות נגד פינלנד האדירה ברבע ה-1.
אז הלאה נדפדף קדימה.

הבנת נקרא דווקא קיבלתי ציון מאוד גבוה ואני כנראה עדיף בזה עלייך (אבל אין ספק שבהתנצחויות את לוקחת וגם בבהמיות).
קרטיס קלי יופי של זר והמספרים מגבים את זה כמו גם העונה של הפועל בה הוא היה הדבר המתפקד היחידי בקו הקדמי עד ואחרי רנדל.
לגבי היביסו, אף נבחרת לא תביס את ישראל בקלות מלבד ספרד וצרפת, חד וחלק וכל טענה אחרת תצטרך להגיע עם גיבוי או לא להגיע בכלל.

Puskas

New member
ואגב... (אם כבר מישהו שלא מבין כדורסל)

כמדמוני שבאותו משחק בו איטליה הגדולה לימדה את ישראל הקטנה כדורסל, הישראלים ניצחו לא?
יתרה על כך, תקני אותי אם טועה אבל מלבד הרבע ההוא, ישראל ניצחה בשאר שלוש הרבעים+בהארכה..
ואחרי בדיקה באתר של הטורניר (בכל זאת, אי אפשר לזכור תוצאות של רבע בעל פה), אני מגלה שישראל דרסה את איטליה 30-11 ברבע השלישי..
באותו משחק, אם כבר בכוכבים עסקינן, בלינלי הגדול קלע 6 נ"ק מפוארות ב-40 אחוז מהשדה וגם הקלעי המהולל גאלו הסתפק ב-45 אחוזים והרביץ 3 איבודי כדור..
ועוד נקודה קטנה.. ישראל הייתה בלי שחקן הNBA היחידי שלה באותו טורניר.. האיטלקים הביאו את הטריו שלהם ועדיין הפסידו והציגו הגנה מביכה..

אז לא שאני טוען שלישראל יש משהו ברמה של בלינלי וגאלו אבל רבאק, הניסיון להציג אותם כמשהו פסיכי ואת ישראל כבדיחה, זה לא במקום..
הם שחקנים משלימים בNBA ולא כוכבי על כמו פארקר, מארק, פאו, נוביצקי (לשעבר)..
וזו בדיוק הנקודה שלי, גם עם הכוכבים וגם כשהם מאוד רוצים, הנבחרות האירופאיות שאינן ספרד וצרפת (וגם זה לא תמיד), לא באמת מסוגלות לדרוס על בסיס קבוע וכל משחק הוא קשה והפסד פוטנציאלי מבחינתן וזה לא השתנה גם בטורניר הזה.

רוסיה לא שלי

וטורניר אחד לא מעיד על כלום.
הם החליפו מאמן והם משחקים בלי הכוכב הכי גדול שלהם.
זה המדד של שניכם גאוני כדורסל? טורניר אחד בשנת מעבר ועוד בשנה לא אול'?
לא העובדה שהם לקחו רק לפני שנה פאקינג מדליה אול' ולפני שנתיים שברו שיא אירופי כשלקחו 3 מדליות באליפות אירופה ברצף?

פעם ישראל הגיעה בפוקס למקום ה7 נדמה לי שגם בשנה לא אול', זה מדד למשהו?
ישראל באמת ברמה של מקום 7?

nyr1994

New member
עם כל הצער שבדבר

הסל הישראלי במצב אנוש ולא רואים מזור באופק

אבל אמש התברר שגם נבחרת הרגל שלנו ממש לא משהו
את פאקינג אזרביג'ן הם לא מצליחים לנצח

Roy M

New member
אותה הגנה מצחיקה, איפשרה לגיבורים

בכחול-לבן לקלוע 65 נק' במשחק שלם.

roy19862111

New member
אין שום שיטה , שום תרגיל , פשוט כלום ושום דבר

נכון גם השחקנים על הפנים , אבל כשרואים שהם כל כך לא מחוברים והכל אצלם מיקרי מבינים שזה גם המאמן.

מישהו יכול להגיד לי מה בכלל שיבק עשה בתור מאמן? חוץ מכמה גביעים בליגות נחותות ?

חלוץ צריך להתחנן בפני גרשון או בלאט , שאחד מהם ייקח את הנבחרת , גם צביקה שרף עדיף

Roy M

New member
עשרה פרשנים, שלושה שדרים, מאה חרטטנים

ואיש לא יגיד מילה על ניר אלון שהרס את הכדורסל

כן, ניר אלון

לא המאפיה של מכבי באיגוד שהפכה את הכדורסל הישראלי לפח אשפה וקבוצות עם 900 זרים כי "מכבי משחקים באירופה", זה לא העובדה שאין כאן כדורסל כי זה לא מעניין אף אחד כשמדברים עם שחקן תחת חוזה בשתי הזדמנויות שונות לפני סדרת גמר, זה הכל ניר אלון.
רק ניר אלון, כי לפני ניר אלון ישראל פרחה ברמה תחת של אירופה(שהיתה עוד יותר תחת מאשר היום אפילו), זה לא שהגיעו בפוקס עם טורנרי "הזדמנות אחרונה" אין ספור פעמים וגם כשהגיעו זה היה כדי לסיים במקום האחרון בבית או סתם לא לעבור שלב.
ניר אלון גם אשם במצב של נבחרות העתודה והנוער....

Roy M

New member
בוודאי שניר אלון. אלמלא הנ"ל התערב בכדורסל

כמו בימי הפנקס האדום של ההסתדרות, הכדורסל היה לפחות שומר על הרמה.
לפני כל התקנות והחוקים המטומטמים שאלון הביא עלינו, הנבחרות הצעירות שגשגו, הנבחרת, גם אם היו נפילות, היתה עיקבית בהשתתפויות שלה באליפויות אירופה וגם קצרה תוצאות סבירות ויותר.
הקבוצות באירופה פרחו, הישראלים הטובים היו טובים, חכמים, אנשי עבודה והשקעה ומי שהיה ראוי, קיבל את כל הבמה.

מאז שכולם פרזיטים ומקבלים הטבות מבלי להשקיע, נעלם הענף. לא עובדים, לא מתאמצים ודורשים סכומים מטורפים, כי החוקים מחייבים שאפסים ישחקו ע"ח שחקנים טובים.

בכל העולם כבר למדו שדרכון לא רלוונטי לספורט, רק כאן מנסים תרגילים מימי הביניים והפאודלים, כדי לתת פרס לכלומניקים. אבל זה אופייני לישראל. רק המטומטמים מקבלים קידום

afc2

New member
שאלה לי אליך

לדעתך בכנות כמה ישראלים צריך לחייב שישחקו בחמישיה?

אולי בכלל צריך פה לעשות חוק רוסי וחוק לו-טוונטי, שאומר שלפחות שחקן חמישיה אחד יהיה שחקן נבחרת עתודה ומטה בגיל... מה דעתך, יותר מידי בעייה?

Roy M

New member
אפס ישראלים. בספורט המודרני, בכל ענף ובכל

העולם, המאמן מרכיב את הכי טובים או שבכושר בזמן נתון. כל השאר עובדים קשה באימון, מרכינים ראש בכבוד, מתאמצים ומוכיחים מקצועית שהם ראויים.
אצלנו ממציאים גלגלים וכללים.
כל נאד בעל ת.ז ישראלית יכול לדרוש סכומים הזויים, כי הוא יודע שחייבים אותו, גם אם חתולים במזבלה טובים ממנו.
למה לעבוד קשה, להשתפר, לשפר אלמנטים ולטרוח, אם עסקנים דרג תחת קובעים מי ישחק ומי לא?

נבחרות העתודה שלנו בדרג ב' בגלל מה? לא בגלל הזרים כאן, בניגוד לזיוני המוח המגעילים והגזענים של מליניאק.
בגלל שאין מי שיטפח, ילמד, יארגן ויעבוד מאפס על היסודות עם הצעירים והעל פוליטיקה ועסקנות.

אם שאול איזנברג עדיין נובח במסדרונות האיגוד במקום לשבת בכלא וניר אלון שותה תה ע"ח משלמי המיסים ומגרבץ חוקים לטובת הכלום והעליבות, למה שהדור הצעיר ילמד כדורסל?

למעלה