ישראלים בחו"ל?

fantom

New member
לא שוים את הדיו שעל הנייר../images/Emo47.gif

הם גם לא שוים את הביט שעליו הם יושבים ובכלל מי שם עליהם????? סתפ כמה יהודים שרוצים תשומת לב . לא משתין לכיוון שלהם

אל תשתין.

בתור ישראלי שגר בניו יורק (ניו יורק, נכון?), הייתי מציע לך קצת להסתובב באיזורים הקיצונים (לדעתך), כמו וויליאמסבורג, מונסי, ומונורו. יש שם המון יהודים (לא כמה) שלא משתינים לכיוון שלך... למידע נוסף על האידאולוגיה, אני מציע לך לעשות חיפוש ביאהו על "netury" (נטורי קרתא).

Yaniv-DC

New member
האידאולוגיה של נטורי קרתא

לא מעניינת אף אחד, חוץ מאת חנאן עשראווי. קבוצה לא יהודית בעליל, בזוייה מאין כמוה, שאם אלוהים היה מת - הוא היה מתהפך בקברו. וככה סתם - הוא עומד בפינה מבוייש וסמוק, ושואל את עצמו "איך לעזעזל יצאו מפרי היצירה שלי כאלה יצורים". שישארו בגטאות שהם הקימו לעצמם בניו יורק, ושלא יציקו לעולם שהיה מקיא אותם מתוכו גם ככה.

????????????????

יניב די סי.... מדינת ישראל זה סיפור שהתחיל בדיוק לפני מאה שנים מ....הרצל! היהדות זה סיפור עתיק ביותר.... אני מכיר את כל הישראלים האלה שמתעצבנים כשהם רואים את החרדים האנטי ציונים ששורפים דגלים, אבל קצת כבוד רבותי.... אנחנו היינו לפניכם... החילוניות וה"ישראליות" הם דבר שנוצר בערך לפני חמישים שנה (אני כמובן מתכוון לחילוניות הישראלית), וצריך לדעת: לא כל היהודים הם ישראלים, ולא כל היהודים חייבים להכיר במדינת ישראל!!!! אז מי אתה יניב די סי שתחליט שנטורי קרתא היא קבוצה בזויה ולא יהודית??? אתה בכלל נראה כמו יהודי???? יש לך כיפה ופאות?????????? יש לך איזה סממן יהודי???? (חוץ ממה שעשו לך כשהיית בן שמונה ימים). פעם נסעתי בירושלים עם נהג מונית ערבי, שאלתי אותו, תגיד לי, מי נראה יהודי יותר, חרדי או חילוני? בטח שחרדי אמר לי הנהג הערבי.... יהודי חרדי מזהים בכל מקום! וזה דבר שצריך לדעת: הגויים מעריצים בהרבה יותר את היהודים האוטנטים, הגלותיים,והם מכבדים אותם הרבה יותר. לישראלי החילוני יש קושי פסיכולוגי לקבל זאת, אבל זו האמת. תבררו ביאהו.

inbale

New member
סליחה?????

אבל למי איכפת את מי הגויים "מעריצים " יותר????? העובדה היא שהקמנו מדינה שייעודה להיות מדינה של יהודים והחרדים האילו שמאמינים באלוהים לא מאמינים ביהדות הזאת או בציונות. היהדות צריכה להיות מאוחדת נוכח ההיסטוריה האיומה שלנו כעם ובמקום זה מגיעים פלגים כאילו ואחרים ויוצאים כנגד היהודים עצמם. בושה וחרפה!

fantom

New member
אל תסלף את דבריי../images/Emo47.gif

לא אמרתי שכל היהודים החרדים הם מאוסים אלה רק "כמה" אנשים שרוצים תשומת לב , ואני לא יודע מאין הם מקבלים את המידע הזה שהם כבר בעלי דיעה ויוצאים נגד מדינת ישראל ואני כן מסתובב במקומות שהזכרת ואפילו הוזמנתי כמה פעמים לבית הכנסת בשבתות ולארוחת ערב שבת וכיבדתי אותם והגעתי וכל נושא השיחות איתם הוא על ארץ ישראל ורק לטובה אז לקומץ לא צריך להתייחס!!!

PITBULL

New member
מדוע להגיע עד ניו יורק מספיק

להסתובב בירושלים אני לא יודע כמה מכם זוכרים את זריקת האבנים על שוטרים או חסימת הכבישים אבל בשביל תמונות מהסוג הזה לא צריך להרחיק עד חו"ל אבל בכל מקרה טוב שהם בחול ואני מקווה שישארו גם שם כי כאשר הם יעברו ברחוב מחוץ לאזור שלהם וכמה בחורים שאולי גם יהיו שיכורים קצת יתעללו בהם הם יבינו למה נחוצה מדינת ישראל

אתה לא יודע? אני כן יודע.

את ה"מידע הזה" שלפיו החרדים האנטי ציונים יוצאים כנגד מדינת ישראל, הם מקבלים או ליתר דיוק הם קיבלו מכל הרבנים שיצאו נגד הציונות מאז שהיא התחילה באירופה ועד היום (מה, לא למדת היסטוריה?), ובפרט מהאדמו"ר הקודם של סאטמר, ר´ יואל טייטלבויים זצ"ל. משם הם מקבלים את המידע. אני לא יודע איפה התארחת ואצל מי, אבל בכל אופן לא מדובר בקומץ.... (וגם אם כמו שאתה אומר היה מדובר בקומץ, למה אתה פוסל את האידיאולוגיה שלו? בגלל שהוא קומץ?!! אולי הקומץ הזה צודק?!)

judyr

New member
שאלה לי אליך.....

מה אתה רוצה

fantom

New member
אני לא פוסל דעות!!!../images/Emo47.gif

להיפך הוא הנכון אני מצודד בעוד דעות וידוע לי כי ישנם המון בקרב היהודים החרדים שסולדים ומתנגדים להקמת מדינת ישראל , זה אומנם מפריע לי שיהודי מתנגד למדינה אבל זאת דיעה לגיטימית , אבל לצודד באוייבי המדינה??? ויותר גרוע לחבור לפלישתים כן הפלסטינאים הם פלישתים שאלוקים בתורה נתן הוראה מפורשת להשמידת כולל נשים וילדים , אני כמובן לא בעד להשמיד את הפלשתינאים/פלישתים אבל לחבור איתם???? נגד היהודים??? זה נגד התורה , אז דעות בנפרד וחבירה עם האוייב ויציאה נגד העם בנפרד ולזאת היא כוונתי

אתה לא פוסל דעות אתה פוסל זכויות!!

לפני כמה עשרות שנים פרץ סכסוך דמים במזה"ת בגלל דבר שקראו לו "הצהרת בלפור". הצהרת בלפור (1918) הוצהרה ע"י הבריטים שהצהירו שהם מתחייבים לתת בית לאומי לעם היהודי בארץ ישראל. ההצהרה הושגה ע"י התנועה הציונית שלחצה במשך תקופה ארוכה מאוד על הבריטים... היהדות החרדית התנגדה כמובן בתוקף לציונות ולהצהרה המאולצת (כן, מאולצת), אבל סכסוך הדמים הלך וגבר, "כיבוש הקהילות" של וויצמן הצליח, והמדינה הוקמה, ויחד איתה קמו במשך הזמן עשרות אירגוני טרור למיניהם... .............................. עכשיו נשאלת השאלה: למה כל יהודי בעולם צריך לסבול מאנטי ישראליות? החרדים שבתמונה לא מזדהים עם הטרור של אש"ף והערבים ולא נותנים לו ליגיטימציה, אלא בסך הכל הם רוצים להראות שהסכסוך הישראלי ערבי הוא אינו סכסוך יהודי, ולא כל היהודים בעולם שותפים לסכסוך זה (זה מה שאמרו גם בוועידת דרבן שם הערבים הניפו שלטים של "יהודים כן, ציונים לא"). אז בקיצור פאנטום, את לא שולל כמובן דעות, אבל אתה שולל זכויות. אתה שולל את הזכות של האנטי ציונים לחיות בשלום עם הערבים.

fantom

New member
שים לב../images/Emo47.gif

בכל מה שקראתי לא הבנתי אך בדיוק שללתי זכויות גם לי מותר להביע את דעותיי אתה טוען כי הם לא חוברים לפלישתים ואך בדיוק קוראים לשר לעיניניי יהודים ברשות הפלשתינית???זה אותה הקהילה אם תשים לב טוב להודעתי האחרת תשים לב טוב כי אמרתי שהיהודים לפני הציונות חיו טוב עם הערבים אבל מה לעשות אנחנו רוצים מדינה עם החרדים או בלעדיהם!!! היהודים באירופה ובמדינות המזרח סבלו מספיק מהגויים. חוץ מזה שהצהרת בלפור באה בשנת 1917

לא טענתי!

לא טענתי שאסור לך להביע את דעותיך.. בכל אופן, ככל הנראה שאתה בתור חילוני לא מכיר מקרוב את נטורי קרתא... ניסית להוכיח ממשה הירש "השר לעיניני יהודים" של עראפת, שהאנטי ציונים חוברים לפלשתינים. זה לא נכון, כי משה הירש אינו מייצג את נטורי קרתא, כי אע"פ שנטו"ק דוגלת בשלום וכו´ עם הערבים, בכל אופן אף אחד לא רץ אחרי עראפת, ואף אחד לא הולך להיות שר ברשות שלו... לא נותנים ליגיטמציה לטרור מה שכן, אומרים לערבים שאנחנו לא מכירים במדינת ישראל, ואנחנו לא מסוכסכים איתם (תקרא את מה שכתוב בשלטים), כל רצונם של האנטי ציונים זה לומר לערבים שאין לנו כל תביעות כלשהם על ארץ ישראל, אין לנו שום סכסוך מדיני עם הערבים, מדינה קודם ביאת המשיח זה דבר האסור ליהודים על פי אמונתנו, וזה הכל! האם בדברים האלה יש ליגיטימציה לטרור או חבירה אל הפלשתינאים? אני לא מבין. לפי דעתי זו בסך הכל הכרזת שלום. ואת השלום הזה (השלום בין היהודים לערבים) אתה מבקש לשלול, כי הוא נעשה מאחורי גבה של הציונות. נ.ב אני שמתי לב למה שכתבת על היחסים הטובים ששרו בארץ ישראל בין יהודים וערבים לפני תקופת הציונות, ואני שמתי לב גם למה שכתבת על הפלישתים.... תגיד לי, מאיפה לקחת את זה?:))) ככל הידוע לי הערבים הפלשתינאים של היום הם לא בדיוק הפלישתים שהיו כאן לפני שלושת אלפים שנה...

fantom

New member
בחור חילוני../images/Emo47.gif

נכון , היום אני חילוני אבל בוגר ישיבות מאז כיתה ז ואני די מכיר את החרדים ואפילו את נטורי קרתא , ואת מי בדיוק מייצג משה הירש????בל ניתמם. ולא אני לא מנסה לשלול את השלום בין יהודים לערבים אני מנסה לשלול את הדרך שבה זה נעשה , על ידי מיאוס העם היהודי היושב בציון, מה יהייה בזמן הגאולה כאשר נניח יהיו כאן רק הערבים ?לאן בדיוק היהודים ישובו לארץ המובטחת ?האם נסמוך את ידנו רק על בורא עולם ? או שנתחיל בדרך הגאולה ונכין את הארץ להתיישבות יהודית ? "ובא לציון גואל" ואם תסתכל טוב במקורות ותראה את כיתבי החכמים בידנו תראה כי הפלישתים הם הם הפלשתינים [ מילים ואותיות זהות??]

אוייש באמת.....

רואים שאתה לא בעניינים.... תסכים איתי שבתור חרדי אני מכיר את נטורי קרתא הרבה יותר טוב ממך, ואני יודע בדיוק מהו מעמדו של משה הירש בנטורי קרתא... אז אל תלמד אותי את מי משה הירש מייצג... בחלק השני של התשובה שלך אתה כבר נכנס לוויכוח אידאולוגי שכלל וכלל לא דיברתי איתך עליו, ולמיאוס מדינת ישראל אתה קורא "מיאוס העם היושב בציון"... אף אחד לא מאס ביושבי ציון היקרים, האישים הקיצונים ביותר בנטורי קרתא כמו הרב דומב מלונדון למשל, סוברים שיושבי ציון היקרים (החילונים של מדינת ישראל) הם למעשה בגדר של "תינוקות שנישבו", אז אל תגיד סתם דברים בלי בסיס... בהצהרות הנאמנות של האנטי ציונים לערבים אין שום מיאוס בעם היושב בציון, אבל יש בהחלט מיאוס במדינה היושבת בציון, מדינה אותה אנו רואים כדבר המנוגד לתורה ולדרך היהודית. למה? זה כבר וויכוח אידאולוגי, אם אתה רוצה אני יכול להרחיב, אבל לי חשוב להבהיר נקודה אחת, שמשום מה קשה לך לקבל אותה: האנטי ציונים אינם רואים את הסכסוך הישראלי ערבי כסכסוך יהודי, אלא כסכסוך שנוצר ע"י אנשי התנועה הציונית. לפי זה, האנטי ציונים עושים כל מאמץ כדי להוכיח לעולם כולו, שישנם יהודים שלא קשורים לסכסוך הזה, והם מתנגדים אליו בתוקף. תקרא כמה פעמים את הנקודה הזאת, ותגיד לי איך מצאת שם למען השם דברים כמו "מיאוס העם היושב בציון, או "ליגיטימציה לטרור".... איך?????? כאמור כל שאר הטענות שלך שייכות כבר לויכוח אחר, ויכוח שבנתיים אני לא אכנס אליו... (רק עם ממש תרצה)
הישיבה:)))) אגב איפה למדת????? (מעניין אותי)

fantom

New member
הבהרנו את העיניין../images/Emo47.gif

השאלה היא האים שנינו באותו הקו לגבי ארץ ישראל שזוהי ארץ היהודים ויש חובה לאכלסה ביהודים? למדתי בישיבה הטכנולוגית בכפר אברהם ולפני כן למדתי בקרית חינוך. כמובן שזאת לא ישיבת פונוביץ אהה, ועוד שאלה , מדוע הבאת את התמונות דווקה לפורום הזה???

טוב, אתה גורר אותי בכח....

אתה גורר אותי בכח אל עניין שכלל לא נכנסתי אליו (מה שאני דיברתי עד עכשיו זה על "האם היהודים שמפגינים בתמונה בוגדים או לא בוגדים בעם היהודי"), והוא: האם הציונות צודקת או טועה? אז ארץ ישראל אמנם שייכת לעם היהודי, אך לפי האמונה היהודית מאז שנגזרה עלינו גלות בזמן חורבן בית המקדש אסור לנו באיסור חמור לצאת בכח הזרוע (אסור לעשות מאמצים פיזים ממשים) כדי לצאת מהגלות. בגלל זה אף אחד לא ניסה להקים מדינה במשך אלפיים שנות גלות, והיהודים חיו בחוץ לארץ, בכל מקום כמעט... ....................................... הרצל, היה יהודי מתבולל, כופר, שחיפס פתרון ל"בעיה" היהודית. כלומר, הוא ראה את הגלות משמים שאנו מאמינים בה (מפני חטאינו גלינו מארצנו), הוא ראה את זה כ"בעיה" שיש לפתור. הרצל לא האמין כידוע בגלות משמים, הוא בכלל לא האמין שיש משהו בשמים, ולכן הוא חיפש כאמור "פתרון" לעם היהודי. אז הפתרון הראשון שלו היה, שכולם יתבלו לנצרות וזהו... אבל הוא הבין שזה לא יצליח... קשה למצוא יהודים שיסכימו לטבול לנצרות. אז הוא חשב על רעיון קצת יותר מעשי, כמו למשל להקים מדינה ליהודים, ואז העם היהודי לא יהיה עוד עם גולה ובזוי, אלא עם ככל העמים, עם מולדת וצבא משלו.... עם לאומי. כמובן שלהרצל לא היה איכפת איפה תקום המדינה שתהפוך את העם היהודי לעם לאומי, אז הוא חשב על אוגנדה או חצי האי סיני, אבל חבריו בתנועה הסבירו לו, שיהיה קצת קשה לגרור יהודים אל ארץ זרה.... אז הציעו את ארץ ישראל, ארץ ישראל בוודאי תסחוף את ההמונים... ומאז הכל התגלגל במהירות, ומדינת ישראל קמה בארץ ישראל, לאו דווקא בדרכים כשרות.... אז שיננו מסכימים שארץ ישראל שייכת לעם ישראל, אבל שיננו לא מסכימים עם הרצל... כלומר, אני לא מסכים איתו ואתה כן... ישיבה:))))) נחמד מאוד שלמדת בבני עקיבא, ולמה הבאתי את התמונות לכאן? רציתי שתכירו איזה יהודים גרים ממש לידכם שם בחו"ל...:)))))))))

nir2323

New member
איזה שיכתוב לדעותיו ומטרותיו של הרצ

הרצל. אבל אני שמח שאתה כאן, כי חשוב באמת שנכיר גם את הצד השני. ואם העלת טת נושא הציונות, אז אוסיף כאן סיבה נוספת , מדוע לעולם לא יהיה כאן דו-קיום, שהרי לדעת החרדים כל החילוניים חוטאים, בכך שלא ממלאים את כל המיצוות , שומרים שבת וכו, וכל עוד נהיה כאן ונמשיך לחטוא, המשיח לא יגיע, לכן לעולם לא יהיה ממש דו קיום כי ביום שיקבלו אותנו , ינציחו את המשך החטא.

למעלה