ישראלים בחו"ל?

yonis

New member
איך לא חשבתי על זה,,,

הרי זה מובן מאליו הערבים הרי יזכרו לחרדים זכר נעורים, ואיך שהם חיו בשלווה ואהבה לפני קום המדינה וכמובן הם יניחו לחרדים לחיות בשקט ואף יתנו אפילו קצבת ילדים חדשה מצידם רק כדי לחתום את הידידות הנפלאה שנמצאה מחדש,,, ביותר ברצינות אני שומע כרגע חדשות בצרפת,והודיעו כרגע על שחיתת 25 אלגיראים בידי אלגיראים אין להם צ´אנס אם הם היו חרדים אולי היו ניצלים, נ.ב להקת המתופפים נישמע טוב

yonis

New member
מצטער על שגיאות הכתיב,המקלדת שלי

היא לטינית והוספתי אותיות בעברית בטוש שנמחק עם הזמן ואז קשה לי למצוא אותם איך אתם עושים? שתי מקלדות?

Gefen

New member
יוניס התשובה במילה אחת..

אלוהים. וברוך השב מהחופש....איך היה?? ספר קצת חוויות.. גפן

yonis

New member
הי גפן, אנגליה השתגעה מהסופות

והסערות,מזג אויר על הפנים בימים האחרונים ,קור ורוח ,רחוק מהשלג הפסטורלי של קנזס חחח, אב-ל הנסיעה ברכבת ב eurotunel מדליקה,נוסעים מתחת לים ומרגישים קצת כמו קפיטן נמו,זהו אנגליה חוברה ליבשת סופית,בהתחלה האנגלים די נרתעו מהרעיון,כנראה פחדו שהצרפתים שמנסים לכבוש אותם מאז נפוליאון סוף סוף יצליחו, אבל עכשיו הם הפכו לאוהדים הגדולים ביותר של הtunel בכל אופן זה מה שהחברה האנגלים אמרו לי בערבים בפבים בהם חיסלנו כמויות אדירות של ג´ינס ופלפורט, תבינו אני לא שתיין קבוע אבל פשוט לא היה מה לעשות בחוץ,היה מזג אויר שרק האנגלים יודעים להזמין ,הם תמיד היו קצת מבולבלים לא יודעים אפילו ליסוע מהצד הנכון של הכביש בקיצור היה נחמד

Gefen

New member
יוניס מזל שמרסלה לא שומע....

אחרת היה לו בטוח מה לאמר על מי נוסע בצד הלא נכון של הכביש..
בכל אופן הכנסתי פה יופי של תמונות מקנזס בקרח - אתה מוזמן להציץ בהן - זה בשרשור של הקבלת שבת מס´ 5. גפן

yonis

New member
הבירה שלהם כל כך טובה אז כבר סלחתי

להם שהם נוסעים הפוך ,או שבגלל הג´נס ליסוע הפוך ניראה לי ליסוע ישר ,לך תידע,,, גפן סיימתי את הציורים לטי שירט של נדב, איזה מהם להדפיס על הטי שירט?

Gefen

New member
השאלה היתה רצינית..?

אם כן אז אני בוחרת את הסוסים כמובן...

Gefen

New member
נו בטח ג´וד ...

סוס- החיה הכי אצילית ויפה בעיניי כלבים כנועים ומתרפסים, חתולים המציאו את האגואיזם... אז אני בעד הסוסים.. גפן

Gefen

New member
ג´וד הידעת...

שסוסים תמיד ישנים בעמידה?? איזו מין מנוחה זו בכלל...
פחחחחח....

judyr

New member
טעות בידך יקירתי

הם מנמנמים בעמידה אבל בלילה הם כורעים לישון אין מנוחה את יודעת מה זה עושה לוורידים ברגליים חחחח

טעות בידיך

סוסים ישנים בעמידה אם הם שוכבים יותר מדי זמן הם מתים. למשל כשסוסה ממליטה תמיד צריך לדאוג שהיא לא תשכב כדי שהיא לא תמות בזמן ההמלטה אמילי ב60 שניות על סוסים.

judyr

New member
אמילי...

חבל מאוד... אולי הסוסים בארווה שאני מכירה שונים מכל הסוסים האחרים

אולי

מי יודע. סתם לא זוכרת בדיוק; אבל מישהו אמר לי את זה שהם ישנים בעמידה. אבל מה אני מבינה בסוסים בכלל?

למעלה