הגזמה!!!../images/Emo47.gif
וכן , מה לעשות החרדים מתרבים יותר מהחילונים אז מה לעשות????? ואם בשנת 2015 יהיו יותר דתיים מחילונים זאת רק בעייה של החילונים ותו לא!! והחרדים מתחנכים על פי אמונתם וצריך לכבד את זה , כמו שלא מוצא חן בעיננו שהם לא לומדים היסטוריית עם ישראל והציונות כך הם לא מרוצים שילדנו לא כל כך לומדים תורה וחגיי ישראל דרך אגב בעניין יום לימודים ארוך וארוחה חמה , אתה יודע כמה משפחות חילוניות במצבי מצוקה נהנים מהסדר זה ??? לא רק החרדים נהנים מזה גם החילונים. ולפי דעתי ניר אני ירושלמי ורואה את מה שקורה בירושלים ולפי דעתי אתה מגזים ולא מעניין כל מיני מחקרים למינהם כי לא תמיד המחקרים מוכיחים את עצמם ולפעמים הם מגמתיים, ישנם המון דברים יפים בירושלים שראיתי מצד החרדים והדתיים , וכמובן שאני עושה הפרדה בין דתיים מסורתיים ודתיים חרדים , הפרדה בדרך החיים ובמבט על במדינה ואני חושב שכל קהילה תורמת לחברה בדרכה שלה כמובן שלא מצא חן בעניי הדרך שבה הביעו החרדים את סרבנותם לנסיעה בשבת בבר אילן אבל לעזאזל , מי נוסע בשבת בבר אילן ???? ולמה דווקא בבר אילן?? אם אתה רוצה להגיע לקצה המזרחי של העיר מה איכפת לך לנסוע דרך שדרות בגין והגבעה הצרפתית??? יותר קל ופחות רמזורים , אבל לא, ישנם גופים שרוצים להכעיס כי כואב להם שזה רחוב דתי שסגור בשבת זה לא מקובל עליהם . אז קצת סובלנות וראייה נכונה ובאמת אנשים , היו טובים