ישראלים בחו"ל?

nir2323

New member
פנטום

האם הישיבה הטכנולוגית השתייכה לזרם החרדי, או לזרם הציוני דתי ? אני יכול להעיד כאן רק על הקיבוץ שלי, אבל בשנת הבר מצווה , נסענו לעשות שבת , אצל משפחות בשכונת חב"ד בקריית מלאכי, הביאו לנו רב שירצה על יהדות לאורך השנה, ולבסוף בהצבעה דמוקרטית , החלטנו שאנחנו מעוניינים לעלות לתורה, ולמדנו לשיר את ההפטרה של השבוע בו נערכה המסיבה, נכון שלא היה לנו ספר תורה, אז הסתפקנו בקריאה מהתנ"ך. אצלנו האמינו, שיש ללמוד על היהדות ועל הדתיים חרדים כדי להבין ולחיות יחד !

נ ו ע ם

New member
תגידו!

שמעתם על המילה סובלנות?! לא סבלנות... סו ב ל נו ת !! ישיבה! תביא להם את ההסבר המדוייק למילים אלו! נועם.

נ ו ע ם

New member
היה יום טוב...

כעת כבר לילה! שכחת?!
נועם.

נ ו ע ם

New member
העיקר תצא... ../images/Emo3.gif

סתתתתתאאאאאאםםםםםםםםםםםםםם! הינך מוזמן לסוכת השלום שלי... רק הערה קטנה! אפשר?! תודה! צריך לומר "עוד בסוף אני באמת אצא ולא יצא. הוא יצא אני אצא ובא גואל לישראל... נועם.

ezer

New member
בתי נייין, ומה לגבי המילה ...

פינגווין? זו מילת גנאי לדעתך ?

Gefen

New member
סליחה?? מי זה בתי ניין???

יש פה משהו שאני לא יודעת? אתה מוכן קצת להסביר מאיפה הבאת את הניק הזה?? תודה! גפן שעכשיו הסתקרנה..

ezer

New member
הישיבה מנייטרא ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

זה ניק שיש לו כמה כינויים נוספים. אחד מהם זה בתי "נייטין" או "בן ישיבה". הכל בכל מכל . הוא מדבר הרבה גם ב"נטעים ומסורת יהודית". מומלץ המאמר שם של איתי

oshriki

New member
"כל ישראל ערבים זה לזה" האומנם?!?

זה פשוט נורא לדעת שיש אנשים שנהרגים בשביל המולדת היקרה הזאת ובשביל להגן על יהודים אחרים ויש כאלה שבעד האויבים... אני חושבת שהם צריכים להיות קצת יותר מצאותיים ולהבין שלא כולם מאמינים בדרך שלהם ובכלל, לא כולם דתיים ולכן המדינה לא תהיה עפ"י דרכם ולהיות נגד משהו שסביר להניח שיימשך כל הזמן, לא כל כך עוזר, וזהו בטוח לא הפתרון. חוץ מזה, ישנו פסוק שאומר: "כל ישראל ערבים זה לזה" אז באיזו זכות בדיוק הם עוברים על ציווי זה?? או שאולי , וזה משהו חדש שאני לא יודעת, הם המציאו חוקים וסייגים חדשים גם לזה כמו למשל שמי שאינו מאמין בדרכם לא נחשב יהודי??? לא יודעת.. לפעמים אין גבול לקיצוניות... עצם העובדה שרוב אוכלסיית מדינת ישראל היא יהודית צריכה לגרום להם ל פ ח ו ת לא לתמוך בערבים שרוצחים אותנו יום יום, אפילו לא ביקשנו תמיכה בממשלה או משהו כזה, רק לא לתמוך בערבים... מה גם שלפי מיטב ידעתי אין שום היתר לתמוך ברוצחים במוצהר בתורה, אני צודקת?!?

EuroSims

New member
דפוקים זה מה שאני יכול להגיד עליהם

פשוט דפוקים מזוכיסטים

funkbass

New member
בלי לפגוע באף אחד...

השרשור הזה באמת מתחיל להיות משעמם!!! ברור הרי שהבחור הזה קורא את התגובות רק כדי לחפש אייך להגיב עליהן... לא ממש מעניין אותו מה שנאמר ... אז ייאאללהה .. תנו לשרשור הזה להעלם לדפי ההסטוריה ואולי ,רק אולי, נזכיר אותו בסיכום של 200 הדפים שיהיה כנראה בקרוב.

למעלה