screaming pitch המשפט השלםף how do we suffer that without getting to screaming pitch?
F Fanja New member 5/2/06 #17 ../images/Emo26.gif screaming pitch המשפט השלםף how do we suffer that without getting to screaming pitch?
../images/Emo26.gif screaming pitch המשפט השלםף how do we suffer that without getting to screaming pitch?
F Fanja New member 5/2/06 #22 ../images/Emo26.gif quite blunt לבסוף, נאלץ להיות "די בוטה" ?? לוותר על ה"די " ?
N nurithy New member 5/2/06 #23 אני דווקא מבינה quite כ"מאוד" ומתרגמת כך או כ"די", עפ"י התחושה. ואם כבר, אולי "איך נעמוד בזה בלי להגיע לרמה של צרחות?"
אני דווקא מבינה quite כ"מאוד" ומתרגמת כך או כ"די", עפ"י התחושה. ואם כבר, אולי "איך נעמוד בזה בלי להגיע לרמה של צרחות?"
N nurithy New member 5/2/06 #28 ל- גם "כלפי" נכון, אבל קצת כבד מדי. אני עצמי מעדיפה אי-היענות (לאחרים).
F Fanja New member 5/2/06 #29 תודה וסליחה לאוגוסט על אי-הבהירות כמה טוב שיש עוד אנשים שעובדים בשעות האלה ...
F Fanja New member 5/2/06 #33 ../images/Emo26.gif mutually exclusive the two conditions are nto mutually exclusiveיש לזה מונח מקובל בעברית ? או פשוט לכתוב שהן(המחלות) אינן סותרות/פוסלות זו את זו ?
../images/Emo26.gif mutually exclusive the two conditions are nto mutually exclusiveיש לזה מונח מקובל בעברית ? או פשוט לכתוב שהן(המחלות) אינן סותרות/פוסלות זו את זו ?
E Eldad S New member 5/2/06 #34 אינן סותרות זו את זו נראה לי.... {זהו, שלחתי את העבודה - ואני פורש לישון}.
N nurithy New member 5/2/06 #35 לא סותרות זה טוב אפשר גם יכולות להתקיים זו בצד זו (אהדדי?) אבל זה כבר ארוך יותר, ועם האהדדי ממש גבוה.
לא סותרות זה טוב אפשר גם יכולות להתקיים זו בצד זו (אהדדי?) אבל זה כבר ארוך יותר, ועם האהדדי ממש גבוה.