ירח בעייתי?

bat5

New member
דקל, רגע שקט בעבודה מאפשר לי

להעתר לפנייתך המוצדקת להתייחסות, לפחות לדבר אחד בנתוח שלך. ירח ריבוע למאדים מזכיר לי את הירח בריבוע לסטורן שלי. אין שיתוף פעולה בין שני הכוכבים השונים כ"כ. כ"א מהם אורב לשני בפינה, מפריע לו להתבטא, וחושש להתבטא בעצמו. הביטויים השונים - הן של מרס הפעיל, הפיסי, הגברי, המאהב והן של הירח הסביל, הרגשי, הנשי, האמהי - באים בעתויים בלתי צפויים ובלתי קשורים לסיטואציות - ובצורה מוגזמת, כדי להתגבר על "צעקות" הצד השני בריבוע. דוגמה מעצמי: סטורן כופה עלי קור, אפוק, נוקשות. אני לא מרגישה שאני מרגישה, וככל שהמעמד יותר מרגש - כך אני יותר נבוכה ומתקשחת. אבל פתאום, סתם כך, בלי קשר לכאורה למתרחש - אני יכולה להתרגש. לכן אני משערת שגם כאן יש ביטוי מוגזם של מרס ובטוי מוגזם של הירח - בעתויים מפתיעים. מסכימה אתך שאלמנט זה, כמו האחרים שציינת, יכולים להביא לעוצמות בהתייחסות לנשים בחייו.

nomi12

New member
לגבי מרס מאדים, הירח שליט

בית 12, ולכן אני מניחה שקשה לו מאוד מבחינה רגשית שכן הירח בדגים קשה בכל סיטואציה שהיא,נוסיף לכך את המרס ב-90 בעקרב וגם בית 12, זה באמת קשה מאוד, לכן אני מניחה שהוא חי מין חיים כפולים כאלה.

nomi12

New member
מבחינת המפה היא לא מפה

של אדם עם רגליים ממש על הקרקע, כמובן דעתי האישית בלבד.

איילתג1

New member
דווקא בחור מעשי יחסית ופעלתן אבל..

יש לו לעיתים פנטזיות שונות וחלומות,,רק שלמי מאיתנו אין? כמו שציינת קודם שמש צמודה למרקורי וזוית יופיטר אכן מתבטאת אצלו בפופולריות והצלחה - בעיקר בתחום העבודה ויכול להיות שפשוט יודע לתעל את הדמיון הנפטוני המפותח שלו ליצירתיות מחשבתית בעבודה וכן יש לציין שמוכשר גם במעשה ידיים. לגבי ירח בית 7 לא בטוחה, שעת הלידה הינה בין חצות לאחת בלילה (למרות שכנראה קרוב יותר לאחת), אבל בכל זאת יכול ליפול גם בבית 8 ואז אני מניחה שמשנה את הפרשנות לפחות בחלקה?

nomi12

New member
אמרתי שלדעתי יש לו שבתאי ב-8. גם ירח?

אז זה משנה את המשמעות למשל של בית שביעי שלו? לגבי הפנטזיות שלו, במה הוא עוסק? השמש שלו במאזניים והמרקורי במאזניים, האופק אריה, ללא ספק כלפי חוץ הוא חזק ופופולארי מאוד כבר ציינתי לפני כן. המפה משדרת כאילו שתי עולמות שונים האחד מהשני.

איילתג1

New member
איך מישתנה משמעות בית 7 ובית 8 אם הירח אכן

בבית 8 ? האם הריבועים לונוס ומרס וההיבט לשבתאי מקבלים משמעות אחרת? לשאלתך לגבי עיסוק הוא מנהל בתחום טכנולוגי

bat5

New member
ירח ב-8 מחזק, לדעתי

את מה שכתבתי על ענייני הכסף המשותף, ומוסיף אלמנט של סודיות ועומק רגשי.

איילתג1

New member
כשכתבת על הקשר לפרנסה התייחסת לשליט בית 7

שהוא אורנוס שמופיע בבית 2 שמדבר על רכוש אבל כרגע אנחנו בהנחה שהירח בבית 8 ששליטו בכלל נפטון שמופיע בבית 4 מבינה שאת מסיקה קשר פרנסה/משפחה מכיוון שבית 8 מייצג גם כן כספים ונכסים מול בית 4 המייצג מישפחה? כשירח שוייך לבית 7 היה קשר פרנסה/זוגיות? ומה בנוגע להיבטים הריבועיים שהירח שולח נגיד מבית 8

bat5

New member
בית 8 הוא לא כספים ונכסים בכלל

אלא אלה המתקבלים כבונוסים, או אלה המשותפים או/ו של בן הזוג. גם בבת 8 רואים פן של הזוגיות, הצד הערכי, המיני והכספי.

דקל111

New member
ירח בבית 8 לדעתי מראה עד כמה הוא טיפוס שורד

זה בית העקרב ופלוטו- בית של שינוייים וטרנספורמציה. ולעדתי מחזק עוד יותר את הנשים החזקות בחייו. מעניין לדעת מה היה בלידה שלו אולי יש דרך לבדוק עם האימא?

nomi12

New member
יתכן מאוד שאם שבתאי והירח

בבית השמיני יש מצב להפסדים בגלל בן זוג. או יש מצב של תלות בבן הזוג, מה שלא נראה כאן לפי הסיפור. ירח בבית שמיני זה מיסטיקה, לי יש ירח בבית שמיני. שבתאי וירח בבית שמיני מדבר על לידה, אולי היתה שם לידה קשה ומעורפלת?

bat5

New member
הבית השמיני נפתח בדגים

ושליטו נמצא בבית 4, הבית ה"טבעי" של הירח. החוויה הנפטונית הפיוטית תתקיים בבית. תחושת הרצינות המגבילה תחווה בבית הזוגיות או/ו המין והכספים, מן הכיוון האמהי. כלומר, דרך הראייה הסובייקטיבית של בעל המפה את אמו - הערכים שספג ממנה והוא רואה או רוצה לראות או אפילו לא רוצה לראות - בבת הזוג.

רמי ד.

New member
כיטחון רגשי

מאחר ושליטי בית 7 ו 4 נמצאים בבית 2, זה אומר שבעל המפה מממש את הזוגיות ואת המשפחה לצורך תחושת הביטחון הרגשי ו גם כאמור לעיל הכלכלי. הקטע הוא הצמידות המדוייקת בבית 2 של אוראנוס ופלוטו, של רגש ומחשבה. שזה מתכון בטוח לחוסר הבחנה וכאוס בעולם הפנימי. רמי

איילתג1

New member
צמידות כזו בין אורנוס ופלוטו יש לרבים מילידי

שנות השישים... גם לי יש צמידות כזו במפה רק שהמשמעויות כמובן אחרות מבחינת בתים ושליטים שונים מה פירוש חוסר אבחנה וכאוס אצלו? אילו היבטים מראים על כך? האם אתה מסיק זאת רק עקב הצמידות? (חוץ מזה נראה לי שצודק באבחנתך לגבי נישואין לשם ביטחון ריגשי וכלכלי,,עד כמה שמכירה אותו ומכירה די טוב יש משהו בכך).

למעלה